Andrew Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 V 14. 8. 2020 v 11:52, eskimak napsal: Posunuli. Velmi zasadne. Ale asi nie Roomby. Pozri Xiaomi s laserovym navadzanim. Pánové, tak jsem pořídil "na zkoušku" Xiaomi Roborock S6 Pure, včera jsem tu měl uklízečku a musím říct, že přesto vysál dost bordelu. Navíc skutečně objíždí překážky takřka bez doteku, tedy za mě super. Teď se jen zeptám, než si ho nechám na furt, neexistuje aktuálně něco "lepšího"? Přeci jen člověk to kupuje na nějaké 3 roky minimálně a nechce se mi sjíždět všemožné srovnávání nesrovnatelného. Díky moc za případné nasměrování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 S6 bude asi z toho najlepsieho co existuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 před 48 minutami, eskimak napsal: S6 bude asi z toho najlepsieho co existuje. Díky eskimáku, rozdíl mezi S6 a S6 Pure je IMHO zanedbatelný, nebo mám vážně pokukovat po S6? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Z toho co som sa docital tak len velkost odpadnej nadoby, nadoby na vody a maly rozdiel v hlucnosti, inak su rovnake. Kupil by som ten "vyhodnejsi" a ak uz jeden mas tak by som to vobec neriesil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 OK, zůstanu u S6 Pure, rozdíl 30% v ceně je poměrně markantní... teď už jen to nejdůležitější - rozhodnout se mezi bílým a černým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner200 Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Ja mam doma biely a na chate cierny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Mame S5 a je super, musim rict. Nechtel jsem do baraku po rekonstrukci celoplosny koberce, tak manzelka mela robotickej vysavac jako podminku. Byla to dobra volba, vysava nekolikrat do tydne, tak jen aby za dva roky nezdechl. Jen premyslim, jestli jeste dodelat ten centralni vysavac, na kterej mame od rekonstrukce udelane rozvody :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Andrew: S6 mám rok a doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Vzal jsem bílou S6 Pure, byla na ní super cena u dobrého prodejce... položím ji vedle té půjčené černé, ale prý je ta bílá praktičtější a asi i tak nějak víc "IN", tak si ji asi nechám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Můžu se zeptat, co je to dobrá cena, prosím? Taky vybírám robotický vysavač... Má cenu to brát z Ali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Z Ali to asi smysl má, ale já jsem posera a bojím se záruky.Bral jsem ho asi za 10200 z kamenného krámu v Praze (v Alze ho mají o více než 3000 dráž). Na overenem shopu v ČR je kolem 9500 (ale je to o poště) takže já šel touto cestou, na Ali je myslím kolem 7,5, což je super cena... ale jak je to se zárukou nevím a v tyhle době, kdy nefunguje skoro nic to ani zjišťovat moc nechci Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Rozhodne by som z alika alebo ineho cinana nebral nic nad par desiatok eur.Z gearbest som kupil lacny robot, cca 160 eur. Vsade vychvalovany, perfektne recenzie, dodany z EU skladu. Po par mesiacoch problem, zaruka uz viacmenej ziadna. Gearbest support totalne neschopny. Viackrat poslali uplne ine diely, zakladna doska je asi z ineho typu... Isli samozrejme z ciny, takze vzdy cakanie asi mesiac. Presiel rok a mam naspat 63 eur. Pokazeny srot mi ostal... nikdy viac gearbest.Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Na bielom vobec nevidno prach. Mam fialovy LG za strasne prachy (asi 800) a biely Xiaomi (za 200), ten Xiaomi je o X generacii lepsi (bmw 7 proti bicyklu) a nevidno na nom bordel. LG je zaprasene po par dnoch. Ale na obranu LG - ma vyse 5r a maka kazdy den, cize uz odmakal poschodie (cca 100m2) minimalne 1800x. Nejake opravy uz ale boli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Právě teď, shaggy napsal: Rozhodne by som z alika alebo ineho cinana nebral nic nad par desiatok eur. Z gearbest som kupil lacny robot, cca 160 eur. Vsade vychvalovany, perfektne recenzie, dodany z EU skladu. Po par mesiacoch problem, zaruka uz viacmenej ziadna. Gearbest support totalne neschopny. Viackrat poslali uplne ine diely, zakladna doska je asi z ineho typu... Isli samozrejme z ciny, takze vzdy cakanie asi mesiac. Presiel rok a mam naspat 63 eur. Pokazeny srot mi ostal... nikdy viac gearbest. Sent via IPoAC Ciny by som sa nebal. Poslednu vetu ale tesat do kamena. Z gearbestu som nakupil za tisice, kym neprisiel prvy problem. Riesenie a odozva biedna. Druhy problem, detto. Otvoril som na gearbest ticket z Paypalu, paypal vratil prachy a dovi, nikdy viac. Odvtedy Ali, ich support je aktualne asi top. A to som vela-tisic feedbackovy uzivatel ebayu, no ebay trocha technologicky zaspal dobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Pred kupou odporucam pozriet dostupnosť a ceny prislusenstva - kartace, filtry atd.Po skusenosti s cinanom som kupil Samsung Powerbot VR05R5050WK.A opat chyba. Okrem tohe, ze je to jedna velka katastrofa co sa tyka appky, ovládania, schopnosti manevrovat ci prechadzat miniaturne prekazky tak zohnat diely je nadludsky vykon. A po naceneni dielov som padol na rit... Hlavna kefa/kartac 52 eur, filer 26 eur?! V samsungu fajcia dobry matros...Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Ciny by som sa nebal. Poslednu vetu ale tesat do kamena. Z gearbestu som nakupil za tisice, kym neprisiel prvy problem. Riesenie a odozva biedna. Druhy problem, detto. Otvoril som na gearbest ticket z Paypalu, paypal vratil prachy a dovi, nikdy viac. Odvtedy Ali, ich support je aktualne asi top. A to som vela-tisic feedbackovy uzivatel ebayu, no ebay trocha technologicky zaspal dobu. Super ze paypal sa k tomu tak postavil. Ja som to bral na kreditku, takze smolik.Čínskej znacky by som sa nebal. No urcite z normalneho tuzemského obchodu s normalnou zarukou.Z alika kupujem dost, no hlavne drobnosti maximalne za par desiatok eur.Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Symbo LASERBOT 750 WiFi + mop je dobra volba za danu cenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 před 9 minutami, shaggy napsal: Super ze paypal sa k tomu tak postavil. Ja som to bral na kreditku, takze smolik. Čínskej znacky by som sa nebal. No urcite z normalneho tuzemského obchodu s normalnou zarukou. Z alika kupujem dost, no hlavne drobnosti maximalne za par desiatok eur. Sent via IPoAC Jj. Ja uz som to v principe vzdal, az potom mi doslo ze paypal, tak ze skusim. S Gearbestom som sa dotahoval dlho... dlho. A 80% ich odpovedi bolo uplne mimo, ako keby necitali o com sa bavime. Ked som otvoril ticket na paypal tak mi do hodiny pisali s Gearbestu ze vsetko vyriesia ale musim najprv zavriet paypal ticket. Kedze som uz bol statocne prinasraty, povedal som si ze ho nezavriem aj keby som sa tym mal pripravot o prachy. A cuduj sa svete, o par dni (4? 7?) zrazu ze Paypal rozhodol v moj prospech. Tak som otvoril aj druhy ticket (jednalo sa o sumy cca 50eur) a situacia sa cela opakovala. Odvtedy som Gearbest nepouzil. Ohladom nakupu drahsich veci - u mna asi hra hlavny dovod mozna percentualna uspora. Ked som kupoval Xiaomi vysavac, stal u nas tusim 370eur. Z ali (ci este z gearbestu...?) vtedy 220eur, z EU warehouse, takze konecna cena. Ak by to bolo u nas 300 tak to uz asi psychicky nedam a kupim ho tu :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snehulak54 Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 před 8 hodinami, jovani napsal: Symbo LASERBOT 750 WiFi + mop je dobra volba za danu cenu? Mám ho doma a jsem spokojený.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Ahojte. Tady maj nějaký slevy (asi). Je to ok? Bych to asi koupil. Dík. https://www.robzone.cz/roboticke-vysavace-akcni-nabidky/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se