Akam Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Odesláno 23. března 2016 co to je pls za přesný model,nemůžu je najít s těmito indexy Díky Dostupnější varianta
Liqid Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Odesláno 23. března 2016 co to je pls za přesný model,nemůžu je najít s těmito indexyDíky BB 36 mm http://www.tudorwatch.com/magazine/article/baselworld-2016-black-bay-36
vintage Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Odesláno 23. března 2016 hmm kdyby byly aspoň 38... i díky té vcelku masivní lunetě budou působit hodně maličky. Jinak jsou ale fakt moc pěkný :-)
AKUC Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 a čo tak Roamer Saerock, tuším splnaju všetky požiadavky
Radimk Odesláno 5. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Tak po delší době si tu přiživím své sebemrskačské téma:Výběr se zužuje a poslední dobou se mi víc a víc líbí menší až malé hodinky:Ty Sinny by byly v možnostech v podstatě hned, na ty BB budu muset ještě chvíli chroupat suchý chleba. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozměr 36 je pro m překvapivá míra, nad kterou bych ještě nedávno ani neuvažoval, ale poslední dobou mám na ruce 35mm Doxy a jsou kouzelné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wizard-ov Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Pro mne ta velikost asi fakt není, ale ty Sinny bych si dovedl představit jako výbavu OWG - jsou to fakt hezké, vyvážené hodinky.
LovecK Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Z tehle 2 za me Sinn... a aspon budou hned!
Kid_A Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 (upraveno) Hodinky pro OWG samozrejme existuji. Posilam 2 priklady za vsechny... Jinak, black bay 36 i sinn limitky jsou k videni v praze, tak nevahej... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. ledna 2017 uživatelem Kid_A
Radimk Odesláno 5. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 U mě to není o rychlosti, budu se tím bavit dýl. Siny se mi líbí, ale nechtěl bych ty výroční letopočty na cifru, a produkční jsou jen v hnědé.BB jsou v podstatě novinka, všechno si to musí sednout, (hlavně u mě v hlavě teda..) Na těch BB nějak nemůžu najít žádnou chybu.
Radimk Odesláno 5. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Hodinky pro OWG samozrejme existuji. Posilam 2 priklady za vsechny... Jinak, black bay 36 i sinn limitky jsou k videni v praze, tak nevahej...Ty IWC jsou kouzelné, ale budou za ranec, někde na úrovni Expů od R, ne? Copak je to přesně za model?
tano Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Ty Sinn jsou 38,5 ne? Ty BB budou hodne male, jsou masivni.
StefanM Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Ty IWC jsou kouzelné, ale budou za ranec, někde na úrovni Expů od R, ne? Copak je to přesně za model?http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/101468-iwc-mark-xvi-spitfire-3255/?hl=%2Biwc+%2Bmark
Radimk Odesláno 5. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/101468-iwc-mark-xvi-spitfire-3255/?hl=%2Biwc+%2BmarkJJ díky
Tutin Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Z tech dvou bych vzal Tudor. Rek bych, ze zpracovanim budou o dost vejs na zakladnima Sinnama.
McLenin Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Z tých dvoch by som asi šiel do Tudoru
stosi Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Já bych šel do Sinnů - ale tady v těchto vodách je to už jen ryze subjektivní volba, obhajitelné jsou oboje. U Tudorů bych si pořád říkal, že jsou to prostě "jen" Tudory a Expy by mi nedaly spát.
wizard-ov Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Sakra, já začínám uvažovat nad Těmi Sinny... vím, že asi budou malé, ale chuj s tym. Něco mě na nich prostě přitahuje (a navíc k Sinnu jsem tak nějak přilnul). No nic, vyspím se a uvidím...
MíraMíra Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Jó ty Sinny jsou super.Koukám na ně už dlouho.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se