AKUC Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Odesláno 2. října 2021 před 1 hodinou, kolky87 napsal: Dnes sa v tme neskryjem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku že sú parádne a za babku , užívaj si ich a mimochodom skvelé fotky ...
kolky87 Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Odesláno 2. října 2021 že sú parádne a za babku , užívaj si ich a mimochodom skvelé fotky ...Sú parádne. Škoda trocha toho ťahu, ale aj tak dobré. Ďakujem Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku
Gombo Odesláno 3. října 2021 Nahlásit Odesláno 3. října 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pauliej Odesláno 3. října 2021 Nahlásit Odesláno 3. října 2021 (upraveno) Zimny setup na tahu. Vidite ten paradny antiereflex Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. října 2021 uživatelem pauliej
Gombo Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Odesláno 4. října 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombas Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Odesláno 4. října 2021 před 11 hodinami, pauliej napsal: Zimny setup na tahu. Vidite ten paradny antiereflex Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Antireflex je asi to jediné, co na mých Citizenkách chybí, docela závidím .
Gombo Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Odesláno 5. října 2021 bullhead octagon Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sodekcz Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Odesláno 7. října 2021 (upraveno) Dnes titanovky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. října 2021 uživatelem sodekcz
siki Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Odesláno 7. října 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Leopold Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Odesláno 8. října 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sodekcz Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Odesláno 8. října 2021 (upraveno) Procházka a relax po worku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. října 2021 uživatelem sodekcz
Dushakx Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Odesláno 15. října 2021 Moje první automaty. Vyhrály nad Seiko SKX/5kx (i díky poloviční ceně). Nechtěl jsem se tomu poddat hned naplno . První pocity jsou velmi pozitivní. Jediné co jsem nedáva, ten originální řemínek. PS: Díky Tomsoyer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
chief Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Odesláno 15. října 2021 Moje první automaty. Vyhrály nad Seiko SKX/5kx (i díky poloviční ceně). Nechtěl jsem se tomu poddat hned naplno . První pocity jsou velmi pozitivní. Jediné co jsem nedáva, ten originální řemínek. PS: Díky TomsoyerSuper alternativa k SKX Akorát mi přijde, že manipulace s tou korunkou není tak úplně easy Sent from my iPhone using Tapatalk
CEGY Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Odesláno 16. října 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
EpsteinBarr Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Odesláno 19. října 2021 neodolal som...tooly na zahradu a na zimne kupanie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
chief Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Odesláno 20. října 2021 Blue Angels Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tulo Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Odesláno 22. října 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Odesláno 23. října 2021 V 19. 10. 2021 v 18:35, EpsteinBarr napsal: neodolal som...tooly na zahradu a na zimne kupanie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Přesně takový jsem si zvolil za otloukánky i já
MíraMíra Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Odesláno 23. října 2021 V 19. 10. 2021 v 18:35, EpsteinBarr napsal: neodolal som...tooly na zahradu a na zimne kupanie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pěkný hodinky. Za mě neudělaj ostudu vůbec nikde.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se