Přejít na obsah

Seiko Legenda - Želvy

People

Doporučené příspěvky

No vono také není důvod tu spirálu roztáčet, mě jsou ty hodinky vcelku sympatický, jen mi na nich něco nesedelo a líbil se mi příměr kolegy YPA :) Nicméně se může stát, že je za nejakej ten pátek budu mít taky na ruce. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"Průser" želv je, že sou děsně nefotogenický, ve skutečnosti vypadaj daleko líp. Já sem max spokojenej a na super jubilee vypadaj neskutečně, krom toho jsou to jedny z nejpohodlnějších hodinek co jsem měl možnost vyzkoušet. Znáte to, ale já jsem na konečný :) .

Odkaz ke komentáři

To bych nerekl, ze jsou nefotogenicky. Ale se mnou nazivo nic nedelaj. Mel jsem v ruce jak cerne, modre tak i padi a jako fajn, ale nic pro co bych musel bezet.

To ze pekne sedi je dane prave tim rozplaclym pouzdrem a absenci nozek. Vidim to podobne na Doxa, ktere ac velke mrchy, tak jedny z nejpohodlnejsich hodinek

Odkaz ke komentáři

Mě teda jejich foky nikdy extra nebraly a in natura mi přijdou o dost lepší. Tak určitě jsem nevyzkoušel všechny vače to je jasný, takže možná některý budou sedět líp. U želv se mi líbí komplexní přednosti: automaty, in house strojek, značka, cena/výkon, výborná lumy, nějakej odkaz na starý vyzkoušený modely a za ty prachy... Asi tim nikoho neoslníš, ale jako kvalitní tůlvač bych asi nenašel vhodnější a o to mi tak nějak šlo.  

Odkaz ke komentáři

Já kolem nich chodil dlouho a vztah k nim si vlastně budoval. Nelíbily se mi, pak byly zajímavé, nakonec jsem to s nimi zkusil.

Tak to šlo dál a dál.. Neskutečné je pro mě to, že se mi teď líbí víc a víc.. takže vždycky, když je vezmu na ruku, tak zažiju pocit "radosti" a vím, že tyhle z domu nepůjdou :)

Odkaz ke komentáři

Z lesa dnes

post-30673-0-45907100-1497192379_thumb.jpg

post-30673-0-13418300-1497192406_thumb.jpg

post-30673-0-38751100-1497192429_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Už delší dobu mě láká udělat lehčí mod na mých zlatých Želvách SRP775. Můj plán je vyměnit lunetu se zlatým popisem za stříbrnou a přidat DD safír. Obojí od DLW https://www.dlwwatches.com/products/ceramic-bezel-inserts-t-r-black .

Pořád ale nejsem rozhodnutý jestli to stojí zato. Je to dobrej nápad, špatnej nápad?

Odkaz ke komentáři

Už delší dobu mě láká udělat lehčí mod na mých zlatých Želvách SRP775. Můj plán je vyměnit lunetu se zlatým popisem za stříbrnou a přidat DD safír. Obojí od DLW https://www.dlwwatches.com/products/ceramic-bezel-inserts-t-r-black .

Pořád ale nejsem rozhodnutý jestli to stojí zato. Je to dobrej nápad, špatnej nápad?

Keramika i DDS stojí za to. Ale myslím, že u téhle kombinace nebude new luneta "fungovat" se zlatými doplňky na ciferníku a ručkách. Já bych volil celočernou lunetu ... ale jen můj názor ;) a můj mod nemód :)

post-11168-0-77785600-1497953235_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

88 stránek vo hovně v režiji pýpla.... se poseru.... legenda je džek sperou .... terminátor a klement gottwald ..... seiko, který vypadaj jako rozjetý hovno nejsou legenda ..... to je píčovina, že jo ? 

instante !!! .... vole ... !!!! .... řekni těm vometákům co je seiko legenda

... každý kdo ví co je ČS. hodinářskou legendou ... ví, že legendou mohou být i Želvy ;-) ... (a to si PM1948 vážím)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...