Přejít na obsah

Alpina Alpiner 4 GMT

Bells

Doporučené příspěvky

Tak už je mám přes rok, stále jsou skvělé, stále je mám nejraději ze všech hodinek a proto je i neustále nosím. Přidám tedy nějaké další wristshoty z nošení, které tady ještě nemám a spoustu dalších ještě i bude, protože tydle hodinky už mi nejspíš vážně zůstanou. Navíc k tomu ročnímu výročí již brzy dostanou tah, který mi doposud chyběl jako jedna z posledních variant, co bych k nim chtěl. Příští fotky tak budou snad již na tahu, kterým se samozřejmě moc rád pochlubím.

post-25778-0-36822400-1481544332_thumb.jpg

post-25778-0-02800600-1481544331_thumb.jpg

post-25778-0-69229000-1481544331_thumb.jpg

post-25778-0-36669300-1481544331_thumb.jpeg

post-25778-0-71421600-1481544332_thumb.jpg

post-25778-0-04883600-1481544332_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 383
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odkiaľ budeš mať ten ťah? Koľko stojí?

Tah budu mít z Koscomu, už je objednaný, takže čekám, než jim přijde ze Švajcu a cena je momentálně 295CHF, takže cca 9000 Kč. Dřív byl levnější, takže jsem to docela propásl, ale to už je teď jedno, hlavně že bude.

Zas paradni fotky. A na ty s tahem se obzvlast tesim, hodinky to pro mne zas zvedne o chlup vys.

Díky za chválu. Na tahu vypadají skvěle, sám o sobě ten tah je velice pěkný, takže se na něj moc těším, pak budou dokonalé :)

Horší to bude s údržbou, respektive oděrkama, protože ty přitahuje jak magnet díky leštěné střední části. Měl jsem podobný už na jiných Alpinách a vlásečnice přibývali pěkným tempem, ale co už, holt ty středy jednou za čas vezmu capecodem.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Díky za chválu. Na tah s velkým napětím čekám, zatím bohužel nedorazil, ale snad už to bude co nejdřív, během Ledna by to snad mělo být. Nechám ho při vyzvednutí rovnou nasadit a zkrátit na mou ruku, ať ho můžu hned pořádně ponosit, takžep ak bude i spoustu fotek.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

To věřím. A na OWG není nic hrozného, myslím. Naopak, můžeš být rád, že máš tak pěkné a univerzální hodinky :-) Lákají mne čím dál víc. Kdybys je někdy dával, čistě náhodou :-) , pryč tak se přihlas..

Odkaz ke komentáři

Davat je pryc jen tak nebudu, to by se muselo stat neco extra, takze ta sance je opravdu minimalni, ale jsou tu jeste dalsi a z toho jedny uz majitele jednou zmenili.

Diky za tip.. Budu bedlivě sledovat prodejni sekci..

Odkaz ke komentáři

To radsi sleduj ashford/jomashop/gemnation a vem je az budou nekde za dobrou cenu

To ja sleduju.. Snažím se sledovat, co jen jde... Ted byly na tahu v Jomashopu za asi 999$.. Bohužel jsou "out of stock":-/

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...