abbot Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Ahoj, nemáte prosím někdo tipy na slušného svatebního fotografa? Brouzdám iternetem a poptávám, ale někdy se mi zdá, že portfolio fotky vypadají spíše jako pěkné amaterské fotky, než jako počin profesionála a nebo jsou ceny nad moje možnosti respektive ochotu zaplatit za daný servis ... Svatbu plánuju na 01.07.2016, tak mám snad ještě celkem čas, ale už to chci mít vyřešený ... Díky za každý tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Plácni se přes kapsu a nech si to udělat od Šibíka - když už tak už. Jak praví klasik - "syn se žení dvakrát třikrát za život" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 A nebo zkusit studio Belly Bongo Honzy Breziny dle webu ceny startuji na 7k a konec je 70k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Nevím, kde budeš svatbu mít.Tahle Dáma je z Turnova a za její fotografické umění se klidně zaručím. www.jitkamaderova.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Vojta Hurych - Jiný kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Plácni se přes kapsu a nech si to udělat od Šibíka - když už tak už. Jak praví klasik - "syn se žení dvakrát třikrát za život" Napis clenovi Tomas2002. Fotil mu svatbu Honza Sibik. Urcite ti rad rekne detaily spoluprace, pripadne ukaze nejake fotky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Kamil Saliba, pokud uprednostnis talent pred cenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Napis clenovi Tomas2002. Fotil mu svatbu Honza Sibik. Urcite ti rad rekne detaily spoluprace, pripadne ukaze nejake fotky....Ale ale...nějakej problémek? No možná fotit přičmoudlý usoplence s kalachama dá míň práce nebo co... Ale vážně, kdyby se mně byl někdo vážně zeptal, koho bych doporučil, kdyby nehleděl na peníze, tak bych ho podle fotek co znám celkem klidně navrhl, to jsem teda překvapenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Nevím proč na mě ten Murphyho post působil ironicky, asi choré čivy. Podle toho, co mi Tomas_2002 poslal, bych znovu řekl, že stojí za to si připlatit, ty fotky jsou parádní a ta Šibíkova rutina a praxe reportážního fotografa je na nich zatraceně vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 http://www.connorweddings.com Fotografka je tak fajn, že se Ti ani nebude chtít ženit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Ale ale...nějakej problémek? No možná fotit přičmoudlý usoplence s kalachama dá míň práce nebo co... Ale vážně, kdyby se mně byl někdo vážně zeptal, koho bych doporučil, kdyby nehleděl na peníze, tak bych ho podle fotek co znám celkem klidně navrhl, to jsem teda překvapenej. Nevím proč na mě ten Murphyho post působil ironicky, asi choré čivy. Podle toho, co mi Tomas_2002 poslal, bych znovu řekl, že stojí za to si připlatit, ty fotky jsou parádní a ta Šibíkova rutina a praxe reportážního fotografa je na nich zatraceně vidět.Ja ti vubec nerozumim???Tomas je muj kamos, na ty svatbe jsem osobne byl, JS je nejen skvely fotograf, ale i velmi pohodovy a prijemny clovek. Me dcery u nej absolvovaly i fotoworkshop....Muzes mi vysvetlit, o co ti jde? A nestyd se mi klidne omluvit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
postul Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Mně se Šibíkovo svatební fotky taky moc nelíbí, jinak ho ale považuju za našeho nejlepšího reportážního fotografa. Na focení svatby doporučuju Lucii Rýglovou, webovky má lucier.estranky.cz, hlavně má ale fotky na facebooku. Cenově to asi bude dobrý, protože ostatní svatební fotografové na ní nadávají, že kurví ceny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Mě se Šibíkovo fotky líbí, ale nevim co se nelíbí Murphymu97. Jsem opravdu jedinej, na koho jeho reakce na můj post působila jako že on by to nedoporučoval? Klotzman, on 09 Nov 2015 - 11:41, said:Plácni se přes kapsu a nech si to udělat od Šibíka - když už tak už. Jak praví klasik - "syn se žení dvakrát třikrát za život" Napis clenovi Tomas2002. Fotil mu svatbu Honza Sibik. Urcite ti rad rekne detaily spoluprace, pripadne ukaze nejake fotky.... To Murphy97:Smysl mého prvního postu byl: Připlať si a nech si to udělat od Šibíka.Tys mi na to odpověděl - napiš Tomasovi, tomu fotil svatbu a řekne ti jaký to bylo...tři tečkyJá jsem prostě tu tvou reakci na moje doporučení Šibíka pochopil jako ironickou a samotnýho mě to překvapilo, protože ho mám rád a považuju ho za skvělého fotografa.Tak jsem se T. zeptal a Tomas napsal, že všechno bylo v poho, tak jsem se to pokoušel uvést na pravou míru - teď zas já nechápu, co se tobě nezdálo na mém:"Podle toho, co mi Tomas_2002 poslal, bych znovu řekl, že stojí za to si připlatit, ty fotky jsou parádní a ta Šibíkova rutina a praxe reportážního fotografa je na nich zatraceně vidět.!V překladu - Podle fotek ze svatby Tomase_2002 lze konstatovat, že připlatit si za opravdového fotografa jako je J.Š. stojí za to. Šibík opravdu umí fotit a na těch fotkách je znát, jak dokáže vystihnout neotřelé záběry.Pokud jsem se tě nějak dotkl, tak se teda omlouvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Jsem opravdu jedinej, na koho jeho reakce na můj post působila jako že on by to nedoporučoval?Jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Taky se mi hnusej klasicke libive svatebni fotky. Co treba: http://www.radekburda.com/ Ceny priznive a je to pan fotograf s velkym F. Ale babickam se to libit nebude, o tom zadna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Jo.V tom případě sorááááč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 V tom případě sorááááč.To nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 (upraveno) V tom případě sorááááč.Dik, v pohode, asi jsem take mel napsat novy post a ne reakci na jiny prispevek. Takze za nas s Klotzmanem Sibik ano!Jo, a zakladateli vlakna se omlouvam za plevel Upraveno 10. listopadu 2015 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Nam fotila svatbu tato pani:http://danasubova.czSpokojenost. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se