misoo Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 (upraveno) mne na samotnom tahu nevadi nic, koncovky su plne, tam je to u mna uplne do pohody. akurat ta leskla plocha zboku by mohla byt viac rovna. akoby boli tie bocne casti jemne zaoblene. aj som rozmyslal ze by som ich prebehol spongiou toto snad jedine co by som tahu vedel vytknut... no a spona, nie je plechova, ale aj tak su tam volne casti, ktore pokial neni tah zapnuty na tesno, tak vydava cinkave zvuky... ale to kazda takato spona. preto mam vzdy radsej motylkove, tie maju najmenej materialu ktory by cinkal... viem, pacient... Upraveno 18. října 2018 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 misoo: jak to myslíš, že není plechová? Je to normální ohlý plech, ale jak říkám je to jedno. Hodinky jako celek jsou skvělé a každým hodinkám na které mám dostatek financí je co vytknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 myslim takto:... jasne, ziadne niesu dokonale, a myslim ze ani tie na ktore zdaleka nemame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Jo, tak tohle je něco jiného, Mišo. Tady je dokonce spona s tlačítky. Já mám skutečně plechovou trhací. Ale jak už jsem psal, asi ji volili kvůli nižší hmotnosti, protože ty hodinky se neskutečně příjemně nosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Akváče na kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 siwi, jj potvrdzujem prijemnost nosenia ale aj tak to cinka a to ja nemam rad Peta M: co je to za kozku pls? je cierna so zltym "vnutrom"? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Jo, chápu, že to chrastění může někomu vadit. Mně to nijak nepřekáží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 to ti zavidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 misoo, ano je to černo-žluto-černý řemen, řekl bych takový sendvičový systém. Na potápkách se mi moc nelíbí prošívané řemeny, proto jsem chtěl zkusit něco netradičního. Vyrobil to pro mne místní člen, za což mu ještě jednou děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 (upraveno) misoo, ano je to černo-žluto-černý řemen, řekl bych takový sendvičový systém. Na potápkách se mi moc nelíbí prošívané řemeny, proto jsem chtěl zkusit něco netradičního. Vyrobil to pro mne místní člen, za což mu ještě jednou děkuji supr! posli nejake fotky potom este Upraveno 24. října 2018 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Furt beze změny: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 (upraveno) Zatim tez nemenim Upraveno 3. listopadu 2018 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Jeden kancelářský rychlocvak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Cal.1887 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Nova akvizicia pre manzelku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Furt ty samý: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 (upraveno) Taky tak... plne spokojny OWG Upraveno 20. listopadu 2018 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Po delší době vyvenčím tyhle krasavice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfus Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se