Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Želvy po týdnu od nákupu pouhých 5s do plusu (přes noc na boku), na dýnko položené potom 8s. V pohodě.fbe43ff0423e60b941c5a179386cb4b4.jpg

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Odesláno

Želvy na kůži mě baví.

Krasna foto a super tuning! Pls, pošli ju do kalendára ak ju máš v požadovaných parametroch.

Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku

Návštěvník Strocek
Odesláno

Máte někdo tip na oboustranou lepenku na lunetu? Koukal jsme na ebay a s poštovným to vychází na ranec, tak bych dal přednost nějaké osvědčené improvizaci.

Odesláno (upraveno)

Nějak nevím co jiného od Seika z aktuální produkce pořídit. Proto i přes výhrady k reinkarnaci asi koupím černý želvy. Kde nejlíp koupím srp777j1 se srovnaným chapter ringem? Díky.

Upraveno uživatelem azeppelin
Odesláno

Máš to pěkný. Ze všech verzí, co jsem neměl, mě černý lákají nejvíc. Ale říkám si, že po čtvrtý do stejný řeky nevstoupím. :)

Já dnes takhle. V pozadí Andrejovice.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Moje prvni Seiko a prvni automat, vzdycky jsem jine znacky a quartz nebo solar.

Jak je to casove se zabehem novych hodinek?

Kdyz je pres noc necham normalne lezet na dynku, ta jsou za 24h v plusu o 14s a kdyz je polozim na bok, korunkou nahoru, tak o 8s.

Jde mi o to, jaka presnost chodu se da u techto hodinek dosahnout.

Kupoval jsem je na hodinky 365 v cene mam nejaky servisni balicek v cene pres 1000,-Kc. Tak, ze bych je po nejake zabehove dobe nechal v te cene seridit.

Diky za vase nazory.

Návštěvník Strocek
Odesláno

Já myslim, že u automatů za 10litrů nesmíš ty sekundy zas tak moc řešit  :)

Odesláno

Tak je dávej spát korunkou nahoru a budeš mít celkem slušnou odchylku. Maximálně jednou týdně je seřídíš a budou v pohodě. Navíc jdou napřed, což by pro mě, jako notorickýho opozdilce, bylo jen dobře. Řešil bych to případně až v rámci rutinního servisu za +- 5 let.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...