napravnik82 Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Moje první citizeny a půlroční nadšení stále přetrvává 6
code2 Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Minulé léto ještě pěkně měřili hloubku vody ale teď když se potomí tak se to vůbec nerozjede, že by špatná baterka? Citizen JP-2000. Díky za rady 1
cokafola Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Jednoduché , čitelné a milované,,,, 1 1
McStinger Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července (upraveno) NY0089-18E, dlhšie som ich nemal na ruke, tak sa z nich celkom teším. Foto zo včera, snáď neurazí Upraveno 24. července uživatelem McStinger 4 1
AndyAaron Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července @McStinger - foto ze vcera, foto ze vcera... Posledniho 23. kdyz byl ctvrtek bylo zpatky v lednu. Cestujes casem? 1
McStinger Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Před hodinou, AndyAaron napsal: @McStinger - foto ze vcera, foto ze vcera... Posledniho 23. kdyz byl ctvrtek bylo zpatky v lednu. Cestujes casem? No jo, zle nastavený deň, som si nevšimol, cítim sa teraz trápne
Lucky Lucaso Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července Taky jsem zmrvil datum, ale uz napraveno Hezky vikend vsem. 4
cokafola Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července Stará fotka, ale bolí to jak mě okradli tehdy. Bolí to jako by to bylo včera.... 1
Lucky Lucaso Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července Pocasi na prd, tak jsme propadli hazardu 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se