Zuzy Odesláno 29. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Tak jsem se rozhodl a budu kupovat Omega Planet Ocean 41,5 Co-Axial modré Reference je 231.10.42.21.03.003 Na Chrono 24 je umím sehnat nejlevněji tady: https://www.chrono24.cz/omega/seamaster-aqua-terra-co-axial-415-mm--id3927811.htm Máte nějaký jiný typ, kde je sehnat?Znáte tenhle obchod? Zkušenosti? Díky za typ.
bohus76 Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Typ je, například sportovní hodinky, v Tvém případě Omega Planet Ocean 41,5 Co-Axial modré.Tip kde sehnat je například Aukro /nepravděpodobné/.A nějaký jiný typ může být např. Omega Seamaster.Psaný projev děs a hrůza.Karlosi pomoc :-)
Zuzy Odesláno 29. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Ahoj Bohous76, Jsem rád, že jsi rozebral mojí neznalost rozdílu mezi typ a tip. Nicméně jsi mi moc nepomohl. Jde mi o to, že tyhle hodinky chci koupit co nejlevněji a našel jsem je nejlépe na Chrono24. Jestli Tě napadá, kde je koupit jinde výhodněji, tak šup sem s nápadem. Jestli máš potřebu opravovat psané projevy, zkus třeba nějaké školské zařízení :-) Každopádně jsem teď chytřejší a snad to už příště nespletu. DíkyZUZY
bohus76 Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Už v tom nicku máš chybu a ne jednu :-) Každý strůjcem svého štěstí.
Zuzy Odesláno 29. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Takže skupina Vipsaná Fixa je vlasntě gramatická chyba, které si nikdo nevšimnul :-) Nebo že by to byl záměr? Jako třeba ZUZY, které je celé velkým písmem a s Y? PS: Nejsem Zuzana :-)
bohus76 Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Pokud jsi žena,tak jsem nic neřekl.Nebudu Ti dále spamovat vlákno.
PavelK Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 On to přecejen bude jiný typ, protože ten odkaz a referenční číslo není na Planet Ocean, ale na Aqua Terra.Jiný tip bohužel nemám, takže Ti nepomohu. I když možná přece - abys omylem nesháněl jiné hodinky.A pokud se týká zmíněné hudební skupiny, jde samozřejmě o gramatickou chybu, která se z mně neznámého důvodu stala záměrem. Patrně to někomu přišlo vtipné nebo jinak zajímavé.
Zuzy Odesláno 30. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Ahoj, Omlouvám se. Správně je to Aqua Terra. Referenční číslo je správně. Nicméně se rozhoduji mezi tímhle modelem: 231.10.42.21.03.003 - model 2015 - kalibr 8500 - cena cca. 100 000,- CZK - NOVÝ nebo 2502.80.00 - model 2010/2011 ?? - kalibr 2500 - cena cca. 60 000,- CZK - BAZAR Otázka je, jestli se vyplatí ušetřit 40 000,- CZK a koupit starší hodinky se vším (doklady, krabička atd.), nebo koupit nový model s kompletní zárukou. Díky za názory ZUZY
jacob Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Tak musíš vědět sám, zdali si raději koupíš nové hodinky za 100k nebo použité za 60k My nevíme, kolik je pro tebe 40 tisíc. Samozřejmě je rozdíl v kalibru (in-house/eta), což přináší rozdíl v ceně servisu a také rozdíl v likviditě. Ty nové jdou koupit za 90k, za ty starší bych 60 tisíc nikdy nedal, to už je ale můj subjektivní názor.
Zuzy Odesláno 30. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Je to tak, že do budgetu se vejdu. Jde spíš o kvalitu zpracování, jak si budou držet cenu atd. Jinak díky za názor. Přesně takový názor jsem potřeboval. Subjektivní názor někoho zkušeného. PS: Kde je umíš sehnat za 90K? Já to umím nejlíp tak za 98K... ZUZY
jacob Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Kvalita zpracování bude stejná - standard Omega. Na Aqua Terra je fajn číselník s plastickými indexy. Více se mi líbí určitě ten nový, jelikož má minutovou stupnici a zajímavé vertikální vlnky. Jak jsem již napsal, největší rozdíl je samozřejmě ve stroji. Přečti si o tom něco, pokud se tak ještě nestalo. Nevím, zdali je pro tebe hodnotná informace, že cal. 8500 má křemíkový vlásek, dva pérovníky pro rovnoměrný přesun síly do soukolí, rezervu nátahu 60 hodin atd. Ten cal. 2500 je přestrojená ETA 2892.
hbj Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Je to tak, že do budgetu se vejdu. Jde spíš o kvalitu zpracování, jak si budou držet cenu atd. Jinak díky za názor. Přesně takový názor jsem potřeboval. Subjektivní názor někoho zkušeného. PS: Kde je umíš sehnat za 90K? Já to umím nejlíp tak za 98K... ZUZYmusíš požádat o nějakou sousedskou slevu..
Zuzy Odesláno 21. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2016 Zdravím všechny, Rád bych všem poděkoval při výběru hodinek. Nakonec jsem koupil výše zmiňované Omega Planet Ocean. Tady je link na nějaké fotky z rozbalování. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/93606-omega-planet-ocean-modr%C3%A9/ Ještě jednou díky.ZUZY
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se