M@chino Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Ten MESH je od seika, nebo nějaká alternativa? Vypadá to moc pěkně. Díkynn obyč shark mesh z eBay ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 nn obyč shark mesh z eBay ...Díky, mrknu na ebay Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Pro Badalucio:Nemoh jsem se rozhodnout, který Sejka se mi líbí víc a který mi budoiu víc sedět.Tak jsem si koupil troje a ty který mě nebudou bavit, tak později prodám.Co jsem si zatím všiml, tak bohužel toho, že jak je černá Chronomag limitka hezky vytuněná, tak mi připadnou ty ostatní hodinky takový jakoby hrozně obyčejný.tak dokonce zvažuju, že poptám v Pražském hodinářství u těch modrých Sumo nějaký tuning - sklíčko, ručky, ciferník...Joe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Pro Badalucio:Nemoh jsem se rozhodnout, který Sejka se mi líbí víc a který mi budoiu víc sedět.Tak jsem si koupil troje a ty který mě nebudou bavit, tak později prodám.Co jsem si zatím všiml, tak bohužel toho, že jak je černá Chronomag limitka hezky vytuněná, tak mi připadnou ty ostatní hodinky takový jakoby hrozně obyčejný.tak dokonce zvažuju, že poptám v Pražském hodinářství u těch modrých Sumo nějaký tuning - sklíčko, ručky, ciferník...JoeJe pravda že ty černý LE jsou dost vytuněný. Každej se na ně dívá :-) To vypouklé safírové sklíčko je bomba. A kluci v pražském hodinářství ty hodinky i perfektně seštelovali, dělají mi +-1,5s za den, což je paráda Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Je to fakt velky rozdiel oproti original gume? Tiez nad Uncle rozmyslam.tak som skusil GL831 PS. po prvom dojme, stale sa mi viac paci original SEIKO guma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Byl jsem obdarován modrým zullu.K vodě super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza968 Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Na léto jsem pořídil šedo/oranžový Zuludiver od Geckoty a docela si tu kombinaci užívám. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 Zlaté želvy dostali novú gumu z geckoty, paradna, až mam nutkanie poslať mesh späť a zobrať ešte čiernu Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 Velice pěkná kombinace těch sedooranzovych želv a pásku Honzo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Nějak ty želvy poslední dobou flákám, tak jsem je vytáhl alespoň před objektiv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubosnetusil Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Já ten cifr žeru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Strašně jsem váhal, jestli pustit svoje stávající STO a nahradit je novejma, pač oboje jsou krásný. Nakonec rozseknuto, starý do prodejního vlákna, nový dnes zakoupeny v Helvetii. Pač mám narozky, chtěl jsem nevystavenej kousek, řikám to klukovi v Koscomu, načež mě dostal větou: "Fakt? Všechno nej, já mam dnes taky narozeniny, 9.7. mínus dekáda a něco od mě"... A přestože byl příjemnej, chtěl jsem mu udělat prodej a nabídl by i lepší cenu, popravdě jsem přiznal, že chci zabalenej kus, a hlavně vybrat z vícero (znáte želvy) a zamířil jsem do Helvetie, kde jsem je vzal... Fotka není moje, ale věrně ilustruje barvy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Strašně jsem váhal, jestli pustit svoje stávající STO a nahradit je novejma, pač oboje jsou krásný. Nakonec rozseknuto, starý do prodejního vlákna, nový dnes zakoupeny v Helvetii. Pač mám narozky, chtěl jsem nevystavenej kousek, řikám to klukovi v Koscomu, načež mě dostal větou: "Fakt? Všechno nej, já mam dnes taky narozeniny, 9.7. mínus dekáda a něco od mě"... A přestože byl příjemnej, chtěl jsem mu udělat prodej a nabídl by i lepší cenu, popravdě jsem přiznal, že chci zabalenej kus, a hlavně vybrat z vícero (znáte želvy) a zamířil jsem do Helvetie, kde jsem je vzal... Fotka není moje, ale věrně ilustruje barvy. Tak tahle žraločí edice je opravdu parádní. IMHO možná zatím nejlepší želví verze? Vidím dobře, že má luneta reliéf? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaktus22 Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 (upraveno) Zdar, koukam na Krokodyla dundee 2 a hle. Kdo z mistnich pacientu pozna o jake hodinky se jedna? Upraveno 10. července 2019 uživatelem Kaktus22 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaktus22 Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Nedari se vlozit zatraceny obr. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Tak tahle žraločí edice je opravdu parádní. IMHO možná zatím nejlepší želví verze? Vidím dobře, že má luneta reliéf? Vidíš, je parádní. A co však nevidíš, je její i na dotyk lepší zpracování, lumibod líp udělanej, atd., jako celek působí jako mnohem hezčí a dotaženější hodinka. Stávající STO pouštim se slzou v oceánu, ale nový STO jsou zkrátka povedenější. Dnes navíc v PH nasazen hardlex s AR (dám pak foto) a možná ještě přijde přesto nová luneta, uvidíme. PH každopádně klobouk dolů, musim jim dát ještě pozitivní referenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Vidíš, je parádní. A co však nevidíš, je její i na dotyk lepší zpracování, lumibod líp udělanej, atd., jako celek působí jako mnohem hezčí a dotaženější hodinka. Stávající STO pouštim se slzou v oceánu, ale nový STO jsou zkrátka povedenější. Dnes navíc v PH nasazen hardlex s AR (dám pak foto) a možná ještě přijde přesto nová luneta, uvidíme. PH každopádně klobouk dolů, musim jim dát ještě pozitivní referenci. A přitom se prodávají za míň, než třeba Blue Lagoon limitka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 A přitom se prodávají za míň, než třeba Blue Lagoon limitka. Jj, ta letí strašně, na CH24 už jsou přes tisíc dolců, nesmysl. Za BL bych je vyměnil obratem asi bez dlouhýho váhání, ale protože barva, nikoliv limitka. Jinak na tohle doporučuju Asii, když jsem svoje STO kupoval vloni v říjnu v Jakartě, chlápek v obchodě mi říkal, že BL vyprodali něco jako před týdnem: dlouho poté, co byly rozebrány v Evropě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 Nejak moc nechapu, ktera limitka ma smysl a ktera ne. Hlavne se s tim ted u seika roztrhl pytel, hlavne zelvy a samuraje. Treba Save the Oceans mi prijde hezci nez Blue Lagoon, ale cenove je to opacne. Nebo Padi limitka je ted u Samuraju v akci (spis vyprodeji) pod 10kkc, pritom je to lepsi nez obyc. "pepsi" i bezne non-LE verze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se