AndyAaron Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 Tak to muzes aspon vesele nakupovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 (upraveno) Já se na tu hromadu Wardů právě těším. Ty moc jinde neuvidím.Taky doufám, že krom BB58 na ruce budou k vidění i Zenith. Upraveno 13. září 2019 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 Takže to bude taký Ward zraz? Zoberiem teda aj ja tie moje dvoje. Btw. už sa dohodlo miesto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 Bude to u Martina na dvorku pod pergolou. Má toho plnou kabelu, tak ať se s tím nemusí tahat ;-) (vtip, pardon) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 Myslíš na Wardovském detašovaném montovacím pracovišti? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maposp Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Jestli to budu stíhat tak taky dorazím. Sice toho moc narozdíl od ostatních nemám, alespoň třeba chytnu inspiraci ;-) (BTW jedny Wardy taky vezmu :-))) 27.9.2019. Lokalita bude upresnena.1. Juraj112. Kostra?3. Dokusan4. AndyAaron5. LovecK6. Jarett ... ale asi vezmu jen jedny vobyčejný křápy7. shewcza8. IWCmann - termín vyhovuje, rád se s vámi uvidím9. Eman2208 - dlouho jsem nebyl :-)10. Jartop (možná +1)11. MíraMíra - jestli se můžu vetřít, rád bych se taky přijel podívat.12. Dzos13. Diablo1st14. Aetas - kdyz se tu tak hezky vyzyva15. maposp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 No já bych se taky rád dostavil, na Wardy se moc těším. 1. Juraj112. Kostra?3. Dokusan4. AndyAaron5. LovecK6. Jarett ... ale asi vezmu jen jedny vobyčejný křápy7. shewcza8. IWCmann - termín vyhovuje, rád se s vámi uvidím9. Eman2208 - dlouho jsem nebyl :-)10. Jartop (možná +1)11. MíraMíra - jestli se můžu vetřít, rád bych se taky přijel podívat.12. Dzos13. Diablo1st14. Aetas - kdyz se tu tak hezky vyzyva15. maposp16. Arny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Tak to bude slušná sebranka:-) Víme už, kde to bude a v kolik??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 1. Juraj112. Kostra?3. Dokusan4. AndyAaron5. LovecK6. Jarett ... ale asi vezmu jen jedny vobyčejný křápy7. shewcza8. IWCmann - termín vyhovuje, rád se s vámi uvidím9. Eman2208 - dlouho jsem nebyl :-)10. Jartop (možná +1)11. MíraMíra - jestli se můžu vetřít, rád bych se taky přijel podívat.12. Dzos13. Diablo1st14. Aetas - kdyz se tu tak hezky vyzyva15. maposp16. Arny17. Anela (vyridil jsem si propustku, ale i tak to bude 50/50) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Vypada to, ze to uz bude dost velka grupa. Uz bychom vazne meli vymyslet, kde to udelame. Nejake navrhy? Ja uz se v Olomouci tak nevyznam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Já znám v Olomouci samý knajpy, takže neporadím. Jediný co mě napadá je Jízdárna, ale tam asi nebude dlouhá otvíračka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Proč ne Chomout? To patro je skvělé pro tyto účely, až tedy na to osvětlení, nicméně si nemyslím, že to bude někde o moc lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Chomout je trochu z ruky a pro přespolní nevýhoda že si nedají pivko. Odesláno z mého visionbook P55 LTE pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 S Chomoutem problém nemám, vím že minule někomu vadily ty schody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 V Chomoutu jsem nikdy nebyl, tak jsem pro. Budu mit asi zenu (ridice) a psa (Security), takze mi misto nevadi. Dorazim asi zase kapku pozdeji, dle dopravy a vecer pripadne muzu jednu az dve osoby nekam posunout. Teda ja ne, ridicka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Co se týče mé osoby,je pro mě schůdnější Olomouc kvůli vlakům,ale podřídím se většině. Mluvil jsem včera s Valisem a nebude moct. Odesláno z mého visionbook P55 LTE pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Mě je celkem fuk kde to bude, přijet musím stejně autem, jen jsem poznamenal, že za mě byl zatím nejlepší prostor co se týče soukromý x zavíračka právě Chomout. Já se přizpůsobím, jen nemůžu nadhodit nic, protože to v Olomouci znám jen v Cinestaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Co se týče mé osoby,je pro mě schůdnější Olomouc kvůli vlakům,ale podřídím se většině. Mluvil jsem včera s Valisem a nebude moct. Odesláno z mého visionbook P55 LTE pomocí Tapatalk Ja asi pôjdem trasou Uherské Hradište - Otrokovice - Prerov - Olomouc, tak by som ťa keď tak mohol vyzdvihnúť ak bývaš niekde po ceste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Rozhodl jsem se, že to asi dám busem ať si mužů po čase dát aspoň pivko, nebo tak.Kdyby ale někdo jel z Brna, nebo přes Brno a měl by v aute místo, rád přidám na benzín/naftu a budu vděčnej spolupacient. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Ja asi pôjdem trasou Uherské Hradište - Otrokovice - Prerov - Olomouc, tak by som ťa keď tak mohol vyzdvihnúť ak bývaš niekde po ceste. Tak po cestě- Přerov- jsem.Tak pokud by ti to nevadilo, rád tvé nabídky zneužiju Odesláno z mého visionbook P55 LTE pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se