AndyAaron Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2016 Jj, glyciny dobry, taky byly ve vyberu. Uz toho mam ale plnou kabelku, tak zas nekdy priste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 tak abych jen nekecal, jedna včerejší, dneska na ruce taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 (upraveno) Tiger jim fakt sluší, dobrá volba, doufám, že jsi taky spokojený, když jsem tě tak nakazil No a jak tak koukám, novinky Alpiner 4 už jsou na světě a vypadají velice dobře. Ice Legacy se mi líbí černé, i když už je toho tam možná až moc, přece jen obyč GMT4 jsou takové čistší, ale proč ne. Automatic 4 se mi líbí snad ve všech variantách, ale nejlepší je černá a bílá, sakra ty by stály za hřích Ocelová luneta jim fakt sekne, to se mi moc líbí. Alpiner 4 GMT Ice Legacy Automatic 4 Upraveno 15. června 2016 uživatelem Bells Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 zajímavé, ale já jsem dost konzerva, takže za mě ty naše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Naše jsou nej to naprosto souhlasím, ale ty novinky se mi taky líbí. Ještě by mohli v Alpině udělat nějakou novou verzi chron s adekvátním chapter ringem a to by pak bylo to úplně nej a klidně bych měl dvojici stávajících GMT a bílé chrona, ty jsou opravdu krásné, jen ten chapter ring, ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 23. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Tak zase něco málo přidám, pořád si je užívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 (upraveno) fotky děláš pěkný, ale koukal jsem, že ty nejkrásnější dáváš jinam :-). Jinak já teď Alpiny provětral ve Varech na prodlouženém víkendu Upraveno 27. června 2016 uživatelem Rudina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 27. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 Jaké? snažím se sem dávat všechno co mám, aby to bylo pohromadě a z těch fotek pak maximálně dělám ještě nějaké koláže do svého vlákna, ale původní fotky by tady měly být všechny. Já je provětrávám neustále, stal se ze mě regulérní OWG, jiné hodinky vytáhnu opravdu jen svátečně a vlastně jsem tak i spokojený. Alpiny v neustálém zápřahu mají i skvělou přesnost, takže prakticky bez starostí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2016 no já viděl jednu fotku ve vlákně co máte na ruce,a nebyl jsi tam jen ty a hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 28. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Jo tak už vím odkud vítr vane Dobře teda, tak tady je plus ještě nějaké, které tu chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Prave jsem se zamiloval do Alpiny. Ty tvary jsou neprekonatelne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 jahahaha, díky bratře, máš opravdu vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 28. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Prave jsem se zamiloval do Alpiny. Ty tvary jsou neprekonatelne Já jsem zamilovaný už nějaký ten pátek jahahaha, díky bratře, máš opravdu vkus Není za co, i já děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Ahoj Bellsi, kde jsi prosím pořídil mesh, který tady prezentuješ? Vypadá fakt dobře... Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 3. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Ahoj, já ho pořídil tady na foru od jednoho zdejšího člena, který mi ho dovezl až pod nos , takže úplný původ netuším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 4. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Tak jsem si říkal, jestli už to vážně není nuda, tyto Alpiny mám už déle jak půl roku, což je u mě většinou hraniční doba pro okoukání a následný prodej. Udělal jsem o víkendu pár fotek a ne není to nuda, sakra mě ty hodinky vážně pořád baví! Vypadá to, že jsem našel další z definitivních kousků, ani mě nenapadá, co bych místo nich chtěl, pokud bych chtěl. Všechno je jedině výš a k tomu se teprve dostanu, ale v této relaci jsou tyto Alpiny prostě super, mají všechno, nic mi na nich nevadí, nic mi nechybí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Super fotky, jako vzdy. Ty Alpiny jsou vazne povedene hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 17. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Tak jsou Alpinery opet ve svem zivlu, lezou po horach, na ruce jsou neustale a vse zvladaji naprosto bez problemu, tak tady neco malo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Pecka! Jsou fakt krasne a tady ve svem zivlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Krásný hodinky i fotky...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se