dr.sphinx Odesláno 10. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2022 @CEGYMinerál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 10. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2022 dr.sphinx jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 10. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2022 V 21. 12. 2021 v 17:13, pauliej napsal: Ja som roztocil titanove ... Zelené titanovky mi dlouho ležely v hlavě. Nakonec jsem tenkrát zabrousil k bílým Fugu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 10. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2022 Pondělní EDC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Předobědní čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Poobědovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 před 2 hodinami, Lacifer napsal: Poobědovka Ty jsou pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 před 58 minutami, Kalisport napsal: Ty jsou pěkný Děkuji, jsou vytuněný mírně vypouklým safírem s vnitřním AR, a jsou na ruce díky inspiraci tvými novými NY0040 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 před 6 minutami, Kalisport napsal: Paráda Mimochodem ta nová oranž guma ve vedlejším vlákně je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Doplnovanie zbierky klasickych Citizen potapiek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Na mě konečně zasvítilo trochu živýho sluníčka...Z toho pološera a umělýho světla byla ta lumi nic moc, spíš zklamání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Tyhle hodinky mě zatim nepřestávají překvapovat. Nechápu že už jsem je nekoupil dřív bůh ví kolik bych ušetřil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 před 2 hodinami, Kalisport napsal: Tyhle hodinky mě zatim nepřestávají překvapovat. Nechápu že už jsem je nekoupil dřív bůh ví kolik bych ušetřil . Súhlasím, skvelé hodinky, ešte naviach keď človek chytí "chronometer" kus. Akurát u mňa vznikol nový problém, že mi to nestačí v jednej variante a pridávam postupne ďalšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1974 Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Tiež som k čiernym dokúpil modré... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 před 8 hodinami, misso napsal: Súhlasím, skvelé hodinky, ešte naviach keď človek chytí "chronometer" kus. Akurát u mňa vznikol nový problém, že mi to nestačí v jednej variante a pridávam postupne ďalšie. No, musím říct že po dvou týdnech co je mám a udržuju je v chodu tak jsem tam za -2s masakr! Jinak koka koly pěkný . před 8 hodinami, martin1974 napsal: Tiež som k čiernym dokúpil modré... Koukám že jsou lehce módlé. Nová vložka lunety? Možná safír? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1974 Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Nová vložka lunety. Originál Pepsi vložka má úplne iný odtieň modrej, vadilo mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2022 Krajšie spracovanu lunetu som este nevidel:Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Dnes moje “otloukánky” ked som ich v 98mom kupoval v kamennej predajni tak mali cenovku 14500 korun. Bol to pre mna masaker, kedze som zarabal ako absolvent taku slabu polovicu z tej ceny, ale dokoncil som potapacsky kurz a tieto hodiny som jednoducho musel mat. Prvych desat rokov som bol OWG a nosil som ich 24/7, potom som objavil chronomag a hodiny som nosil sporadicky. Hromadu hodin som pokupoval, ponosil a predal, ale tieto mi zostali. Kazde dva roky poctivy servis u AD. Vcera dosli od servisaka s vymenenou bateriou, tlakovkou a novym sklom….uz bolo trebaMilujem ichOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se