Hans Gruber Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července Je tomu 10 let co je mám, pořád je rád nosím 5
lub Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července po více než dvou měsících jsem se konečně vyberlil trochu ven, to je radosti! 4 2
Lucky Lucaso Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července A co ze ty to mas vlastne za gumu z teplaku?
kolky87 Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Odoslané z 24069PC21G pomocou Tapatalku 5 2
eloga Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července V 4. 7. 2025 v 20:31, lub napsal: po více než dvou měsících jsem se konečně vyberlil trochu ven, to je radosti! co tomu předcházelo, schody, fotbal, lyže? Je to nadějné
lub Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července před 1 hodinou, eloga napsal: co tomu předcházelo, schody, fotbal, lyže? Je to nadějné vždycky jsem si myslel, že si něco udělám na kole nebo kolobce, zkrátka při svém oblíbeném pohybu. ale tohle byl blbej pracovní úraz, při zaměřovaní stavby jsem propadl do sklepa..kromě jiného tedy na koleno. zpřetrhané vazy a další libovky . přitom takový hloupý, nicotný kšeft.. dávejte kua chlapi pozor, kam šlapete. 1
Sibor Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Už skoro měsíc na ruce a nesundavam je ani na spaní 1 1
lub Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Před hodinou, alois napsal: Pozdrav od moře. na tyhle obludky koukám už leta a myslím, že konečně nastal čas si je pořídit. jenom zvažuju, jestli na náramku nebo řemenu. Náramek má sice super sponu, ale dosti dlouhé články. Předpokládám, že stejně skončí na nato nebo zulu..
alois Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července (upraveno) Já mám nylon dvojdílný a tuto gumu. A občas je dám na černé plátno od Bartona. Upraveno 7. července uživatelem alois
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se