martigen Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2016 (upraveno) Dnes jsme s bratrem vyzvedli v Helveti očekávané Seiko PADI. Pecka! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. srpna 2016 uživatelem martigen
Kluk jako buk Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2016 Promiňte, že vám tady do toho skáču, ale chtěl bych se zeptat na velikost lug to lug. Je to skutečně těch 48 mm od hrany nožek ke hraně? Měřil to někdo z vás? Mám dost úzkou ruku a občas si říkám, jestli ty moje Wardy s rozměrem 52 mm nejsou už kapku přes čáru.SKX009 mě nikdy natolik neuchvátily, abych po nich sáhnul, ale s tímhle modelem to je jiná. Vážně uvažuju, že bych se zapsal na čekací list na Helveti (nebo jak to teď chodí).
dlubix Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2016 Mam zapesti 16,5 - 17cm a jsou naprosto v poho. Napriklad ale takovy moony jsou mi na tahu velky (nebo spis dlouhy). Vubec se toho neboj. Zavolej do Helveti. Dost mozna je uz maji normalne skladem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2016 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. srpna 2016 uživatelem Daemonultimate
Daemonultimate Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2016 hmmm, to je verzia Coke, 789? Čekal jsem na něco co mně hcytne a dočkal se i když jsem musel do Německa. Teda nemusel, ale jsem nedočkavec
Fade Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2016 Promiňte, že vám tady do toho skáču, ale chtěl bych se zeptat na velikost lug to lug. Je to skutečně těch 48 mm od hrany nožek ke hraně? Měřil to někdo z vás? Mám dost úzkou ruku a občas si říkám, jestli ty moje Wardy s rozměrem 52 mm nejsou už kapku přes čáru. SKX009 mě nikdy natolik neuchvátily, abych po nich sáhnul, ale s tímhle modelem to je jiná. Vážně uvažuju, že bych se zapsal na čekací list na Helveti (nebo jak to teď chodí). Počkej dva měsíce. Nebude léto a tyhle želvy tady budou ve velkém na bazaru jako SKX, protože to jsou letní hodinky k moři. :-D Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk
Daemonultimate Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2016 Promiňte, že vám tady do toho skáču, ale chtěl bych se zeptat na velikost lug to lug. Je to skutečně těch 48 mm od hrany nožek ke hraně? Měřil to někdo z vás? měřeno pravítkem mi vychází 47, ale já jsem pidlovokej, to je stejně jedno, ten jeden mm.
Kluk jako buk Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2016 @dlubix, Daemonultimate - mockrát díky, rád slyšim. @Fade - jo, to se přesně stane, ale když mě se líbí teď.
Daemonultimate Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2016 (upraveno) Cesta kolem světa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. srpna 2016 uživatelem Daemonultimate
McStinger Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2016 Neviem, kam to strčiť, asi sem. Pýtali ste sa niektorí na kyklopa, tak som cvakol na mobil pár roztrasených fotiek, z viacerých uhlov. Prach si nevšímajte. Je mi jasné, že kyklop u niektorých členov vyvolá zvracanie.Prečo na thajských limitkách je, je asi najjednoduchšie zdôvodniť thajskou povahou, ktorá má rada nezmyselné a pre nás nelogické veci, ktoré sú efektné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jörg8X Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2016 Já sem měl limitku Monster a s kyklopem přes daydate se dá žít... imho jsou horší věci
McStinger Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2016 Ešte pár cvakov: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sergej Vasilijev Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2016 Barevně je to zajímavé, kyklop no budiž, ale ta povrchovka pouzdra a tahu působí sterilně a je asi hodně nepraktická.
DavidLC Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2016 Díky za foto Jindro, je fakt že když pod Kyklopem jsou ručky je to trochu maximalistický, ale stejně se mi to líbí. Pevně věřím, že se nějaký kousek na srazu nejde. A až to uvidím naživo, tak bych to na Padi dal. Teď se projevím jako lama, ale víte někdo, to se dá na sklíčko nějak nalepit, nebo se dá koupit (jako díl k těmhle)?
Jarett Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 Chvíli jsem si i myslel, že je vydražím ... no nic, hurá do Bangkoku ! http://www.ebay.co.uk/itm/Seiko-SRPA19K1-Zimbe-Limited-Edition-Brand-New-in-Box-/272347184381?_trksid=p2047675.l2557&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&nma=true&si=seolbh2jdb0aVrSM6dRscX7WSk0%253D&orig_cvip=true&rt=nc
Dantechno Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 Vzdyt se daji sehnat kolem 800 USD..
Daemonultimate Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 (upraveno) Lemování indexů je dokonalý, ale nejsem zrovna fotograf a neumím zabránit nebo využít odlesky a stíny, ani je fotit venku a zabránit prachu. Flek na cifru tam fakt neni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. srpna 2016 uživatelem Daemonultimate
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se