Přejít na obsah

Doporučení - svatební fotograf

abbot

Doporučené příspěvky

Ahoj,

nemáte prosím někdo tipy na slušného svatebního fotografa? Brouzdám iternetem a poptávám, ale někdy se mi zdá, že portfolio fotky vypadají spíše jako pěkné amaterské fotky, než jako počin profesionála :) a nebo jsou ceny nad moje možnosti respektive ochotu zaplatit za daný servis ... 

Svatbu plánuju na 01.07.2016, tak mám snad ještě celkem čas, ale už to chci mít vyřešený :) ... 

Díky za každý tip

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Plácni se přes kapsu a nech si to udělat od Šibíka - když už tak už. Jak praví klasik - "syn se žení dvakrát třikrát za život" :D

Napis clenovi Tomas2002. Fotil mu svatbu Honza Sibik. Urcite ti rad rekne detaily spoluprace, pripadne ukaze nejake fotky....

Odkaz ke komentáři

Napis clenovi Tomas2002. Fotil mu svatbu Honza Sibik. Urcite ti rad rekne detaily spoluprace, pripadne ukaze nejake fotky....

Ale ale...nějakej problémek? No možná fotit přičmoudlý usoplence s kalachama dá míň práce nebo co... Ale vážně, kdyby se mně byl někdo vážně zeptal, koho bych doporučil, kdyby nehleděl na peníze, tak bych ho podle fotek co znám celkem klidně navrhl, to jsem teda překvapenej.

Odkaz ke komentáři

Ale ale...nějakej problémek? No možná fotit přičmoudlý usoplence s kalachama dá míň práce nebo co... Ale vážně, kdyby se mně byl někdo vážně zeptal, koho bych doporučil, kdyby nehleděl na peníze, tak bych ho podle fotek co znám celkem klidně navrhl, to jsem teda překvapenej.

Nevím proč na mě ten Murphyho post působil ironicky, asi choré čivy. Podle toho, co mi Tomas_2002 poslal, bych znovu řekl, že stojí za to si připlatit, ty fotky jsou parádní a ta Šibíkova rutina a praxe reportážního fotografa je na nich zatraceně vidět.

Ja ti vubec nerozumim???

Tomas je muj kamos, na ty svatbe jsem osobne byl, JS je nejen skvely fotograf, ale i velmi pohodovy a prijemny clovek. Me dcery u nej absolvovaly i fotoworkshop....

Muzes mi vysvetlit, o co ti jde? A nestyd se mi klidne omluvit

Odkaz ke komentáři

Mně se Šibíkovo svatební fotky taky moc nelíbí, jinak ho ale považuju za našeho nejlepšího reportážního fotografa.

Na focení svatby doporučuju Lucii Rýglovou, webovky má lucier.estranky.cz, hlavně má ale fotky na facebooku. Cenově to asi bude dobrý, protože ostatní svatební fotografové na ní nadávají, že kurví ceny :-)

Odkaz ke komentáři

Mě se Šibíkovo fotky líbí, ale nevim co se nelíbí Murphymu97. Jsem opravdu jedinej, na koho jeho reakce na můj post působila jako že on by to nedoporučoval?

Klotzman, on 09 Nov 2015 - 11:41, said:snapback.png

Plácni se přes kapsu a nech si to udělat od Šibíka - když už tak už. Jak praví klasik - "syn se žení dvakrát třikrát za život" :D

To Murphy97:

Smysl mého prvního postu byl: Připlať si a nech si to udělat od Šibíka.

Tys mi na to odpověděl - napiš Tomasovi, tomu fotil svatbu a řekne ti jaký to bylo...tři tečky
Já jsem prostě tu tvou reakci na moje doporučení Šibíka pochopil jako ironickou a samotnýho mě to překvapilo, protože ho mám rád a považuju ho za skvělého fotografa.

Tak jsem se T. zeptal a Tomas napsal, že všechno bylo v poho, tak jsem se to pokoušel uvést na pravou míru - teď zas já nechápu, co se tobě nezdálo na mém:
"Podle toho, co mi Tomas_2002 poslal, bych znovu řekl, že stojí za to si připlatit, ty fotky jsou parádní a ta Šibíkova rutina a praxe reportážního fotografa je na nich zatraceně vidět.!

V překladu - Podle fotek ze svatby Tomase_2002 lze konstatovat, že připlatit si za opravdového fotografa jako je J.Š. stojí za to. Šibík opravdu umí fotit a na těch fotkách je znát, jak dokáže vystihnout neotřelé záběry.

Pokud jsem se tě nějak dotkl, tak se teda omlouvám.

Odkaz ke komentáři

V tom případě sorááááč.

Dik, v pohode, asi jsem take mel napsat novy post a ne reakci na jiny prispevek.

Takze za nas s Klotzmanem Sibik ano!

Jo, a zakladateli vlakna se omlouvam za plevel

Upraveno uživatelem Murphy97
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...