feltharg Odesláno 13. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 chlapi, nedopadlo to. komunikace s nima je napresdrzku.jelikoz mne (opakovane) nas*ali, tak se tam v nejblizsi dobe nechsytam.kazdopadne nize jsou nove terminy, pokud se podari neco domluvit...9. January23. January6. February20. February10. April24. April8. May22. Maypiste bud sem nebo primo na adresu ute.fischergraf@glashuette.com a odkazte se na mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 koukam, ze všechno jsou to pondělky, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Buď jsem to přehlédl nebo to dřív ve FAQ neměli: https://nomos-glashuette.com/en/service/all-about-the-watches/faq?fbclid=IwAR3tkkIl_elKgPQol9lInA0F60qWDtSrRCNvZfxbw95EMhv8dz2UIHzl6vE Public tours Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laff Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Zkušenost z letošního února: komunikace celkem OK, odpověď trvá kolem týdne, ale snaží se být příjemní a vyjít vstříc. Prohlídka objednána na červenec, snad se do té doby situace s koronou trochu uklidní. Na stránkách pro návštěvníky zatím žádné info o omezeních nemají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Dva roky jsou pryč - takže se chci obligátně zeptat, kdo by si dál výlet do Glashutte na jaře? NOMOS by byl můj hlavní cíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Já bych jel, ale chtělo by to domluvit exkurzi do nějaký manufaktury - za mě ideálně Nomos a Glashutte Original. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Jasně, tak to myslím. Na kafe se tam můžu zastavit i bez ostatních Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Když se přihlásí pár lidí, napíšu/zavolám tam a zkusíme domluvit nějaký termín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 před 1 minutou, x591 napsal: Jasně, tak to myslím. Na kafe se tam můžu zastavit i bez ostatních Tak ono je tam i to muzeum )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 (upraveno) A dokonce už od 19. budou znovu otevřený. Každopádně březen - duben by byl nejlepší. Já bych buď jel z Prahy nebo přespal v Drážďanech. Jinak za mě v angličtině, nepočítám, že po 10 letech snahy mě rychlokurz němčiny dostane na tu správnou úroveň. Upraveno 19. ledna 2022 uživatelem x591 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Já bych asi taky jel,teoreticky můžu vzít jednoho člověka vozem (rozuměj autem). Uvidím podle termínu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 Dobrá náhoda. Zrovna dneska jsem psal do Nomosu a Glashutte Original, jestli by byla možná nějaká prohlídka. Dám vědet co odepíšou (jestli teda odepíšou). Nomos jsem zkoušel v listopadu a napsali, že kvůli covidu nic nedělaj: ,,Unfortunately we do not offer tours at the moment due to the situation. You are welcome to visit Glashütte, the amazing museum and of course our NOMOS Kaufhaus." Tak snad se situace změnila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 Já bych se podle termínu asi taky přidal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 Diky xbrajovi za nasmerovani na tohle vlakno. Pokud to bude sedet terminove, tak bych se taky rad pridal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 Jo, taky bych do toho šel v angličtině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Celkem zajímavé, taky se tam chci někdy zajet podívat... https://www.watchpro.com/nomos-beats-rolex-and-omega-in-global-quality-study/?amp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 V 20. 1. 2022 v 13:01, brownwld napsal: Dobrá náhoda. Zrovna dneska jsem psal do Nomosu a Glashutte Original, jestli by byla možná nějaká prohlídka. Dám vědet co odepíšou (jestli teda odepíšou). Nomos jsem zkoušel v listopadu a napsali, že kvůli covidu nic nedělaj: ,,Unfortunately we do not offer tours at the moment due to the situation. You are welcome to visit Glashütte, the amazing museum and of course our NOMOS Kaufhaus." Tak snad se situace změnila... Nomos: "Dear Jakub, the situation has not changed and we do not know if and when we will be offering tours again. Thank you for your understanding." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 @brownwld @AndyAaron borci, kdyby se schylovalo k vyletu, dejte mi urcite taky vedet Diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 před 16 hodinami, brownwld napsal: Nomos: "Dear Jakub, the situation has not changed and we do not know if and when we will be offering tours again. Thank you for your understanding." Díky! Já ani nepočítal, že by to tak brzo šlo. Nevím jak v Sasku ale v Berlíně se pravidla zpřísňují, takže bych tomu dal další pokus na konci března/začátku dubna. Už mám připomínku v kalendáři, tak snad se brzy zadaří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Taky bych se připojil, jaro by bylo ideální... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se