shewcza Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2018 Už nevím s kým přesně jsem si to psal, ale tuším, že to bylo na instagramu právě s někým z LumedCeramicBezelInserts a co jsem tak pochopil, tak se nedařil sladit odstín obou dvou barev do jedné vložky. Vůbec nevím jak se to vyrábí, takže dál jsem to nerozebíral, poděkoval a popřál mnoho štěstí s laděním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Vcera poprve jsem si zelvy zkusil na ruce. Ve vitrine pekny, na fotkach taky, ale na zapesti jiskra nepreslocila. Nejak jsem nerozpoznal, proc bych mel "zahodit" SKX007 a nahradit je zelvama. Jasne - stroj, hacking, rucni natah, plasticky indexy, legenda... Ale mne ty obouchany sedmicky proste berou vic. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 To mame stejne. Ja zkousel v krame modry na naramku a....nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Jo, já už měl černý, modrý a zlatý a také nic. Starý želvy jsem už také vyzkoušel a nic mi to neříká. Holt 007 nám asi přirostli na zápěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Seiko SRP787. DLC úprava pouzdra, lunety, korunky a spony. K tomu safírové sklo a průhled na stroj :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Moc hezké, můžeš prosím přidat foto zadního průhledu na strojek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Ony jsou jak SKX tak SRP takový že když má člověk jedny, čumí na druhý a naopak Osobně sem myslel že mě po suprových SKX bude tvar želv vadit, ale naprosto bezproblému. A ty indexy jsou prostě super Mám oboje, ale jak sem už psal, 007ky jsem dal polovičce pač ta by na ruku želvy nedala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Moc hezké, můžeš prosím přidat foto zadního průhledu na strojek? Jasně, tady to je. Tlakovka na 10 ATM hotová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 Seiko SRP787. DLC úprava pouzdra, lunety, korunky a spony. K tomu safírové sklo a průhled na stroj :-).Tak ty jsou paradní!! Potřeboval bych je do party k mým PADInám. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 (upraveno) Zdravím, už se to tu řešilo, ale možná máte po čase víc zkušeností jelikož někdo objednal další verze. Řeším jaké Jubilee ze Strapcode na nové Save the ocean želvy, liší se to podle popisu jen sponou?Mám zápěstí cca 18,5 cm, tohle je nejlevnější verze - https://www.strapcode.com/store/22mm-super-jubilee-316l-stainless-steel-watch-bracelet-seiko-turtles-srp777-padi-srpa21-diver-clasp-brushed-p-4603.html#.WydMVaczaUk Díky za názory a doporučení Upraveno 18. června 2018 uživatelem Rampa McKvak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Dělají jubilee (typ, ne barvu) dvoje, Angus s většími články a klasický "3d". Pak už se to liší jen sponama. Já mám nejradši Vclasp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Dnes poprvé na ruce a celkem jsou fajn. Začínám o nich uvažovat Sice tam není takový WoW efekt jako v případě Sum, ale nejsou špatné SKX jsem nikdy nezkoušel. Velka výhoda Želv je, že jsou strašně pohodlné na ruce + ta nová Seiko guma je absolutně boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 jak se lisi v kvalite uncle sam tahy, strap code a original? Je v tom rozdíl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Seiko Black Series určitě znáte, zde je naše alternativa :-). Model SRP777 dostal DLC povlakování pouzdra vč. lunety, korunky a spony, safírové sklo, černý datový věnec, nové ručky a dýnko s průhledem na stroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Vypadaj parádně! Ručky bych klidně nechal původní ale ten povlak nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Ponechali jsme kombinaci saténu a leštěného povrchu jako u originálního pouzdra. Nyní budeme dělat DLC na několik variant SKX (leštěné, pískované). Myslím si, že to taky bude vypadat k světu :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Tak už se těším na fotky. Jsem zvědavej na ty pískovaný. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Večerní rychlocvak, dorazil Jubilee ze Strapcode :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 V nedeľu odchod k moru, na ruke cely týždeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se