Přejít na obsah

Seiko Legenda - Želvy

People

Doporučené příspěvky

Už nevím s kým přesně jsem si to psal, ale tuším, že to bylo na instagramu právě s někým z LumedCeramicBezelInserts a co jsem tak pochopil, tak se nedařil sladit odstín obou dvou barev do jedné vložky. Vůbec nevím jak se to vyrábí, takže dál jsem to nerozebíral, poděkoval a popřál mnoho štěstí s laděním.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vcera poprve jsem si zelvy zkusil na ruce. Ve vitrine pekny, na fotkach taky, ale na zapesti jiskra nepreslocila. Nejak jsem nerozpoznal, proc bych mel "zahodit" SKX007 a nahradit je zelvama. Jasne - stroj, hacking, rucni natah, plasticky indexy, legenda... Ale mne ty obouchany sedmicky proste berou vic.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ony jsou jak SKX tak SRP takový že když má člověk jedny, čumí na druhý a naopak ;) Osobně sem myslel že mě po suprových SKX bude tvar želv vadit, ale naprosto bezproblému. A ty indexy jsou prostě super ;) Mám oboje, ale jak sem už psal, 007ky jsem dal polovičce pač ta by na ruku želvy nedala.

Odkaz ke komentáři

Zdravím, už se to tu řešilo, ale možná máte po čase víc zkušeností jelikož někdo objednal další verze. Řeším jaké Jubilee ze Strapcode na nové Save the ocean želvy, liší se to podle popisu jen sponou?

Mám zápěstí cca 18,5 cm, tohle je nejlevnější verze - https://www.strapcode.com/store/22mm-super-jubilee-316l-stainless-steel-watch-bracelet-seiko-turtles-srp777-padi-srpa21-diver-clasp-brushed-p-4603.html#.WydMVaczaUk

Díky za názory a doporučení

Upraveno uživatelem Rampa McKvak
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Matiniela

Dnes poprvé na ruce a celkem jsou fajn. Začínám o nich uvažovat :) Sice tam není takový WoW efekt jako v případě Sum, ale nejsou špatné :) SKX jsem nikdy nezkoušel. Velka výhoda Želv je, že jsou strašně pohodlné na ruce + ta nová Seiko guma je absolutně boží. 

post-21507-0-79129200-1529347753_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...