watchesss Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 (upraveno) Velmi pekne, jednoduche a elegantne hodinky. Technical details Reference: 1368470Case material: Stainless SteelStrap/bracelet: Alligator Leather Jaeger-LeCoultre Calibre925/1MovementAutomaticNumber of pieces : 253Vibrations per hour : 28800Power-reserve : 40 HoursJewels : 41Barrel : 1Height : 4.90 mmFunctionsHour - MinuteDateMoon phasesSecondsCaseStainless SteelWater resistance : 5 barDiameter : 39mmThickness : 9.9mmDialBlack sunray-brushed, appliqued hour-markersHandsDauphinesStrap/braceletAlligator LeatherBuckleDouble Folding Buckle 18.0 mm Upraveno 17. listopadu 2015 uživatelem watchesss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Vypadají skvěle..jako oblekovky dokonale. Kombinace toho cifru a moon komplikace vypadá dobře efektně a kontrastně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Není na nich snad nic špatně. Úžasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Jsou skvělý, JLC v tomhle provedení mám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Moc povedené, mne zatím JLC moc neoslovovalo, ale toto se mi líbí moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 vyborne spracovane oblekovecky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 cenikovka pouhych USD 9250,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 17. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Date verzia tiez ok, ale na tie Moony sa nechytaju co do charizmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 (upraveno) Wow. Já je chci. Upraveno 17. listopadu 2015 uživatelem Kluk jako buk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 uzasny! dokonaly hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Ta fáze jim dává šmrnc. Moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 To je cista nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Tak ty jsou brutal. Mám ve výhledu pure oblekovky, ideálně ve zlatě, ale toto je pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Hodinky parádní jenom ten černý ciferník mi k tomuhle typu hodinek nějak nepasuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 S tim zlutym mesicem je imho bozi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Nadhera, predpokladam ze maji pasek 20 mm coz je k tyhle velikosti uplne super. Asi budu muset zmenit zamestnani, nebo aspon chodit na prochazky se psem v obleku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Krásná práce, klobouk dolů. Číslice dnů v měsíci obtočené kolem měsíční komplikace mě dostávají. Také se mi líbí, jak je to reliéfní.. Moc pěkné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Elegantní kousek. Bral bych verzi s měsíční fází, ale klidně i bez ní. Ani jednou z varianty není co zkazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Nádherné hodinky, efektivně dokonalý minimalismus.. Dávám na Wish list!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 moje vysněný oblekovky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se