Přejít na obsah

Citizen na ruce...

Nicolas02

Doporučené příspěvky

Ne, ne, je to pecháček. Já nemám moc srovnání se skutečně kvalitními tahy, o kterých se tady místy básní. Můj pocit z něj je takový, že je lehký, oceňuji tam mikro regulaci. Nemůžu říct, že by byl nějak extra pohodlný, ale ani, že by mi nějak vadil. Měl jsem je na různých nato, na gumě, na kůži. Tohle mi k nim ale sedí nejvíc. Ale určitě dál budu měnit a zkoušet. V létě je na tahu mít nechci, to určitě zase půjdou na nato. 

20211026_110454.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teraz som vyhrabal svoje stare Eco-drive. Dostal som ich pred takmer 25 rokmi na promocie, viac ako 15 rokov boli v povodnom boxe "odlozene" v komore. Zo zvedavosti som ich nechal na slnku, ci sa vobec rozbehnu. A vyzera to tak, ze su stale funkcne 😲 Este vyguglit manual, ako sa nastavuju...

IMG_2733.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Jaem napsal:

Teraz som vyhrabal svoje stare Eco-drive. Dostal som ich pred takmer 25 rokmi na promocie, viac ako 15 rokov boli v povodnom boxe "odlozene" v komore. Zo zvedavosti som ich nechal na slnku, ci sa vobec rozbehnu. A vyzera to tak, ze su stale funkcne 😲 Este vyguglit manual, ako sa nastavuju...

IMG_2733.jpeg

Kamarát, ja mam tie isté len svetle a skoro rovnaký príbeh, dostal som ich od rodičov keď som išiel na strednú školu. Tiež sú pôvodne na titanovom tahu ale keďže som ich dlho intenzívne nosil a bol dosť zničený, hodil som ho do šuplíku. Mal som ich tiež cca 15 rokov odložené, myslel som ze musím vymeniť kapacitator, ale nakoniec mi kamarat poradil ze mam skúsiť vytiahnuť korunku a dat ich na slnko a oni začali slapat. Dokonca ho táto moja skúsenosť presvedčila a už vlastní nejedny solarom poháňané hodinky. 

Pošlem ti večer pdf s manuálom keď chceš. 

Upraveno uživatelem DrSlamastika
Odkaz ke komentáři

před 18 hodinami, Jaem napsal:

IMG_2733.jpeg

Gratuluji k parádním NOS vintážkám :)👍

Odkaz ke komentáři

před 16 hodinami, Chronopetr napsal:

Taky se mi líbí. V automatu přesně tento titanový model nedělají, že?

Myslím, že ne. To mi ale nijak nevadilo, beru je jako bezstarostné hodinky. Dlouho jsem vybíral různé potápky, field watch apd… Málem jsem jich pár objednal, ale vždycky jsem se na to vyspal a chuť byla pryč 😄 U těchto ta chuť zůstala, byla to láska na první pohled, ani nevím proč, ta jednoduchost, čitelnost… na ruce jsou super + lehoučký.

Jak mě přestane bavit ten titanovej tah tak půjdou ke každýmu řemínku :)

A2EFA412-E122-4CD3-9A4A-48792EF766FE.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...