Přejít na obsah

Citizen na ruce...

Nicolas02

Doporučené příspěvky

@Jiří Sedlák a @Hasňa děkuji.

Cesta k nim byla pragmatická. Před lety se mi zachtělo doplnit vintazky od Seiko i něčím od Citizenu, bo Japonci. Našel sem si seznam kalibru a vybíral dle specky. Řada Leopard mě zaujala. A pak už sem jen vybíral dostupné modely na ebay. Tyhle mě zaujaly, mimo jiné taky i tím datumem a dnem na šestce. Mají hacking i ruční nátah. Jen jak jsem pohodlný, teď nosím denně univerzální Tsuyosy a ty starý kousky vytáhnu jen příležitostně párkrát do roka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 19 minutami, mlsoun1 napsal:

Kamarád je již nechce,tak mi je dal.Jsou šik,jen nevím jak je seřídit a upravit datum.

IMG_1170.jpeg

Jelikož jsou řízené rádiem měly by se seřídit samy

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, mlsoun1 napsal:

Právě že to nejde.Mám rádio Protreky a tam vše ok a zde nic.Otočí se ručky dokola a vše stejné.Měl jsem to tak i s g-shockama,ty jsem vyhodil,ale těchto je mi líto😞

V návodu nějaký hint není? Třeba jako kompletní reset, že by se vzpamatovaly?

Na aktivaci slouží ta ručička na sub. cifru má šesté hodině, tak třeba na to bude nějaký speciální "trojhmat" 

Je fakt, že jsou hezké a bylo by škoda je vyhodit, ale co s kouskem co nefunguje 🤔

Upraveno uživatelem childe
Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, childe napsal:

V návodu nějaký hint není? Třeba jako kompletní reset, že by se vzpamatovaly?

Na aktivaci slouží ta ručička na sub. cifru má šesté hodině, tak třeba na to bude nějaký speciální "trojhmat" 

Je fakt, že jsou hezké a bylo by škoda je vyhodit, ale co s kouskem co nefunguje 🤔

Ještě to zkusím.

Být to mechanika, tak se opraví.Ale toto?Kamarád měl problém se Seiko Prospex,rádio solárních a oprava by byl balík.Tak pá...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...