Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Teda docela se to rozjelo, což je v pořádku :) a díky za názory . Vezmu to postupně to je jasný, než kupovat najednou dvoje. Třeba to dopadne dobře hned napoprvý (což se mi většinou nestává) ...  :). Asi vezmu první Suma. To jakou barvu Sum to jsem řešil v jiném vlákně a převážná většina co měli obojí, tak by zůstali u černých protože, se modrý dřív okoukají (podle většiny). Podobně jsem to měl i s monstrama, takže za sebe už jedině černobílý hodinky (jakýkoliv). Váhy se nějak nebojim, mám Fortisky na tahu a ty jsou taky docela znát.

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

takhle?

každý ať si nosí co chce, ale tohle mi objektivně přijde už za hranou. nějak postrádám důvod proč mít obří hodinky na malém zápěstí (krom toho, že suma jsou fajn samozřejmě).

mám 17,5 a i želvy mi přijdou velký, suma jsem měl a jejich velikost mi začala vadit tak šly pryč. jako naprosto ideální u potápek mám 41-42mm - tedy skx007/monstra

Odesláno

takhle?

ta první fotka mi přijde , že je to už za mou hranou , ale záleží jak je to naživo.

Odesláno

Suma - lepší strojovna, ale dlouhé jak 14 dní před výplatou. Nekoupíš v ČR.

Želvy - mnohem pohodlnější, více retro nádech. Koupíš v ČR.

Odesláno

Podle mne jsou prudce nositelné i na štíhlé ruce.

attachicon.gifDSC_0563.jpg

Tiež si myslím :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Ale aby som teda bol aj trochu konštruktívny. Mne sa Sumá páčia. Napriek tomu som ich predal po asi mesiaci nosenia. Ruka 18,5, tvarovo mi presne sadli. Boli až tak pohodlné a tak dobre sedeli, že ma to paradoxne začalo otravovať. Jednoducho potrebujem hodinky, ktoré mi po ruke trochu behajú a nie sedia ako uliate. Podobný problém mám s MG 29er. Mám ich rád, ale moc ich nenosím, lebo sú na ruke doslova prilepené.

Odesláno (upraveno)

Tak to zase u mna sa ten pocit nijako neprehlbuje. Podla mna people uz dosiahol maximalneho ponoru. No, mozno este ma na vianoce schovanu zvlast ohavnu kombinaciu nato strapu, strikovaneho odevu a eseje na temu "som krasny a dokonaly" - ale neviem ci to dovtedy vydrzim ja. A tak som mu dal ten titul predcasne. Budme uprimni: Konkurencia je slaba, chlapec ma talent a tvrdo na sebe pracuje. Zasluzi si.

Upraveno uživatelem instant
  • po 3 týdnech...
Odesláno

nad sumami, v akelkolvej verzii, som nikdy vazne neuvazoval vzhladom na font na lunete. V podstate suhlasim ze su najskaredsie seiko dajvre.

Odesláno

People: velice rad te nekdy uvidim nazivo priteli. Je zcela explicitni, ze jsi chlap co ma dusevni problemy. :clap:

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Limited Edition of 6000 Pieces Worldwide.

Seiko Watch Prospex Blue Lagoon Turtle Limited Editions SRPB11K1. For true watchmakers, adventure sports, whether on the sea, on land or in the sky, present the greatest challenges of all. Since Seiko watches made its first diving watch in 1965, Seiko has been exceeding the expectations of those whose sports require watches with truly professional specifications. Now, Seiko Prospex brings together all Seikos sports watch expertise in one collection.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...