Daemonultimate Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Oris Divers Sixty-Five Deauville Model potápek Sixty-Five se v nabídce značky Oris ještě příliš neohřál a již zde máme novou barevnou variaci čerpající svými barvami inspiraci z francouzského přímořského letoviska Deauville. Technicky stejný model jako klasický Oris Divers Sixty-Five MovementAutomatic movement Oris Cal. 733, based on SellitaSW200, with date at 6 o?clockCaseMulti-piece stainless steel case and screw-in stainless steel crownWater resistant to 10 bar/100mDiver?s unidirectional rotating bezel with black aluminium inlay with 60-minute timer and zero marker filled with Super-LumiNova?Bubble-curved sapphire crystal domed on both sides and with anti-reflective coating insideDialTwo-tone grey/light ?Deauville? blue curved dial with printed SuperLumiNova? numerals and indicesHour, minute and second nickel hands filled with Super-LumiNova?StrapBlack rubber strap with stainless steel buckle. Also available with a black textile strap with stainless steel bucklePriceSwiss Retail Price: CHF 1,750.00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 (upraveno) Mnoo..divný, ale spíš než ta modrá mi vadí ta nijaká šedivá ve středu cifru. Ale je dost možný že naživo budou dobrý, včera jsem očumoval ty klasický a jak mě na produktovkách neomámily, naživo jsou výrazný a krásný. Upraveno 11. listopadu 2015 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Musím uznat, že po prvotním nezájmu se u mne projevila větší náklonost k této verzi, než k původní černé a to je co říct, barvičky na hodinkách zrovna nemusím. Tady se ale designérům povedl namíchat koktejl zajímavých odstínů barev, které k sobě slušně pasují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Tohle je trefa do šedomodrého. Ty černý se mi nelíbí, ale tahle kombince vyšisovaných barev hodinky hází do šedesátých let na 100%. Jen nevím, jestli se ta umělá patina nebude tlouct s pouzdrem. Většinou to tak je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 (upraveno) Mě to přijde takové mdlé... ale uznávám, že to má něco do sebe. Upraveno 11. listopadu 2015 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 (upraveno) Za mne palec nahoru. Jsou barevne, ale ne moc, z toho duvodu mohou byt supr jako universaly. Upraveno 11. listopadu 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saquinas Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 za mě souhlas s tanem, mdlá je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Nějak se mi to nezdá, černá je lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Za mne dobrý, pěkná barevná kombinace. Rozhodně se mi líbí více než černé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Pěkný, působí to vyváženě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lihard Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Já nějak nevím...pro mě je to takový "kočkopes". Nevypadají na ty peníze co stojí...ale Oris mám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Za mňa ok, vyvážené, viem si ich predstaviť ako univerzálky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Líbí se mi to. Zajímalo by mě, jak by to vypadalo i s vyšisovanou lunetou v barvě středu dialu, tj šedou. Takhle ta syt? černá luneta sice vintage dial hezky rámuje, ale nevypadá to úplně přirozeně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Líbí se mi to. Zajímalo by mě, jak by to vypadalo i s vyšisovanou lunetou v barvě středu dialu, tj šedou. Takhle ta syt? černá luneta sice vintage dial hezky rámuje, ale nevypadá to úplně přirozeně.Souhlas, vintage vzhled by potřeboval vintage lunetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Jasně, vyšisovaná luneta by byla super! Já nevím proč to něhoděj prvně sem, než s tím vyjedou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se