Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

potřeboval bych poradit s následujícím. Kamarád žijící na blízkém východě mě požádal, jestli bych mu neporadil, protože ví, že se trochu o hodinky zajímám. Jeden jeho arabský kolega mu nabídl k prodeji Tag Heuer cal1887 za 1500 USD. Jsou ale na stavbě a nemá šanci si je nechat prověřit v obchodě. Podle něj vypadají dost reálně, vodotěsné jsou. Má je na tři dny na zkoušku, než ten člověk odjede. Zkoušel jsem je porovnávat s obrázky na netu, ale s TH bohužel zkušenosti nemám. Co vy myslíte?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární dny

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Pavle, nejlíp se to pozná tak, že se na ně prostě koukneš (bez urážky:)), přijde ti to jako výrobek co se v krámu prodává přes kilo? 

Hergot Horhe, odkud máš ten obrázek? Dyk to jsou taky fejky :D

EDIT: Tyvoe, anebo nejsou (myslim ty na tvym obrázku, ty nahoře jsou jasný)? Já už jsem z toho celej blbej, du rači na pivo:)

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno (upraveno)

Pavle, nejlíp se to pozná tak, že se na ně prostě koukneš (bez urážky:)), přijde ti to jako výrobek co se v krámu prodává přes kilo? 

tady

naživo jsem ten kalibr neviděl tak nevím, ale vypadá stejně jak v tý databázi strojků, pak se v tom vyznej..

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno

To nevím, já je viděl jen párkrát ve výloze :) 

Každopádně díky všem, hned předám info dál...

Odesláno (upraveno)

No nevím, já bych to až tak stoprocentně neodepisoval. Ne že by nevypadaly mírně podezřele (například řemen, ale ten nemusí bejt origo), ale detaily celkem seděj, a to i u toho strojku* . Na fotkách jsou ty hodinky asi trochu umaštěný, což dohromady s komprimovanejma fotkama nedělá nejlepší dojem, ale ruku bych do ohně za to, že je to fejk, určitě nedával.

*barva modření toho sloupovýho kola, nebo co to tam je, působí trochu čínsky, ale bůh ví, jak to vypadá ve skutečnosti. Kvalitu perláže z fotky těžko soudit, samotná perláž je na origo strojku taky.

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno (upraveno)

Pablo mas to jednoduchy, pokud ten dotycny chce obchod, at s Tebou zajde na overeni, nebo se obchod nekona, ne?

Kdyz budou levy, tak mu jeste nalozte:), aby vedel, jak to chodi.

Ja bych to nepoznal a je to hodne penez.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno (upraveno)

Aha, tak kluci byli rychlejší :D  - viz. pohled na originál výše. Celkově na mě ty hodinky působí dost lacině, z fotek Ti asi nikdo moc neřekne na 100%.

Upraveno uživatelem Sphinxx

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...