Jozef Beňo Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef Beňo Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Tag miluje fotenie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 12. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 "Tag" mi někdy přijde s těch fotek, že černé máš ty a já modré :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 14. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Přehozeno zkušebně na kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Hezký den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Super dúfam, že vlákno sa bude rozrastať......Keramiky na gume Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Jedna starší Grand Carrera 8 RS - omezená série Antracit cifr a antracit krokodýl ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 21. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 poslední dobou obdobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr R Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 A tak jsem před Vánoci podlehl slevovemu šílenství co teď v US na netu panuje a nemohl jsem si vybrat mezi několika favority a nakonec moje oči spocinuli na TH a věděl jsem, ze je to ono. I přes 39mm průměr nevypadají malé, zpracování super a pocit z nošení ještě lepší. Jsem rad, ze jsem se k teto značce oper vrátil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 27. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2015 Že by už nikdo neměl TH? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 ... TH na vzduchu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Sice je mam na výměnu, ale nosím je ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin214 Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Takéto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Aušusové Aquaracery,ale když už je mám, tak proč je nevyvětrat :-) Už i písmenka z lunety mizí, strašnej to kýč.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Zas je tak nezatracuj.....jsou to věrné a spolehlivé hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 A tak něco se mi od nich líbí, třeba Carrery, ale spolehlivost si představuji trochu jinak :-) Mé manželky professional už taky nepřeklápí datum na dvou dnech, vypadl lumi bod a přestala cvakat luneta. TH no... Ale značku jako takovou mám rád, to zase ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 9. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 a tak do sauny dobrý :-) Aušusové Aquaracery,ale když už je mám, tak proč je nevyvětrat :-) Už i písmenka z lunety mizí, strašnej to kýč.... Zas je tak nezatracuj.....jsou to věrné a spolehlivé hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2016 Chlapci a chlapi, tak asi jsem měl štěstí, ale mé první Carrery CV 2010 z roku 2005 vydržely uplně všechno, den co den, moře , písek, stavba......asi 8let bez jediného servisu, servis jsem jim dopřál hlavně za odměnu , podle mě by ještě dva ročky udělaly......asi štěstí. Za mě tedy klobouk dolů, nikdy ani náznak orosení. A to jsem měl prej každej rok dělat tlakovku :-) Mám tu značku rád ,protože jsem blázen do všeho co voní benzínem a hujer se tomu docela věnoval......A ikdyž je nepovažuju za nějaký vrchol hodinařiny, přeci jen nějakou stopu v tomto oboru zanechali. Pro mě byly carrery super univerzály prostě ke všemu, pravdou je, že se mi od nich vždy líbí tak 10% z produkce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se