Kamil.K Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Dobré ráno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans63 Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Titanový chronograf GN-4-S, dnes už bohužel nefunkční. WR 100. Ale 30 let jsem je nesundal z ruky. Kdyby se někomu hodily do sbírky, rád přenechám. už mám vyhlídnutou náhradu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans63 Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Oprava, 20 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Ten titan je fakt pohodlný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 Postroj na koňa..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Staré patinovky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 S tímto tahem, co by udržel i rozzuřeného býka, váží krásných 257 gramů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 No a na tvoji ruce vypadají skoro malé. Hele pobere ten tah tlustý 2,5mm stěžejky? Jinak je úplně jedno co vydrží tah samotný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 To byla samozřejmě tak trochu nadsázka s tím, kolik toho udrží. Ale líbí se mi, jak vypadá brutálně. Originál v povzdálí nebo na předchozí fotce je ale lepší, to je ta pravá stará klasika osmdesátých let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Baví mě více, než jsem čekal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeed8 Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 ...budu asi muset pořídit i ty zlaťáky, kůži a jinou košili. Citizen Caliber 8110A (Bull Head) ve filmu Once Upon a Time in Hollywood Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Pořád jsem nalomený si je nechat..krásný chrona.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Solary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 V 13. 11. 2023 v 16:43, Jaroslav Jára napsal: Přesně nad těmito jsem uvažoval a rozhodoval se mezi nimi a těmi svými...oboje mi připadají super. Nakonec to vyhrála ta cihlová barva a jednodušší ciferník, ale kdybych mohl, bral bych klidně oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 před 12 hodinami, Chilliluk napsal: Přesně nad těmito jsem uvažoval a rozhodoval se mezi nimi a těmi svými...oboje mi připadají super. Nakonec to vyhrála ta cihlová barva a jednodušší ciferník, ale kdybych mohl, bral bych klidně oboje Mám ještě podobné v modré barvě a žena zjistila mojí hodinkovou úchylku a nerozhodnost, tak to vyřešila. Ale i ta cihlová vypadá dobře a myslím, že časem sbírku rozšířím o další barvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 @cecil prosímtě zkusil bys nějaké foto z boku, jak moc je vystouplé sklíčko nad pouzdro? Mimochodem, jaký je ten kudlík (klidně napiš přes PM). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se