petanbub Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Ten náramek je bikolor a nebo je to jenom důsledek jiného odlesku jako tady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Je to je odlesk, buď to dřeva a nebo mého červeného trika v momentě focení :). Kombinace lesklé lunety a středových dílků tahu v kontrastu brusu pouzdra a vnějších dílků tahu je parádní. Celkově září, ale ne až tak moc, jako by to byly pouze leštěnky. A zároveň vypadají pořád v kondici, skoro jako nové, ikdyž už mají nějaké ty vlásečnice a drobné šrámy na pouzdře i lunetě. Umně to maskujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loyza Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Docela to barevně ladí 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jira78 Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna … 3 týden v kuse … 62-6198 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Fugu na modrém strapu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Citizen mi nikdy moc neříkal, ale co teď předvádí je velká paráda. Nemohl jsem je u hodináře za ty peníze nechat Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna No tak tohle se mi líbí. Mimostředky mám rád a nemusí to být ani na šesté hodině. K tomu titan, parádní zpracování, soudek pouzdro a integrovaný tah. Tady není co vytknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Pro mě se z těchhle hodinek za deset tisíc víc snad vymáčknout nedá. Paráda je ta váha, ikdyž je to na plném tahu, vůbec o nich nevímSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Dneska titáni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna (upraveno) V 7. 8. 2024 v 18:41, cuborg napsal: Citizen mi nikdy moc neříkal, ale co teď předvádí je velká paráda. Nemohl jsem je u hodináře za ty peníze nechat Sent from my iPhone using Tapatalk Ty jsou parádní, také jsem je měl v hodinářství na ruce. Hodně jsem byl nalomený je koupit, ale nakonec jsem zvolil tyhle Land Racery. Upraveno 9. srpna uživatelem dragys27 Pravopis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna ej ej, neurobil si dobre:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Ty jsou taky supr ty landmastery. Ale já mám radsi jednoduchost.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna před 21 hodinami, Harwey napsal: ej ej, neurobil si dobre:) A pročpak? před 19 hodinami, cuborg napsal: Ty jsou taky supr ty landmastery. Ale já mám radsi jednoduchost. Sent from my iPhone using Tapatalk Jasně, chápu. I já mám rád jednoduchost, ale jednou za čas prostě neodolám i rušnějšímu ciferníku. Jsem si téměř jistý, že až budu příště pořizovat hodinky, budou to ty nové Tsuyosy s mimostřednou sekundovou ručkou a bez datumovky v modré barvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Ty jsou taky genialni Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Ta černá guma jim vcelku sekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se