Jiří Sedlák Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února Na to že je po půlnoci tak máš na lunetě napočítaný jen jedno pivo. 2
Jerryl Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února Ty červený nehty se parádně hodí k lunetě. To máme chlapci co dohánět 1
Stodic Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února V 24. 2. 2025 v 7:58, Jerryl napsal: Ty červený nehty se parádně hodí k lunetě. To máme chlapci co dohánět Rozšířit To je dobrý nápad! Začínám si lakovat nehty...na modro!
Vit Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února V 24. 2. 2025 v 10:36, Stodic napsal: To je dobrý nápad! Začínám si lakovat nehty...na modro! Rozšířit To už jsem měl, stačí dobře mířená rána kladivem ... 2
Jiří Sedlák Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února V 24. 2. 2025 v 11:35, Vit napsal: To už jsem měl, stačí dobře mířená rána kladivem ... Rozšířit Byls rychlejší... No kdo z nás to někdy neměl
Chronopetr Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Díky za poslední příspěvky, dlouho jsem tak spontánně nepobavil! Tak mě to nakoplo, že jsem honem běžel pro želvy z mé stáje, abych byl taky v klubu. 1
Jiří Sedlák Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Počítá se celej barevnej prst? Mě se dneska dvakrát kousla vrtačka s vykružovákem a přirazila mi malíček k hliníkovýmu profilu. Teda ona se kousla asi pětkrát, ale třikrát si to dala sama, protože jsem ji pak už stíhal pustit a teď má prst každý 2 hodiny jinou barvu. Ještě že je to na pravý ruce, težko bych k tomu ladil hodinky až to bude chytat žlutý a zelený tóny, teď je to trochu Pepsi. 1
Jiří Sedlák Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Už to bledne. V tomhle světle už to nevyfotím asi. Už je to jenom malinko červenější. Čekal jsem duhu, ale asi se konat nebude.
lipic Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Čau. Tak sem podlehl. Trošku váhám nad velikostí, ale jinak jsem mile překvapen.
Jiří Sedlák Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března V 26. 2. 2025 v 11:50, Kamil.K napsal: Tak ukaž! Rozšířit Jako nečekal jsem to, ale pořád to vidět je. Po tolika dnech.
Jerryl Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Želvy PADI jsou nej - vždycky mi naskočí - paragánská padina
Dushakx Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března V 5. 3. 2025 v 10:19, lipic napsal: Čau. Tak sem podlehl. Trošku váhám nad velikostí, ale jinak jsem mile překvapen. Rozšířit Gratuluji! Sedi ti perfektne :))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se