Bells Odesláno 12. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Tak už je mám přes rok, stále jsou skvělé, stále je mám nejraději ze všech hodinek a proto je i neustále nosím. Přidám tedy nějaké další wristshoty z nošení, které tady ještě nemám a spoustu dalších ještě i bude, protože tydle hodinky už mi nejspíš vážně zůstanou. Navíc k tomu ročnímu výročí již brzy dostanou tah, který mi doposud chyběl jako jedna z posledních variant, co bych k nim chtěl. Příští fotky tak budou snad již na tahu, kterým se samozřejmě moc rád pochlubím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Odkiaľ budeš mať ten ťah? Koľko stojí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Zas paradni fotky. A na ty s tahem se obzvlast tesim, hodinky to pro mne zas zvedne o chlup vys. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 12. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2016 Odkiaľ budeš mať ten ťah? Koľko stojí? Tah budu mít z Koscomu, už je objednaný, takže čekám, než jim přijde ze Švajcu a cena je momentálně 295CHF, takže cca 9000 Kč. Dřív byl levnější, takže jsem to docela propásl, ale to už je teď jedno, hlavně že bude. Zas paradni fotky. A na ty s tahem se obzvlast tesim, hodinky to pro mne zas zvedne o chlup vys. Díky za chválu. Na tahu vypadají skvěle, sám o sobě ten tah je velice pěkný, takže se na něj moc těším, pak budou dokonalé Horší to bude s údržbou, respektive oděrkama, protože ty přitahuje jak magnet díky leštěné střední části. Měl jsem podobný už na jiných Alpinách a vlásečnice přibývali pěkným tempem, ale co už, holt ty středy jednou za čas vezmu capecodem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Tyhle hodinky vypadají naživo úchvatně a ten tah je povýší ještě o level výše. Dobré rozhodnutí i za tu cenu. Jsem velký fanoušek Alpiny. Těším se na foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Pár sněžných cvaknutí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 krásné jako vždy, ale těšil jsem se na tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 9. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Díky za chválu. Na tah s velkým napětím čekám, zatím bohužel nedorazil, ale snad už to bude co nejdřív, během Ledna by to snad mělo být. Nechám ho při vyzvednutí rovnou nasadit a zkrátit na mou ruku, ať ho můžu hned pořádně ponosit, takžep ak bude i spoustu fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Michale paradne fotky ako vzdy to uz ani nemusim pisat to je u teba uz samozrejmost:-) uz sa neviem dockat ako budu vyzerat tvoje lasky na tom tahu, hned sem daj fotky nech sa vsetci mozm pokochat ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 9. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Díky ti Tome. Fotky na tahu samozřejmě hned budou, to si nemůžu nechat jen tak pro sebe už aby byl doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 16. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Tak ještě něco sněžného, respektive něco na sníh určeného, takže foceno na SNB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 30. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Další sněžká várka, dokud nějaký sníh je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar.V. Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Krásné! Viděl jsem je naživo a opravdu nemají chybu... Hlodá ve mě pokušení se přidat a také si je pořídit.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 3. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Diky, ano jsou skvele, u me se z nich staly perfektni univerzaly, ktere muzu vzit kamkoliv a kdykoliv a stal se ze me diky nic vicemene OWG, coz mi ve vysledku i vyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar.V. Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 To věřím. A na OWG není nic hrozného, myslím. Naopak, můžeš být rád, že máš tak pěkné a univerzální hodinky :-) Lákají mne čím dál víc. Kdybys je někdy dával, čistě náhodou :-) , pryč tak se přihlas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 4. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Davat je pryc jen tak nebudu, to by se muselo stat neco extra, takze ta sance je opravdu minimalni, ale jsou tu jeste dalsi a z toho jedny uz majitele jednou zmenili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar.V. Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Davat je pryc jen tak nebudu, to by se muselo stat neco extra, takze ta sance je opravdu minimalni, ale jsou tu jeste dalsi a z toho jedny uz majitele jednou zmenili.Diky za tip.. Budu bedlivě sledovat prodejni sekci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 To radsi sleduj ashford/jomashop/gemnation a vem je az budou nekde za dobrou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar.V. Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 To radsi sleduj ashford/jomashop/gemnation a vem je az budou nekde za dobrou cenu To ja sleduju.. Snažím se sledovat, co jen jde... Ted byly na tahu v Jomashopu za asi 999$.. Bohužel jsou "out of stock":-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2017 Za lepsi cenu nez 999 jsem je nikde nevidel. Takze jakmile je uvidis, tak po nich chnapni. Casto byvaji v akci s bilym cifrem, taky nejsou marne. Ale uz je to kus hodinek, na to bacha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se