Návštěvník LONGINES Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Uff! Ještě teď jsem úplně hotový, jak mně šokovala manželka! Hrozně jsem pokukával po želvách Blue Lagoon, ale jsem aktuálně v situaci, kdy řeším získání financí na speciální kolo pro vozíčkáře, nový vozík... takže to teď nešlo. Musela snášet moje poznámky a visení na fóru.. V těchto dnech slavíme výročí svatby, dnes dorazím domu a co...? No byly tam! Radost jak malé dítě!!! A padnou skvěle - první SEIKA - na mou malou ruku! Jen mne naštvala paní v obchodě, kde jsem dorazil, abych si zkrátil řemínek. No co myslíte? Neuměla to, mlátila do toho a stejně ty válečky dala špatně... Tak to manželka opravila po konzultaci na telefonu s www.helveti.cz . Velké díky Jirkovi - trochu se na mne domluvili!! SEIKO je boží... Sent from my iPhone using TapatalkTaky se pripojuji ke gratulantům a moc gratuluji k úžasným hodinkám a k ještě úžasnější paní! Ta moje mě taky tak překvapila, tak vím, jak sou takové hodinky pro nás obdarované manžele drahé a cenné Užívej si je ve zdraví a radosti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Taky se pripojuji ke gratulantům a moc gratuluji k úžasným hodinkám a k ještě úžasnější paní! Ta moje mě taky tak překvapila, tak vím, jak sou takové hodinky pro nás obdarované manžele drahé a cenné Užívej si je ve zdraví a radosti! no a hlavně definitivní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LONGINES Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Musel jsem, sorry... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Blurtle.., baví mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Zdar borci,vybiram hodinky jako darek pro stryce k 60, v podstate uz vaham jen mezi cernyma zelvama a samurajema.Jak je mozny ze zelvi vlakno ma 95 stran a tolik zije a samurajsky jen 4 a je tam uplny mrtvo?To jsou zelvy o tolik oblibenejsi? Protoze nazivo jsem nevidel ani jedny, ani nemam kde, a na fotkach se mi samuraje zdaji o neco hezci.. Tak ktery vzit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 ...tak uz jsem pochopil proc tomu tak je, stacilo jit do starsich temat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Želvy na želvách v Olomouci! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 nevíte o keramické lunetě na PADI? Chtěl bych zachovat "pepsi look", bohužel takovou jsem nikde nenašel. Máte někdo PADI se safírem? Jakou barvu antireflexu by jste objednali? Klasika modrá? Nemohu se rozhodnout, uvažuji i o té červené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 nevíte o keramické lunetě na PADI? Chtěl bych zachovat "pepsi look", bohužel takovou jsem nikde nenašel. Máte někdo PADI se safírem? Jakou barvu antireflexu by jste objednali? Klasika modrá? Nemohu se rozhodnout, uvažuji i o té červené.Až ji najdeš, přidám se a přispěju na poštovné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Pepsi look nikdo nevyrabi. Projel jsem vsechny zahranicni obchody s bezel insertama a nic. A jestli AR pro Padiny tak jedine purple, ten je bozi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 jestli by jste měli typ na černou keramickou bez vyvýšeného bodu na 12 (prostě tu samou jako originál, ale keramickou), tak sem s tím. O tý bych klidně uvažoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 15. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Ja tiez. Ta perla sa mi nepaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Dá se to udělat i tak, jako jeden místní člen, že se to vyloupne a vyplní luminescenční barvou. Je hloupost, aby tu pepsi vložku úplně ignorovali. Podle mě se jim akorát nedaří doladit barvy, ale brzy bude. To by stříleli do vlastních řad, myslím, že hned po černé, bude pepsi nejprodávanější. Když dělají i modrou... Zkusím ten "purple" safír pohledat. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Ignorují. Za posledních půlroka se nabídka nerozšířila. Tady je v nabídce purple: https://crystaltimes.net/shop/popular-models/srp77x/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 https://c2.staticflickr.com/8/7510/29812073610_815ac90fd0_c.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Díky za odkazy, přesto si myslím, že časem se objeví. Máte, nebo viděl někdo na vlastní oči ten safír s želvičkou? Zajímavá komplikace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Já jsem hardlex na PADI za rok nošení vůbec neškrábnul, a to je nešetřím a byly se mnou i týden na vodě. Podle mě je to součást jejich DNA a přijde mi škoda ho měnit. A to samý bych moh říct i o lunetě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Já mám suma jako víkendovky, které fakt šetřím, protože jsem je dostal k jubileu a fakt jsem je nikde neťukl a na skle mám tři mikro puntíky. Jasně, nikdo jinej je tam kromě mě nenajde, ale vím o nich a sejří mě. Naproti tomu mám citizeny skyhawk, kterým fakt nakládám, boural jsem s nimi i na motorce. Domlácený jak cikánský hračky, ale safír je čistej jak slovo boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Pod toto bych se podepsal. Monstra mam 4,5 roku a kdyby mi nespadly z cca 50 cm ze zidky pri foceni na beton, tak je hardlex cisty bez sebemensiho skrabance. Prijde mi, ze tim safirem neco ztrati. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se