povolnyj Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Želvy po týdnu od nákupu pouhých 5s do plusu (přes noc na boku), na dýnko položené potom 8s. V pohodě. Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vozman Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Želvy na kůži mě baví. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Aj mňa :-) Odoslané z P00A pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Želvy na kůži mě baví.Krasna foto a super tuning! Pls, pošli ju do kalendára ak ju máš v požadovaných parametroch. Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vozman Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Minimus80 děkuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Máte někdo tip na oboustranou lepenku na lunetu? Koukal jsme na ebay a s poštovným to vychází na ranec, tak bych dal přednost nějaké osvědčené improvizaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 (upraveno) Nějak nevím co jiného od Seika z aktuální produkce pořídit. Proto i přes výhrady k reinkarnaci asi koupím černý želvy. Kde nejlíp koupím srp777j1 se srovnaným chapter ringem? Díky. Upraveno 18. září 2019 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Koscom/Helveti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Mají jen K1 verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Ale srovnaný chapter-ring ti dokážeme zajistit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Safranek Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 (upraveno) Tak jsem se stal poprve v zivote majitelem hodinek Seiko.Me se ty zelvy vzdycky libily na fotkach, no ale ted na zivo jsou opravdu super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. září 2019 uživatelem Safranek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Máš to pěkný. Ze všech verzí, co jsem neměl, mě černý lákají nejvíc. Ale říkám si, že po čtvrtý do stejný řeky nevstoupím. Já dnes takhle. V pozadí Andrejovice. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Safranek Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Moje prvni Seiko a prvni automat, vzdycky jsem jine znacky a quartz nebo solar.Jak je to casove se zabehem novych hodinek?Kdyz je pres noc necham normalne lezet na dynku, ta jsou za 24h v plusu o 14s a kdyz je polozim na bok, korunkou nahoru, tak o 8s.Jde mi o to, jaka presnost chodu se da u techto hodinek dosahnout.Kupoval jsem je na hodinky 365 v cene mam nejaky servisni balicek v cene pres 1000,-Kc. Tak, ze bych je po nejake zabehove dobe nechal v te cene seridit.Diky za vase nazory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Já myslim, že u automatů za 10litrů nesmíš ty sekundy zas tak moc řešit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Tak je dávej spát korunkou nahoru a budeš mít celkem slušnou odchylku. Maximálně jednou týdně je seřídíš a budou v pohodě. Navíc jdou napřed, což by pro mě, jako notorickýho opozdilce, bylo jen dobře. Řešil bych to případně až v rámci rutinního servisu za +- 5 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Safranek Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 To Strocek.Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Safranek Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 To Strocek.Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se