sharz Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Richard Mille RM 011 RED TPT Quartz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj: ablogtowatch.com
Daemonultimate Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 Moc pěkný pokračování, který mě dokáže umrtvit pohledem na tu čarokrásnou červenou, bude taková i v reálu nebo je to jen hra poštou rozesílaných obrázků. Ale to Nadalovo turbo u mne přece jen vede.
Kid_A Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 Už jsem se lekl, že RM dělá i kvarcky +1
kuncák7 Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 Když jsem to otevřel, tak jsem se docela lekl.Jak tu říká klasik- na tohle jsem nedorostl :-)), ale sakra jinak, proč ne? Na léto by to byl super úlet.
Jiribartl Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 Ujeta paradicka, ovsem perfektne propracovana.
Viktor Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 Tak nějak marně přemejšlím, na kom a k jakýmu oblečení by mohly vypadat dobře. Rapeři maj rači zlato a drahý kamení, k normálnímu oblečení je to moc silný. Brát si je jen ke kombinéze do kokpitu F1 je trochu málo. Možná na nějaký domině v černým s červenýma kozačkama a důtkama.
tano Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 Asi po technicke strance to bude super, ale mne se to nelibi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se