Kamil.K Odesláno 30. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna Dnes opět… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 30. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna @Jiří Sedlák a @Hasňa děkuji. Cesta k nim byla pragmatická. Před lety se mi zachtělo doplnit vintazky od Seiko i něčím od Citizenu, bo Japonci. Našel sem si seznam kalibru a vybíral dle specky. Řada Leopard mě zaujala. A pak už sem jen vybíral dostupné modely na ebay. Tyhle mě zaujaly, mimo jiné taky i tím datumem a dnem na šestce. Mají hacking i ruční nátah. Jen jak jsem pohodlný, teď nosím denně univerzální Tsuyosy a ty starý kousky vytáhnu jen příležitostně párkrát do roka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna Taky jsem pár měsíců Tsuyosy nesundal z ruky, ale pak přišly zajímavější hodinky. Murph, Pogue a Monster. Tsuyosy teď občas vytáhnu. Hlavně do města, když svítí sluníčko, to umí zazářit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 1. května Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 2. května Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května Můj nový přírůstek od jednoho místního člena. Jsou skvělé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Páteční kancl diving Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května jedna z dopoledne, když ještě nepršelo, ale mraky už se táhly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vera8888 Odesláno 4. května Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května (upraveno) Oblibene. Upraveno 4. května uživatelem vera8888 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 5. května Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května Hodinek co bych chtěl je spousta. Ale spokojený umím byt is těmihle, které nosím na ruce v kuse více jak půl roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 6. května Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května Staré, ale rád je vezmu klidně mezi lidi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 10. května Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května Tak dlouho jsem je neměl na ruce, že jsem je chvíli nemohl najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května Kamarád je již nechce,tak mi je dal.Jsou šik,jen nevím jak je seřídit a upravit datum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května před 19 minutami, mlsoun1 napsal: Kamarád je již nechce,tak mi je dal.Jsou šik,jen nevím jak je seřídit a upravit datum. Jelikož jsou řízené rádiem měly by se seřídit samy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května Právě že to nejde.Mám rádio Protreky a tam vše ok a zde nic.Otočí se ručky dokola a vše stejné.Měl jsem to tak i s g-shockama,ty jsem vyhodil,ale těchto je mi líto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května (upraveno) před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: Právě že to nejde.Mám rádio Protreky a tam vše ok a zde nic.Otočí se ručky dokola a vše stejné.Měl jsem to tak i s g-shockama,ty jsem vyhodil,ale těchto je mi líto V návodu nějaký hint není? Třeba jako kompletní reset, že by se vzpamatovaly? Na aktivaci slouží ta ručička na sub. cifru má šesté hodině, tak třeba na to bude nějaký speciální "trojhmat" Je fakt, že jsou hezké a bylo by škoda je vyhodit, ale co s kouskem co nefunguje Upraveno 12. května uživatelem childe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května před 8 minutami, childe napsal: V návodu nějaký hint není? Třeba jako kompletní reset, že by se vzpamatovaly? Na aktivaci slouží ta ručička na sub. cifru má šesté hodině, tak třeba na to bude nějaký speciální "trojhmat" Je fakt, že jsou hezké a bylo by škoda je vyhodit, ale co s kouskem co nefunguje Ještě to zkusím. Být to mechanika, tak se opraví.Ale toto?Kamarád měl problém se Seiko Prospex,rádio solárních a oprava by byl balík.Tak pá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května Snad se zadaří. Držím palce, protože vypadají fakt hezky na to, aby byly zralé do křemíkového nebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května Máš dobře nastavené domovské město? Viz manuál: https://www.citizenwatch-global.com/support/pdf/h800/e.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května To už nevím.Nakonec jsem je vyhodil do popelnice.Ale i tak díky za pomoc kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se