Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
Odesláno

Želvy na superoyster tahu ze stapcode! Trochu mě překvapila vůle u pouzdra, ale to asi tlustější stěžejka vyřeší.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Když už tedy na kvalitu strojků přišla řeč, a vidím za někteří členové mají rozsáhlé zkušenosti, zajímala by mě jedna věc. Jak obstojí základní strojky Seiko v přímém srovnání se Švýcarskou produkcí, se základní ETA? Žádný pokus o flejm, prostě mě zajímá názor podložený zkušeností.

Moje zkušenost je taková, že u Seika jde mnohem lépe samonátah. 6r15 nebo 7s26 se mi natáhne mnohem rychleji, než 2824. Co se přesnosti týče, tak u Seika mi to obvykle lítá +-, zatímco ETA jde buď stabilně do plusu, nebo mínusu.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Dobrá zpráva při tom nekonečném čekání na želvy Seiko Padi.

SEIKO PADI SRPA21K1 budou levnější, než jsme předpokládali (11690 Kč), takže i pro členy fóra dokážeme dát lepší cenu. Ta bude 10590 Kč, což je oproti původní zamýšlené 11990 Kč docela změna. Všem jsem cenu upravil. Snad je to pro vás potěšující info :) A doufám, že už brzy budou tady!

Odesláno

:clap: :clap: :clap: :clap: a ještě :notworthy: brzy je třeba zítra ? :lol2:

Rád bych řekl, že ano, ale takový kouzelník nejsem :) Stále čekám na pozitivní zprávy a modlím se :)

Odesláno

Mám malý dotaz: Kde se želvy pouzdří/kompletují v číně nebo v Thajsku?

Odesláno (upraveno)

Musím říct, že oproti SKX mi k želvám jubilee moc nejde a na fotkách tu kombinaci vidím poprvé. Mesh mi k nim jde naopak skvěle, u SKX bych z něho blil. Díky za foto i recenzi.

Upraveno uživatelem stosi
Odesláno

Musím říct, že oproti SKX mi k želvám jubilee moc nejde a na fotkách tu kombinaci vidím poprvé. Mesh mi k nim jde naopak skvěle, u SKX bych z něho blil. Díky za foto i recenzi.

Musím naprosto souhlasit a to si bez jubilee nedovedu SKX představit, u želv je to nepřirozená kombinace (imho), díky Jakube, mám to vyřešené, na staré želvy mesh a nové nechám být (hlavně ať už jsou) :mellow:

Odesláno

Sedla by jim rejže, nebo olongapo.

Odesláno

Musím naprosto souhlasit a to si bez jubilee nedovedu SKX představit, u želv je to nepřirozená kombinace (imho), díky Jakube, mám to vyřešené, na staré želvy mesh a nové nechám být (hlavně ať už jsou) :mellow:

Tak schválně...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...