Bells Odesláno 6. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Díky a ano je doma už od minulého týdne, jen k focení jsem se dostal až později. Fotky pouze čistě auta jsem už hodil do vlákna kdo čím jezdí No a mám teď o důvod víc ke koupi Hirsche Robby s červeným prošitím, to byla jedna z prvních věcí, co mě napadla - sakra k tomu volantu bych ho potřeboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Jeden Robby je v prodejním vláknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 6. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 (upraveno) Díky za tip, do ostatních, respektive příslušenství moc nelezu, ovšem bohužel je to jen 20mm, já potřebuju 22mm, ale nevadí, ve strapshopu ho můžu koupit kdykoliv Upraveno 6. září 2016 uživatelem Bells Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Parádní fotky jako vždy. Včera jsem se po delší době stavil v Koscomu a musim říct, že novinky od Alpiny jsou parádní. Tak ať jen pokračuje tvá spokojenost, super hodinky. Ono jedna věc jsou obrázky, ale potom, když je člověk v reálu drží v ruce, jsou ty dojmy úplně jiný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 7. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 Díky za chválu. Já když jsem byl naposled v Koscomu, tak jsem na všechny novinky koukal taky a musím říct, že třeba ty jednoduché Automatic 4 se mi nelíbí, ale to už jsem snad i někde psal. Naopak nové verze GMT Business Hours se mi v reálu líbí moc a to na fotkách se mi ty barvy zdály už přeplácané, takže ano, jedna věc jsou fotky, a realita pak bývá trošku jiná s tím naprosto souhlasím. Nejlepší jsou stejně ale ty mé klasiky, ať už v černém, nebo bílém provedení. Bílé se mi ještě o chlup víc líbí chrona, těm ta bílá fakt sekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Opět pár nových fotek do sbírky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Krasne hodinky a fotky Michale ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 všichni slavní umělci bývali kopírováni již za života , ale originál je originál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Krasne hodinky a fotky Michale ;-) Díky ti pane. všichni slavní umělci bývali kopírováni již za života , ale originál je originál Dobré Koukám, že tam máš nějakou překlápěčku, co je to zač? Už jsem taky o nějaké přemýšlel, protože by díky ní nedostával řemen tolik zabrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 normální překlápěčka od Frýdla http://hodinar-frydl.sluzby.cz/spona-motylkova-20mm-siroka-tlacitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Super díky, ještě mrknu po něčem decentnějším, aby to vypadalo jako když je tam klasická trnovka, myslím, že něco takového mají třeba IWC a když nic, tak skočím k Frýdlovi, to mám beztak nejjednodušší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 27. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Zase nějaké ty hrátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Kurna to se povedlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Ta prvni s mrakodrapy je bombasticka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Michale prva je BOMBA, ostatne tiez no ta prva je e?o-?u?o PECKA ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 30. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Díky za chválu pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 jak se Vám natahují Alpiny ve vrtiči? Vlastním dvoje a je to hrůza. Pokud je nechám normálně v poloze 45 st. tak se zastaví, takže vrtič podkládám, aby byly hodinky kolmo k zemi, ale to se nikdy nenatáhnou plně, což má za následek jejich zpomalování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Tak to ti bohužel nepovím, já vrtič nemám, střídám jen dvoje hodinky, teda střídám, no vlastně nosím prakticky pořád Alpiny a jen občas je odložím, takže jsou neustále natažené i bez potřeby vrtiče a běží teda neskutečně parádně. Dlouhodobou odchylku mám do +1s/den, což je bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 no já jak je mam na ruce, tak taky, dokonce bych řekl, že dělají za den 0 (byl jsem s nima 2x na seřízení u p. Wilda) takže jsme to vychytali. Odnesl jsem je i do Koscomu a tam řekli, že s tím nic neudělají, jeden z hodinářů mi dokonce říkal, že mu to dělaly Fortisy, že se plně ve vrtiči nenatáhly, takže ted taky víceméně střídám dvoje Alpiny a sem tam něco jiného. To pak ale Alpinama průběžně třesu. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 30. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Pěkné fotky od nového majitele na WUS, ten tah jim neskutečně sluší. Už se těším, až ho budu mít taky, mám ho i díky jednomu zdejšímu ochotnému členovi objednaný, takže po roce, co je mám budou konečně kompletní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se