nooski Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Scip tu nějak Broček. Želvy a minerálka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 Hodně povedený. Šup s tím do dalšího kalendáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Tak po roce jsem se konečně dočkal tuningu mých želv - po roce proto, protože jsme sháněli černé datové věnce Kanji. Save the Ocean před Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 A toto je výsledek. Hodinky jsou moje, fotky po souhlasu půjčené od PH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 A ještě lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Super pěkně sladěný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uja Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 před 16 hodinami, igor261069 napsal: A toto je výsledek. Hodinky jsou moje, fotky po souhlasu půjčené od PH. No tak k tomu není co dodat,prostě absolutní bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Ta luneta je parádní. Taky sem o ní uvažoval. Na kolik to vyjde? Luneta i práce a na jak dlouho by to bylo, jestli tam neni čekačka na tu lunetu. Klidně SZ, ale předpokládám, že by to zajímalo i ostatní. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Naživo vypadají ještě líp. Vše mi dělali v Pražském hodinářství vč. objednání dílů. Nejdýl se čekalo na datové věnce. Cena ze jadnotlivé díly nevím, celkem jsem platil za díly 7200 Kč. Podrobnosti ti řekne Jakub z PH. Zde je seznam měněných dílů: - Safírové sklo s vnitřní antireflexní vrstvou - Luminiscenční keramická vložka lunety - Celočerná kovová vnitřní luneta (originál Seiko jsou plastové) - Minutová a vteřinová ručka z modelu Seiko SRPA21 - Černé datové věnce Seiko ve vzácné japonské Kanji verzi - Korunka s červeno-stříbrným logem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Díky. Máš to pěkný. Jako každá paráda něco stojí to je jasný. V PH jsem si kdysi nechával seřídit přesnost a od tý doby šlapou parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Pecka. Ta cerna stou modrou je paradne v kontrastu. Ten cifernik jeste vice vynikne. Krasne doladeni hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Proč tohle sakra nedělá Seiko jako standard? Pro ně by ty náklady byly +/- nic a hodnota a vzhled hodinek mnohem lepší. Přitom by si mohli vzít inspiraci z nespočtu modů, které na internetu jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 No to si nemyslim, že by to byly náklady, který by na ceně nebyly vidět. Sou to levný automatym, i když de to nahoru... a tam nečekej nic extra navíc. Krom toho já mám rači černý datum na bílým podkladě a dny v japonštině bych teda určitě nechtěl. Ty želvy sou právě kouzelný tím, že jsou to kvalitní levný automaty, že když je někde vomlátíš, tak tě to tolik nebolí. Prostě se o ně nemusíš bát a tím sou úžasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Jasně, třeba safír by na cenu určitě vliv měl, ale mnoho mikrobrandů má hodinky kolem 7 tis. se safírem a seiko strojkem a kvalitou jsou se Seikem minimálně srovnatelné. Barva datumového věnce by měla být v barvě ciferníku, to mi nikdo nevymluví, při těch objemech výroby jednotlivých modelů by to nebyl problém. Popisky samozřejmě asi ne v japonštině, to je Igorova specialita. Ale jak se říká 100 lidí 100 chutí a nikdy se nezavděčíš všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Popisek v japonŠtině jsem chtěl, protože se mi líbí. Navíc dnů v týdnu je jen 7 a to mi zatím nedělá problém si zapamatovat, který den zrovna je. Navíc v nouzi nejvyšší to přetočím na AJ. A konec konců, itěch 7 japonských znaků jde zapamatovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Japonské znaky jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 před 2 hodinami, igor261069 napsal: Japonské znaky jsou super. Jsou. Na cerne zelvy bych to hned vymenil. Kolik vysel ten cerny venec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Nevím přesně, platil jsem doplatek 900 Kč, tipnul bych si mezi 1500-1900 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Je to super. Hele už asi po 10 jsem se tady na ty tvoje hodinky šel mrknout já nejsem zastánce barviček a modifikací. Tyhle bych ale bral hned. Hodil bych je na modré nato s černým železem a ideál hodinky na léto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se