Přejít na obsah

Citizen na ruce...

Nicolas02

Doporučené příspěvky

Hightower, na co ty k těm Oriskám potřebuješ další potápky? Vždyť nemaj chybu, ale na druhou stranu ten příběh o předloze, kterou vydal oceán a pořád šla je dobrej. Akorát moře trochu snědlo hliníkovou lunetu 😁 což je jedna z mála věcí, který bych fakt nejedl ani já. No a vlastně i já mám čtvery potápky. Titan jsem teda ještě nezkoušel, ale je fakt, že ocelové jsou na čemkoli jiném než tahu docela nevyvážené. A na Orisky navíc nic moc nenasadíš. A když titan, tak od Citizen, od těch snad nejzkušenějších. Líbí se mi sklo s fazetou a velké hranaté indexy jak na willardech, to mám rád a krásné to spolu funguje, na druhou stranu už jsem přišel na to, co se mi nelíbí už na několika potápkách od Citizenu, jsou to ty mercedes ručky. Ale to je daň za reinterpretace z doby kdy soudruzi v Citizenu asi neměli moc fantazie. U Seika na tom byli s ručkama líp. Dál se mi nelíbí trojúhelník s lumi bodem, proč není nahoře dotaženej až do kulata k okraji lunety jako třeba na NY120, ty mi přijdou celkově hezčí, ale zase safír, super titanium s duratect a devítkovej strojek přesvědčí, to jo, i tu cenu na úrovni king turtle si obhájí.. Z čeho je luneta prosím tě?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 5. 1. 2024 v 21:17, Jiří Sedlák napsal:

Hightower, na co ty k těm Oriskám potřebuješ další potápky? Vždyť nemaj chybu, ale na druhou stranu ten příběh o předloze, kterou vydal oceán a pořád šla je dobrej. Akorát moře trochu snědlo hliníkovou lunetu 😁 což je jedna z mála věcí, který bych fakt nejedl ani já. No a vlastně i já mám čtvery potápky. Titan jsem teda ještě nezkoušel, ale je fakt, že ocelové jsou na čemkoli jiném než tahu docela nevyvážené. A na Orisky navíc nic moc nenasadíš. A když titan, tak od Citizen, od těch snad nejzkušenějších. Líbí se mi sklo s fazetou a velké hranaté indexy jak na willardech, to mám rád a krásné to spolu funguje, na druhou stranu už jsem přišel na to, co se mi nelíbí už na několika potápkách od Citizenu, jsou to ty mercedes ručky. Ale to je daň za reinterpretace z doby kdy soudruzi v Citizenu asi neměli moc fantazie. U Seika na tom byli s ručkama líp. Dál se mi nelíbí trojúhelník s lumi bodem, proč není nahoře dotaženej až do kulata k okraji lunety jako třeba na NY120, ty mi přijdou celkově hezčí, ale zase safír, super titanium s duratect a devítkovej strojek přesvědčí, to jo, i tu cenu na úrovni king turtle si obhájí.. Z čeho je luneta prosím tě?

Potápek není nikdy dost :D Byl jsem zvědavej na titan a byly dost ve slevě. A jsou o půlku lehčí, než SKX na jubilee. Když to srovnám se Seiko SPB143, který jsem měl. Tak za třetinu ceny je to no brainer. Nemluvě o „přesnosti” 6R35 v Seikách 😕 Akorát ta origo guma stojí za vyliž prdel. Dám na ně ten hadr, co máš na Murphech. Luneta bude hliník bych řekl.

Odkaz ke komentáři

Ten hadr je super, naučil mě nosit hodinky i na něčem jiném než na tahu. Teď už zvládám i kůži, což pro mě bylo před měsícem nemyslitelné. Teď mám Murphy na tmavě hnědé kůži, ploché a silné. A nic jiného se moc na ruku nedostává. No 6R je tady pro spoustu lidí dost zklamání, na devítkovou Myiotu jsem nic špatného neslyšel, já jsem velmi spokojen i s 8210 v Tsuyose, tak jako Murph dělají +7 ať je nosíš nebo odložíš jakkoli, tak Tsuyosy dělají +15, na obou strojkách bez vlivu nátahu a polohy. Tak Seiko je teda na dostatečné natažení háklivé docela dost. Želvy nošené dělají čistou nulu, ale jak dochází nátah, přesnost jde do háje. SKX totéž, polohově to tak hrozné není, ale rozhodně to není seřídit, dát na ruku a jít spát. Během spánku se nedotáhnou a ráno jseš o 15 s jinde. Tohle se Hamiltonů ani Citizenu netýká. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...