Willie McBride Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Monaco Gulf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 před 4 hodinami, Jan7 napsal: Dnes mi udělal pošťák radost. Krásné to máte pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 před 2 hodinami, Lucky Lucaso napsal: Krásné to máte pane Děkuji pane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterth Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 Moje naj ... hodinky Monza Calibre 36- Ref. CR5110 , mam ich 15 rokou, dcéra po nich moc poškuľovala tak sú u nej ..., keď bola pružina pred zastavením cca 2 hod. meškali aj 2 min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 Tak je mám cca 2 měsíce a musím říct, že po mnoha letech a mnoha vystřídaných hodinkách, jsem konečně maximálně spokojen a myslím, že definitivně. Optimální hmotnost - nevadí mi na ruce ani teď v těch vedrech, optimální velikost, pohodlný tah a nesmrdí divně při zpocené ruce, což se mi u některých hodinek stávalo (naposled Oris), netahá chlupy, výborná spona, jednoduchá a nevyčnívající ( super byla i u Eterna Kontiki), jdou velmi přesně a pořád se mně celkově líbí. Potvrdilo se mi, že jsem u hodinek začal a navykl na určitý styl, který jsem se pokoušel v průběhu let změnit, ale nakonec se k němu vrátil, jasně že v trochu jiné kvalitě a cenové skupině . Kdo tyhle carrery máte, myslím, že mi dáte za pravdu. Moje první lepší swiss made quartzky v r. 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 Lumi na Aquaracerech me neprestava bavit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2022 Heuer Silverstone 🏎 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2022 parádní Heuery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2022 Ikonic hodinky, které nosil i Clay Regazzoni - super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2022 Já stále Carrery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 Tak už taky Carrery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 V 25. 6. 2022 v 22:23, petr4612 napsal: Tak už taky Carrery... A taky dobrá volba Já včera vyčistil tah, díky pořád zpocené ruce a mému agresivnímu potu (kdysi vyřkla ortel před praním mých triček manželka) začal trochu "černit" a před kloubem na zápěstí se mi objevil zarudlý flek. Hodinky mám jinak na ruce pořád, ale v těhle vedrech je budu muset holt víc odkládat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Dnes modráky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 Volantovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 19. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2022 Dnes Formule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 Ja dnes a stale klasika, naj potapky, kam sa hrabe Rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 V 25. 6. 2022 v 22:23, petr4612 napsal: Tak už taky Carrery... Predpokladam, ze ten Accord je 2,4 benzin v manualu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 Před hodinou, Lucky Lucaso napsal: Predpokladam, ze ten Accord je 2,4 benzin v manualu Kdepak, je to rodinná verze 2.0 v automatu, ale i tak jede pěkně a brzdou provozu nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 V 5. 7. 2022 v 19:25, milomac napsal: Volantovka Tyhle jednoduché bez chronographu se mi líbí stále více. Jsou fakt univerzální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se