jendazhor Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Tak dnes pokračuju v Citizenech. Koupil jsem kdysi jedny titanové s modulem 3510, ale nefunguje jim motor pravého vrchního subdialu a tedy i timeru. A pak jsem za relativně drobný peníz koupil tyhle ocelové 3510-352793K řady Sporte z roku 1993 jako dárce vnitřností. Zlatou úplně nemusím. Jenže ony bez problémů fungují a nakonec nevypadají tak zle. I se příjemně nosí. A otočná jednosměrná luneta má krásné klikání. Tak asi zůstanou bez pitvy. Mimochodem docela mě u modulu 3510 překvapila funkčnost timeru. Místo aby se nastavila hodnota odpočtu a ta se pak odpočítávala do nuly, nastaví se zde zbytek do 50 minut (ne 60) a ručka pak dobíhá v klasickém směru na 50, kde zazní timer. Asi konstrukčně jednodušší řešení. Ale trochu zmatek. A musím posunout datum.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Já dnes tyhle krasavice. Apropo zlatou jsem taky nikdy moc na hodinkách nemusel, ale s tímhle kouskem jsem v pohodě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 (upraveno) @Kalisport Ty jsou prostě boží, včetně těch zlatých detailů. Jediné, co bych jim vytknul je výška pouzdra. A možná minutová ručka by mohla být delší? Upraveno 6. prosince 2023 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 @Toblin S minutovou ručkou s tebou naprosto souhlasím. Při nařizování času mi dá zabrat se trefit na danou minutu . Co se týče výšky pouzdra jako takovýho tak to je v pohodě, ale ta luneta je vysoká. Rozhodně vyšší než třeba skx atd...zkusím potom pořídit fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Slíbené foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 @Kalisport Máš tam aspoň víc zlata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Na sluníčku jsou libový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Před hodinou, ouskavl napsal: Na sluníčku jsou libový. jsou paradni a byly v uzkem vyberu, ale nakonec padla volba na tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 před 2 hodinami, lub napsal: jsou paradni a byly v uzkem vyberu, ale nakonec padla volba na tyhle Já chtěl solár a titan, tak proto tyhle. A hlavně na ně byla skoro 50% sleva, tak se tomu nedalo odolat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 před 6 hodinami, lub napsal: jsou paradni a byly v uzkem vyberu, ale nakonec padla volba na tyhle Máš pěkný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 před 2 hodinami, Kalisport napsal: Máš pěkný hodinky máme vytříbený vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Fugu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 Stále tikají už téměř 5 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Dobrý jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se