chief Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 Nedělní návštěva s rodinkou Letecké muzeum Kbely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 Bílá a bílá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 Přeji všem sluncem zalité pondělí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 25. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2021 Jak ti sedi ten tah se kterym je prodavaji? Tam nejsou plne dilky ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Ne, ne, je to pecháček. Já nemám moc srovnání se skutečně kvalitními tahy, o kterých se tady místy básní. Můj pocit z něj je takový, že je lehký, oceňuji tam mikro regulaci. Nemůžu říct, že by byl nějak extra pohodlný, ale ani, že by mi nějak vadil. Měl jsem je na různých nato, na gumě, na kůži. Tohle mi k nim ale sedí nejvíc. Ale určitě dál budu měnit a zkoušet. V létě je na tahu mít nechci, to určitě zase půjdou na nato. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Detail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Teraz som vyhrabal svoje stare Eco-drive. Dostal som ich pred takmer 25 rokmi na promocie, viac ako 15 rokov boli v povodnom boxe "odlozene" v komore. Zo zvedavosti som ich nechal na slnku, ci sa vobec rozbehnu. A vyzera to tak, ze su stale funkcne Este vyguglit manual, ako sa nastavuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 (upraveno) před 2 hodinami, Jaem napsal: Teraz som vyhrabal svoje stare Eco-drive. Dostal som ich pred takmer 25 rokmi na promocie, viac ako 15 rokov boli v povodnom boxe "odlozene" v komore. Zo zvedavosti som ich nechal na slnku, ci sa vobec rozbehnu. A vyzera to tak, ze su stale funkcne Este vyguglit manual, ako sa nastavuju... Kamarát, ja mam tie isté len svetle a skoro rovnaký príbeh, dostal som ich od rodičov keď som išiel na strednú školu. Tiež sú pôvodne na titanovom tahu ale keďže som ich dlho intenzívne nosil a bol dosť zničený, hodil som ho do šuplíku. Mal som ich tiež cca 15 rokov odložené, myslel som ze musím vymeniť kapacitator, ale nakoniec mi kamarat poradil ze mam skúsiť vytiahnuť korunku a dat ich na slnko a oni začali slapat. Dokonca ho táto moja skúsenosť presvedčila a už vlastní nejedny solarom poháňané hodinky. Pošlem ti večer pdf s manuálom keď chceš. Upraveno 27. října 2021 uživatelem DrSlamastika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 před 18 hodinami, Jaem napsal: Teraz som vyhrabal svoje stare Eco-drive. Dostal som ich pred takmer 25 rokmi na promocie, viac ako 15 rokov boli v povodnom boxe "odlozene" v komore. Zo zvedavosti som ich nechal na slnku, ci sa vobec rozbehnu. A vyzera to tak, ze su stale funkcne Este vyguglit manual, ako sa nastavuju... Gratuluji k parádním NOS vintážkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 Já i ve svátek Promastery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Z terénu (arboretum Křtiny) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Dnes dorazily - na to, že je jim 60 tak je stav slušný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi33cz Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st8ball Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Odesláno z mého POT-LX1 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st8ball Odesláno 1. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 před 10 minutami, Dushakx napsal: Dobré ráno Parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Taky se mi líbí. V automatu přesně tento titanový model nedělají, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 před 16 hodinami, Chronopetr napsal: Taky se mi líbí. V automatu přesně tento titanový model nedělají, že? Myslím, že ne. To mi ale nijak nevadilo, beru je jako bezstarostné hodinky. Dlouho jsem vybíral různé potápky, field watch apd… Málem jsem jich pár objednal, ale vždycky jsem se na to vyspal a chuť byla pryč U těchto ta chuť zůstala, byla to láska na první pohled, ani nevím proč, ta jednoduchost, čitelnost… na ruce jsou super + lehoučký. Jak mě přestane bavit ten titanovej tah tak půjdou ke každýmu řemínku :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se