Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Olomouc

MarvinX

Doporučené příspěvky

Panove, prijedu na svatky z USA domu a predbezne jsem se domlouval s Kostrou na nejakem srazu. Zajem projevil i @nividic , tak jsme si s Kostrou rekli, ze to muzeme udelat vic ofiko a uvidime kdo prijde.

Termin 27.12.2016

Cas predbezne 17-18h.

Misto domluvime dle poctu zajemcu. Ac jsem puvodem skoro Olomoucak, tak jsem jeste na zadnem srazu nebyl, nevim tedy jaka mista mate radi. Dejte vedet, rad se setkam s dalsimi cleny mistni sekty ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Panove, moc se omlouvam, ale potreboval bych to prehodit na ctvrtek 29.12., cas zustava stejny, misto upresnime. Na omluvu runda na me  ;)

Účastníci:
AndyAaron
Kostra

salad (stíhám kolem 18:00)

Prosim potvrdte:
nividic
roura74 (tak na 74%)

Odkaz ke komentáři

Moc se všem omlouvám ,ale na dnešní den se sešly tři akce a kdybych manželce řekl, že jdu na pivo kde si budeme nechat kolovat hodinky tak by to asi neprošlo... Zapoměl jsem , že už asi měsíc jsme pozváni na jeden dobročinnej koncert. Tak si to pěkně užijte  ;)

Odkaz ke komentáři

No tobě hlavně dlužím panáka , takže o to víc  mě to mrzí. Mi ještě včera volal kámoš z Brna co mi slibuje už dva roky že se staví, že dneska dorazí a dopadlo to tak že jdou k nám a pak jdeme společně na ten koncert... Jinak bych samo přijel, mám to jen 100 kiláků.... 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...