Waya03 Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Taky to moc nechápu, moje skx mají pouzdro leštěný jestli se nepletu.
Delapancha Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Taky to moc nechápu, moje skx mají pouzdro leštěný jestli se nepletu. Bok a spodek pouzdra-kolem dýnka lesk, vrch je mat...
villain83 Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Taky to moc nechápu, moje skx mají pouzdro leštěný jestli se nepletu.Lesteny?Mozna boky a spodek,vrsek je brousenej...
instant Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Ty si bol v Nepale? :-) ne ale mam tam vraj rodinu
Waya03 Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Ok, pravda, na mojich je vršek taky mat. Ale že by to bylo nějak nahrubo to mi nikdy nepřišlo.
villain83 Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 leštěná plocha ale vypadá kapánek jinak...
reborn Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Jestli se tím myslel ten kartáčovanej povrch, tak z mýho pohledu se na skx 007 hodí perfektně. Obzvlášť v kombinaci s těma dalšíma leštěnejma plochama. I když, když se koukám teď, tak už tam ten kontrast není tak silnej, po těch letech. Podle mě to pouzdro nemá chybu.
Daemonultimate Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) Kucí, prohlížejte si ty svoje miláčky pořádně. Kolegům díky, dnes zkusim něco nafotit, ale nevim nevim, jsem mistr fotograf Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem Daemonultimate
Daemonultimate Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) Taky to moc nechápu, moje skx mají pouzdro leštěný jestli se nepletu. ...ne celé Lesteny?Mozna boky a spodek,vrsek je brousenej... ...díky jj, tady: Díky ...fuj, to jsem se lekl Jestli se tím myslel ten kartáčovanej povrch, tak z mýho pohledu se na skx 007 hodí perfektně. Obzvlášť v kombinaci s těma dalšíma leštěnejma plochama. I když, když se koukám teď, tak už tam ten kontrast není tak silnej, po těch letech. Podle mě to pouzdro nemá chybu. neříkám, že nehodí, říkám, že se najdou chyby a mnozí z nás vědí, že najít skx, aniž by měly alespoň jednu z jejich všech chyb, tedy úplně dokonalý kousek, není pravidlem. Spíš naopak. Jinak samozřejmě souhlasím, idea kombinace leštěných a broušených, kartáčovaných ploch je to co dělá pouzdro parádním ... v případě dokonalého zpracování. část bez chyb, i když to na špatné fotce tak nevypadá okem vidím pěkné, stejnoměrné zpracování, na druhé fotce (raději bych tomu ani neměl říkat fotka, ale telefon v umělém osvětlení lepší nezvládl) nalezneme větší rýhy, které jsou pod určitým úhlem vidět i okem. Fotil jsem funglovky hodinky. odfláknutá část Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem Daemonultimate
AndyAaron Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Uz si neuvedomuju, jestli to tu bylo nebo ne, kdyby jo, tak se omlouvam za duplicitu. Ale mozna neni na skodu pripomenout, ze na prodej jsou uz napriklad tady. Verze na gume $409, verze na tahu $449. http://www.ctgwatch.com/#!seiko-diver/cozx
Daemonultimate Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Co je to za den? ... pěknej obrázek modrejch
petr_cha Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Treti den v tydnu.. Dost bezne zobrazeni u Seika..
Daemonultimate Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) Dobrej, nadnárodní, hlavně že týden nezačíná nedělí ... a ještě že u nás platí ISO 8601 o tom, že týden začíná pondělím, ale ne všude to tak je ... což je vlastně úplně jedno, ale určitě tam je i druhá možnost zobrazení, názvem dne, nebo u modelů s číslem místo dne to tak není? Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem Daemonultimate
instant Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 bud mas dve jazykove verzie alebo jednu +cislo, pricom nedela je cerveny symbol. u cisla vzdy zacina pondelkom ako c 1. Obskurnosti typu zaciatok tyzdna nedelou snad nebudeme riesit v 21. storoci. Akoby nestacilo ze su krajiny kde meraju vzdialenost palcami a stopami.. je to ich problem, nie nas. celkovo nerozumiem tomu hundraniu nad nerovnomernym brusom u hodiniek v hodnote jedneho clanku do tahu na svajciarske hodinky strednej triedy. Proste na SKX ludska ruka nesiahne skor ako v obchode na pulte - to je pri tej cene snad jasne kazdemu...?
Daemonultimate Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) Díky za ujasnění v 21. století to řešit nebudeme, jen se mi vybavilo v této souvislosti, že když jsem před lety dělal v Holandsku, ale bylo to století 20., týden začínal nedělí. Ale to je mimo, což jsem jasně napsal. Porovnávání s drahejma hodinkama tu řešit nebudeme, budeme řešit porovnávání toho zpracování s Casiem a Citizenem, tam jsem se s tím nikdy nesetkal. Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem Daemonultimate
reborn Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) Co je to za den? ... pěknej obrázek modrejchTak velmi pravděpodobně je tím myšlen třetí den v týdnu, tj. úterý....ale jinak je to na tobě. kdyby ses rozhodl, že týden začíná pátkem, tak to znamená neděli. Jinak v našich končinách je třetím dnem středa. Jestli jsi z toho nadále zmatený, tak si to přetoč na názvy dnů. Pak už jen bude stačit zadat tady dotaz, co znamená WED a někdo ti určitě poradí... Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem filo-boxer
xjr1 Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 ...Porovnávání s drahejma hodinkama tu řešit nebudeme, budeme řešit porovnávání toho zpracování s Casiem a Citizenem, tam jsem se s tím nikdy nesetkal.A tak to já zas jo. Měl jsem chvilku citizen NY0040, pouzdro sice ok, ale cifr natištěnej stejně nepřesně jako na skx (který mám dodnes) a dýnko vyražený jako kdybych to dělal já na kovadlině ve sklepě. Fotky bohužel nemám, ale třeba by se tu nějaká našla... Tímto nepomlouvám ani SKX ani NY0040, naopak oboje jsou moc fajn a musím se přiznat, že mě nenapadlo v týhle kategorii takový drobnosti nějak řešit. Dobře držely čas, nepustily dovnitř vodu a svítily až do rána...co víc si od toolu za pár švestek přát?
instant Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) Tak velmi pravděpodobně je tím myšlen třetí den v týdnu, tj. úterý....ale jinak je to na tobě. kdyby ses rozhodl, že týden začíná pátkem, tak to znamená neděli. Jinak v našich končinách je třetím dnem středa. Jestli jsi z toho nadále zmatený, tak si to přetoč na názvy dnů. Pak už jen bude stačit zadat tady dotaz, co znamená WED a někdo ti určitě poradí... treti den v tyzdni je streda ale ako hovoris, nastavit sa to da ako clovek chce. ja som mal na mysli to, ze na disku je to natlacene na striedacku: pondelok/1 utorok/2 atd.. cize aj pre mimozemskych japoncov zacina tyzden pondelkom.. Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem instant
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se