miro_mt Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 ja som spravil to iste, vymenil pepsi za STO a som spokojny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 25. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2020 taky povedená kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 25. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2020 fotka není moje, ale vypadá to docela dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 V 30. 6. 2020 v 19:26, tomas7 napsal: fotka není moje, ale vypadá to docela dobře Na tohle jsem taky narazil a taky se mi to moc libi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Safranek Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Safranek Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 Omlouvam se. Nemam jeste povoleny pristup do bazaru. Kupovane 09/19 na hodinky365. Nabizim za 7t. Nesedly mi. Vsechno ostatni pres SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fahrtime Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 Zdravím. Snad mě neukamenujete za dotaz (těch 133 stránek možná skrývá odpovědi, ale to nedám). Zvažuju, že si pořídím modré potápky. Želvy jsou favoritem. Když ale koukám na inzerci, hemží se to názvy a zkratkami a já nevím, zda je odlišnost pouze v designu nebo i tvaru, parametrech a vnitřnostech..? Bez přívlastku, pak Padi, Prospex, Blue Lagoon, Save the Ocean a určitě je toho víc. Díky za stručný úvod do želv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 No je jich hodně. Tohle by ti mohlo trochu pomoci. Modrých pak už tolik není. Teda je jich pořád dost, ale z celkového počtu jich je výrazně méně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 Tvarem je to všechno stejný. Rozdíly jsou pouze v barvách (luneta, ciferník, ručičky) a jestli to je na tahu nebo na gumě. Některý teda maj ještě kyklopa (lupa) na sklíčku. Některý můžou bejt ještě made in JAPAN a ostatní jsou montovaný mimo Japonsko. To je většinou za menší příplatek, ale tam je to spíš o tom pocitu... Nemám Japan a nějak mě to nedráždí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 (upraveno) Jinak ty SRPD45 o těch sem ani nevěděl a vypadaj parádně. maj je na ebaji za 3pětky https://www.ebay.com/itm/rare-Limited-Edition-Seiko-Turtle-Sea-Grapes-SRPD45K1-New-all-plastic/303516254110?hash=item46aafa7f9e:g:7HMAAOSwaJFeb9mp Upraveno 6. července 2020 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 Seiko domrvilo zelvi radu paradne. Za me jsou mozne pouze SRP777, ktere jsem ze zacatku chtel poridit, ale pribyvajici mnozstvi verzi a barvicek me odradilo. Videt to takhle pohromade je hodne smutne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se