Daemonultimate Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Už jste u nich někdo zkoumal rozdíl mezi J a K verzí, kromě označení na cifru?
Daemonultimate Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 ...jen mě to tak napadlo, že u SKX je hoňka po J verzi a želvy většina kupuje v K verzi.
Gorgiano Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Odesláno 16. května 2016 Hrozně by se mi líbily želvy s ciferníkem limitky SBDC027 )
petr_cha Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Odesláno 16. května 2016 Jakoze smerem ke kapitanovi Willardovi ? :-)
Honza.manta Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Odesláno 16. května 2016 Hrozně by se mi líbily želvy s ciferníkem limitky SBDC027 ) Myslíš něco takovéhleho? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gorgiano Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Haha, jojo, ale líbí se mi ty menší indexy
Gorgiano Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Želvy na superoyster tahu ze stapcode! Trochu mě překvapila vůle u pouzdra, ale to asi tlustější stěžejka vyřeší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Když už tedy na kvalitu strojků přišla řeč, a vidím za někteří členové mají rozsáhlé zkušenosti, zajímala by mě jedna věc. Jak obstojí základní strojky Seiko v přímém srovnání se Švýcarskou produkcí, se základní ETA? Žádný pokus o flejm, prostě mě zajímá názor podložený zkušeností. Moje zkušenost je taková, že u Seika jde mnohem lépe samonátah. 6r15 nebo 7s26 se mi natáhne mnohem rychleji, než 2824. Co se přesnosti týče, tak u Seika mi to obvykle lítá +-, zatímco ETA jde buď stabilně do plusu, nebo mínusu.
Jiří Štencek Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Dobrá zpráva při tom nekonečném čekání na želvy Seiko Padi.SEIKO PADI SRPA21K1 budou levnější, než jsme předpokládali (11690 Kč), takže i pro členy fóra dokážeme dát lepší cenu. Ta bude 10590 Kč, což je oproti původní zamýšlené 11990 Kč docela změna. Všem jsem cenu upravil. Snad je to pro vás potěšující info A doufám, že už brzy budou tady!
DavidLC Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 :clap: :clap: a ještě brzy je třeba zítra ?
Jiří Štencek Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 :clap: :clap: a ještě brzy je třeba zítra ? Rád bych řekl, že ano, ale takový kouzelník nejsem Stále čekám na pozitivní zprávy a modlím se
t.p Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Odesláno 27. června 2016 Mám malý dotaz: Kde se želvy pouzdří/kompletují v číně nebo v Thajsku?
People Odesláno 27. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2016 Niekde medzi. Na lodi! Malajzia.
prischera Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 Dovolil jsem si hodit k sobě do fotogalerie menší recenzi 773 a pár variant na čem se dají nosit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stosi Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 (upraveno) Musím říct, že oproti SKX mi k želvám jubilee moc nejde a na fotkách tu kombinaci vidím poprvé. Mesh mi k nim jde naopak skvěle, u SKX bych z něho blil. Díky za foto i recenzi. Upraveno 28. června 2016 uživatelem stosi
DavidLC Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 Musím říct, že oproti SKX mi k želvám jubilee moc nejde a na fotkách tu kombinaci vidím poprvé. Mesh mi k nim jde naopak skvěle, u SKX bych z něho blil. Díky za foto i recenzi.Musím naprosto souhlasit a to si bez jubilee nedovedu SKX představit, u želv je to nepřirozená kombinace (imho), díky Jakube, mám to vyřešené, na staré želvy mesh a nové nechám být (hlavně ať už jsou)
odjinud Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 Nemůžu si pomoct, pořád mě vadí to "X" na ciferníku... asi další seiko akvizice budou spíš monstra oranž než toto....
reborn Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 Musím říct, že oproti SKX mi k želvám jubilee moc nejde a na fotkách tu kombinaci vidím poprvé. Mesh mi k nim jde naopak skvěle, u SKX bych z něho blil. Díky za foto i recenzi. Musím naprosto souhlasit a to si bez jubilee nedovedu SKX představit, u želv je to nepřirozená kombinace (imho), díky Jakube, mám to vyřešené, na staré želvy mesh a nové nechám být (hlavně ať už jsou) Tak schválně... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stosi Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 Fotka pěkná a vypadá to na ní dobře. Nicméně, měl jsem 007, teď mám 015, a mesh bych na to prostě nedokázal dát .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se