Pavel_Starý Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Zdravím,potřeboval bych poradit s následujícím. Kamarád žijící na blízkém východě mě požádal, jestli bych mu neporadil, protože ví, že se trochu o hodinky zajímám. Jeden jeho arabský kolega mu nabídl k prodeji Tag Heuer cal1887 za 1500 USD. Jsou ale na stavbě a nemá šanci si je nechat prověřit v obchodě. Podle něj vypadají dost reálně, vodotěsné jsou. Má je na tři dny na zkoušku, než ten člověk odjede. Zkoušel jsem je porovnávat s obrázky na netu, ale s TH bohužel zkušenosti nemám. Co vy myslíte? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 (upraveno) Ale fuj, hnus.No nevim, ten kalibr se mi zdá ok a zbytek taky. Co tam vidíš? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. listopadu 2015 uživatelem Horhe
Micey Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Teď nevim jestli si neděláš prču, rozklikl sis tu posle fotku? To je strojek v hodinkách za 110 nebo kolik litrů?
Pavel_Starý Odesláno 9. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Díky. Ještě se zeptám, podle čeho se to nejlépe pozná? Já do toho čuměl i podle originál obrázků a rozdíly jsem nenašel. Jen ten řemínek se mi moc nezdál.
ensi Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 To logo vypada divne, jak prejete parnim valcem. ;D
prischera Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Třeba prolisy na můstku, jen na první pohled. Nebo perlování...
Micey Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 (upraveno) Pavle, nejlíp se to pozná tak, že se na ně prostě koukneš (bez urážky:)), přijde ti to jako výrobek co se v krámu prodává přes kilo? Hergot Horhe, odkud máš ten obrázek? Dyk to jsou taky fejky EDIT: Tyvoe, anebo nejsou (myslim ty na tvym obrázku, ty nahoře jsou jasný)? Já už jsem z toho celej blbej, du rači na pivo:) Upraveno 9. listopadu 2015 uživatelem Micey
Horhe Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 (upraveno) Pavle, nejlíp se to pozná tak, že se na ně prostě koukneš (bez urážky:)), přijde ti to jako výrobek co se v krámu prodává přes kilo? Hergot Horhe, odkud máš ten obrázek? Dyk to jsou taky fejky tady, naživo jsem ten kalibr neviděl tak nevím, ale vypadá stejně jak v tý databázi strojků, pak se v tom vyznej.. Upraveno 9. listopadu 2015 uživatelem Horhe
Pavel_Starý Odesláno 9. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Pavle, nejlíp se to pozná tak, že se na ně prostě koukneš (bez urážky:)), přijde ti to jako výrobek co se v krámu prodává přes kilo? Hergot Horhe, odkud máš ten obrázek? Dyk to jsou taky fejky To nevím, já je viděl jen párkrát ve výloze Každopádně díky všem, hned předám info dál...
prischera Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Tohle je přímo z Tagu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
USER47 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 (upraveno) No nevím, já bych to až tak stoprocentně neodepisoval. Ne že by nevypadaly mírně podezřele (například řemen, ale ten nemusí bejt origo), ale detaily celkem seděj, a to i u toho strojku* . Na fotkách jsou ty hodinky asi trochu umaštěný, což dohromady s komprimovanejma fotkama nedělá nejlepší dojem, ale ruku bych do ohně za to, že je to fejk, určitě nedával. *barva modření toho sloupovýho kola, nebo co to tam je, působí trochu čínsky, ale bůh ví, jak to vypadá ve skutečnosti. Kvalitu perláže z fotky těžko soudit, samotná perláž je na origo strojku taky. Upraveno 9. listopadu 2015 uživatelem USER47
Micey Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 To je nějakej kapku jinej, dělaj právě i tu verzi výše.. ale každopádně ty hodinky jsou fejk a ruku do ohně za to teda klíďo dám.
USER47 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 strojovna pro porovnáníV tomhle modelu je jinej rotor, fotky totožnýho modelu zde: http://www.chrono24.cz/tagheuer/carrera-heritage-1887-herrenuhr-chronograph-car2110ba0720--id2358559.htm
tano Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 (upraveno) Pablo mas to jednoduchy, pokud ten dotycny chce obchod, at s Tebou zajde na overeni, nebo se obchod nekona, ne?Kdyz budou levy, tak mu jeste nalozte:), aby vedel, jak to chodi.Ja bych to nepoznal a je to hodne penez. Upraveno 9. listopadu 2015 uživatelem tano
Sphinxx Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 (upraveno) Aha, tak kluci byli rychlejší - viz. pohled na originál výše. Celkově na mě ty hodinky působí dost lacině, z fotek Ti asi nikdo moc neřekne na 100%. Upraveno 9. listopadu 2015 uživatelem Sphinxx
USER47 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Lol, vždyť jsi nalinkoval úplně jinej model. Originální kus je dva odkazy nad tebou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se