sodekcz Odesláno 27. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 27. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2024 V 24. 1. 2024 v 9:25, zeed8 napsal: Tohle je prda! Nějaký povedený nákup nebo rodinné dědictví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver111 Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 tyhle zlatky mě stále moc baví. ani ta často zmiňovaná kratší minutovka vůbec nevadí. z náramku přes zulu na gumu z BN0150, sedne jim všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 paradne su, tiez som ich zvazoval. potom sa zjavili NY0120 a uz som sa nevedel rozhodnut, tak som to rozsekol Promastermi NB6021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 to jsi rozsekl správně . někdy ty titanovky musím osahat naživo, taky jsem o nich uvažoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 Foto sice včerejší, ale skvěle se jsem hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 Dobijame solarky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 Červenej už jsem měl docela jetej, modrá je taky dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 V 16. 12. 2015 v 19:19, Nicolas02 napsal: I za dne jen v šeru skříně vypadají mocně... Mocné Citizeny. A ta jejich luminiscence vypadá úchvatně. Musím taky časem nějaké Citizen pořídit. A ta fotka k nim opravdu sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 V 2. 2. 2024 v 15:11, pauliej napsal: Dobijame solarky ... Ahoj mohl bych se prosím zeptat co je to za model tyto Citizeny? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 před 2 hodinami, worel napsal: Ahoj mohl bych se prosím zeptat co je to za model tyto Citizeny? Díky Ahoj, je to BJ7000 Nighthawk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2024 před 10 hodinami, pauliej napsal: Ahoj, je to BJ7000 Nighthawk Ok moc díky. Jsou totiž boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 7. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2024 před 2 hodinami, worel napsal: Ok moc díky. Jsou totiž boží Díky, mám je dlouho a rád. Žádná údržba a vždy na čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2024 před 15 minutami, Nicolas02 napsal: Díky, mám je dlouho a rád. Žádná údržba a vždy na čas... To věřím a vypadají fakt bytelně a to se mi líbí. A jsou titanové nebo ocelové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 8. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 před 19 hodinami, worel napsal: To věřím a vypadají fakt bytelně a to se mi líbí. A jsou titanové nebo ocelové? Věřím že jsou ocelové, jen jako u všech černých hodinek je tak hned první škrábanec vidět... Asi jako každý tady si na to dávám pozor ale stane se. Kdyby nebyly poškrábané prodám ti je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 8. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2024 Před hodinou, Nicolas02 napsal: Věřím že jsou ocelové, jen jako u všech černých hodinek je tak hned první škrábanec vidět... Asi jako každý tady si na to dávám pozor ale stane se. Kdyby nebyly poškrábané prodám ti je. Ani na té fotce nevidím,že by byli škráblé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se