IWCmann Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Datum tedy 12.4.? 1. Dokusan (je mi jedno jestli Chomout nebo centrum)2. Tomas.helisek3. AndyAaron4. IWCmann přijde rád kamkoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2019 Datum tedy 12.4.? 1. Dokusan (je mi jedno jestli Chomout nebo centrum)2. Tomas.helisek3. AndyAaron 4.IWCmann přijde rád kamkoliv5. shewcza 50:50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 Datum tedy 12.4.? 1. Dokusan (je mi jedno jestli Chomout nebo centrum)2. Tomas.helisek3. AndyAaron 4.IWCmann přijde rád kamkoliv5. shewcza 50:506.Milog (také se rád přidám) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Pánové, připište mě prosím na seznam;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2019 Datum tedy 12.4.? 1. Dokusan (je mi jedno jestli Chomout nebo centrum)2. Tomas.helisek3. AndyAaron 4. IWCmann přijde rád kamkoliv5. shewcza 50:506. Milog (také se rád přidám)7. Kostra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Čauko, tak pokud je to v pohodě, máme možnost toho soukromého salonku event. se můžeme normálně posunout do restaurace - v týdnu je tam celkem prázdno. https://www.theresian.cz/restaurant-a-eventy/ mají ho volný a předběžně jsem ho zamluvil.je to v centru OL, fajn pivo Kosíř a pro mne bezbar.vstup a wc. Taky je tam fakt klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Já možná dojdu ... na kolik to je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Jardo, čas jsme ještě nedali... viděl bych to cca 19h?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Jardo, čas jsme ještě nedali... viděl bych to cca 19h?? ok ... to by šlo ... zkusím dojít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Datum tedy 12.4.? 1. Dokusan (je mi jedno jestli Chomout nebo centrum)2. Tomas.helisek3. AndyAaron 4. IWCmann přijde rád kamkoliv5. shewcza 50:506. Milog (také se rád přidám)7. Kostra8. Jarett 50:50 Theresian Hotel - https://www.theresian.cz/restaurant-a-eventy/ čas?? 19:00 ok?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Za mě dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Jo v pohodě, oprubujeme zase jiný lokál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beerlao Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Jo v pohodě, oprubujeme zase jiný lokálNepatří to náhodou částečně skrz nějakou spol. Lángošovi min.vnitra ČR ve výslužbě???...že by si záznam z kamer kdo co má uložil do složky pro fšechny případy...omlouvám se ale má diagnoza zní ,,paranoia" ,tímto se omlouvám za neúčast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Hele, nevím! Hlavně, že bez Andreje, ne? Barák nějak patří p. Kyselému.. nevím, je mi to fuk. Znám paní ředitelovou - žena majitele ol.whisky baru a když to jde, poskytuje mi prostor... Ale v poho. Mne se pátek trochu komplikuje, řeším ztrátu kocoura.....ale ještě dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Kdo se bojí Ivana nesmí na sraz:-) Pokud se něco vyloženě nevymamlasí, budu tam. Asi možná i dřív než v 7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Kluci, hrozně mě to mrzí! Úplně nejvíc! Ale já nakonec v ten pátek nemůžu? Budu mimo ČR a nezvládnu to otočit do večera? Řešíme nyní smutné věci doma. Hrozně mě to sere! Nicméně ? nechám vám rezervaci a vše naplánuju, OK? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Je to skoda... Jinak ja dorazim zhruba po osme. Pojedu z Prahy, tak dle dopravy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Okay, zabookuju 19h, salonek - když by tam nebylo moc lidí - možnost se přesunout přímo do restaurace. Děsně mne to mrzí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Kluci vše domluveno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se