Přejít na obsah

Alpina Alpiner 4 GMT

Bells

Doporučené příspěvky

Díky a ano je doma už od minulého týdne, jen k focení jsem se dostal až později. Fotky pouze čistě auta jsem už hodil do vlákna kdo čím jezdí :) No a mám teď o důvod víc ke koupi Hirsche Robby s červeným prošitím, to byla jedna z prvních věcí, co mě napadla - sakra k tomu volantu bych ho potřeboval :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 383
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Díky za tip, do ostatních, respektive příslušenství moc nelezu, ovšem bohužel je to jen 20mm, já potřebuju 22mm, ale nevadí, ve strapshopu ho můžu koupit kdykoliv :)

Upraveno uživatelem Bells
Odkaz ke komentáři

Díky za chválu. Já když jsem byl naposled v Koscomu, tak jsem na všechny novinky koukal taky a musím říct, že třeba ty jednoduché Automatic 4 se mi nelíbí, ale to už jsem snad i někde psal. Naopak nové verze GMT Business Hours se mi v reálu líbí moc a to na fotkách se mi ty barvy zdály už přeplácané, takže ano, jedna věc jsou fotky, a realita pak bývá trošku jiná s tím naprosto souhlasím. Nejlepší jsou stejně ale ty mé klasiky, ať už v černém, nebo bílém provedení. Bílé se mi ještě o chlup víc líbí chrona, těm ta bílá fakt sekne.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Krasne hodinky a fotky Michale ;-)

Díky ti pane.

všichni slavní umělci bývali kopírováni již za života  :notworthy:  :clap:, ale originál je originál 

Dobré :clap: Koukám, že tam máš nějakou překlápěčku, co je to zač? Už jsem taky o nějaké přemýšlel, protože by díky ní nedostával řemen tolik zabrat.

Odkaz ke komentáři

Super díky, ještě mrknu po něčem decentnějším, aby to vypadalo jako když je tam klasická trnovka, myslím, že něco takového mají třeba IWC a když nic, tak skočím k Frýdlovi, to mám beztak nejjednodušší :)

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...

Tak to ti bohužel nepovím, já vrtič nemám, střídám jen dvoje hodinky, teda střídám, no vlastně nosím prakticky pořád Alpiny a jen občas je odložím, takže jsou neustále natažené i bez potřeby vrtiče a běží teda neskutečně parádně. Dlouhodobou odchylku mám do +1s/den, což je bomba.

Odkaz ke komentáři

no já jak je mam na ruce, tak taky, dokonce bych řekl, že dělají za den 0 (byl jsem s nima 2x na seřízení u p. Wilda) takže jsme to vychytali. Odnesl jsem je i do Koscomu a tam řekli, že s tím nic neudělají, jeden z hodinářů mi dokonce říkal, že mu to dělaly Fortisy, že se plně ve vrtiči nenatáhly, takže ted taky víceméně střídám dvoje Alpiny a sem tam něco jiného. To pak ale Alpinama průběžně třesu. :-)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pěkné fotky od nového majitele na WUS, ten tah jim neskutečně sluší. Už se těším, až ho budu mít taky, mám ho i díky jednomu zdejšímu ochotnému členovi objednaný, takže po roce, co je mám budou konečně kompletní.

post-25778-0-53246100-1480509733_thumb.jpg

post-25778-0-42477400-1480509734_thumb.jpg

post-25778-0-04934400-1480509734_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...