Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 75
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Typ je, například sportovní hodinky, v Tvém případě Omega Planet Ocean 41,5 Co-Axial modré.

Tip kde sehnat je například Aukro  /nepravděpodobné/.

A nějaký jiný typ může být např. Omega Seamaster.

Psaný projev děs a hrůza.

Karlosi pomoc :-) 

Odesláno

Ahoj Bohous76,

Jsem rád, že jsi rozebral mojí neznalost rozdílu mezi typ a tip. Nicméně jsi mi moc nepomohl. Jde mi o to, že tyhle hodinky chci koupit co nejlevněji a našel jsem je nejlépe na Chrono24. Jestli Tě napadá, kde je koupit jinde výhodněji, tak šup sem s nápadem.

Jestli máš potřebu opravovat psané projevy, zkus třeba nějaké školské zařízení :-) Každopádně jsem teď chytřejší a snad to už příště nespletu.

Díky

ZUZY

Odesláno

Takže skupina Vipsaná Fixa je vlasntě gramatická chyba, které si nikdo nevšimnul :-) Nebo že by to byl záměr?

Jako třeba ZUZY, které je celé velkým písmem a s Y?

PS: Nejsem Zuzana :-)

Odesláno

On to přecejen bude jiný typ, protože ten odkaz a referenční číslo není na Planet Ocean, ale na Aqua Terra.

Jiný tip bohužel nemám, takže Ti nepomohu. I když možná přece - abys omylem nesháněl jiné hodinky.

A pokud se týká zmíněné hudební skupiny, jde samozřejmě o gramatickou chybu, která se z mně neznámého důvodu stala záměrem. Patrně to někomu přišlo vtipné nebo jinak zajímavé.

Odesláno

Ahoj,

Omlouvám se. Správně je to Aqua Terra. Referenční číslo je správně.

Nicméně se rozhoduji mezi tímhle modelem:

231.10.42.21.03.003 - model 2015 - kalibr 8500 - cena cca. 100 000,- CZK - NOVÝ

nebo

2502.80.00 - model 2010/2011 ?? - kalibr 2500 - cena cca. 60 000,- CZK - BAZAR

Otázka je, jestli se vyplatí ušetřit 40 000,- CZK a koupit starší hodinky se vším (doklady, krabička atd.), nebo koupit nový model s kompletní zárukou.

Díky za názory

ZUZY

Odesláno

Tak musíš vědět sám, zdali si raději koupíš nové hodinky za 100k nebo použité za 60k My nevíme, kolik je pro tebe 40 tisíc. Samozřejmě je rozdíl v kalibru (in-house/eta), což přináší rozdíl v ceně servisu a také rozdíl v likviditě. Ty nové jdou koupit za 90k, za ty starší bych 60 tisíc nikdy nedal, to už je ale můj subjektivní názor.

Odesláno

Je to tak, že do budgetu se vejdu.

Jde spíš o kvalitu zpracování, jak si budou držet cenu atd.

Jinak díky za názor. Přesně takový názor jsem potřeboval. Subjektivní názor někoho zkušeného.

PS: Kde je umíš sehnat za 90K? Já to umím nejlíp tak za 98K...

ZUZY

Odesláno

Kvalita zpracování bude stejná - standard Omega. Na Aqua Terra je fajn číselník s plastickými indexy. Více se mi líbí určitě ten nový, jelikož má minutovou stupnici a zajímavé vertikální vlnky. Jak jsem již napsal, největší rozdíl je samozřejmě ve stroji. Přečti si o tom něco, pokud se tak ještě nestalo. Nevím, zdali je pro tebe hodnotná informace, že cal. 8500 má křemíkový vlásek, dva pérovníky pro rovnoměrný přesun síly do soukolí, rezervu nátahu 60 hodin atd. Ten cal. 2500 je přestrojená ETA 2892.

Odesláno

Je to tak, že do budgetu se vejdu.

Jde spíš o kvalitu zpracování, jak si budou držet cenu atd.

Jinak díky za názor. Přesně takový názor jsem potřeboval. Subjektivní názor někoho zkušeného.

PS: Kde je umíš sehnat za 90K? Já to umím nejlíp tak za 98K...

ZUZY

musíš požádat o nějakou sousedskou slevu.. :notworthy:

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...