long Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Vám všem, přeji lásku štěstí a zdraví nejen o svátcích , ale v celém Novém roce ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
long Odesláno 24. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 I tobě PF 2016...Já vím, ale psal psal jsem modovi,který je bohužel mimo možnost editovat moji chybu.-
Sacíbagr Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 ...cérky a ogaři, vše dobré přejeme vám i všem okolo vás. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MJ. Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Pekny svatky a pohodovej pristi rok
odjinud Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 (upraveno) Hodně zdraví, hlavně rukou, ať máte kde nosit hodinky :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. prosince 2015 uživatelem odjinud
bobi Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 TAK Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JaRooN Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 TAK PF.jpgHele, dej pokoj, aby mi 365x políbili zadel, tak by se za mnou museli imrvere táhnout jako smrad... To radši nic
Gustaf Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 šťastné a veselé vám všem... a pohodovy rok 2016....David
Roland Sands Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Merry Christmas and Happy New Year! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Vse nej přeju ja a můj mistr Joda :-)
Bob Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 (upraveno) Maxigabriel posila taky PFko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. prosince 2015 uživatelem Bob
JaRooN Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 Maxigabriel posila taky PFkoSakra a mě poslal jenom textovku. Jak to???
Bob Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 (upraveno) Ja nevim me poslal toto, tak jsem se chtel podelit A modi by se mohli umoudrit kdyz jsou ty vanoce Upraveno 24. prosince 2015 uživatelem Bob
Honza.manta Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bells Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 Sice už to mám ve svém vlákně, ale když už to tady long založil, tak se taky přidám Vánoce už máme za sebou, tak ještě přeji řádně oslaveného Silvestra. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Tak ještě jednou - když není sníh, tak alespoň na přání ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roland Sands Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Spoustu krásných tikajících zážitků v nadcházejícím roce všem členům toho fóra. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se