Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Poradi nekdo zkusenejsi - koupil,jsem na ebay Marathony GSAR na gume, bez skrabance, guma nova. Vedel jsem ze kupuji  "jete" prodejce psal v popisu 2013, ale prisly a jsou 2010. Vysledna cena 12 250, prodejce z Vidne.

Po upozorneni na rozpor a otevreni pripadu, okamzite reagoval s nabidkou na slevu 50? nebo vraceni zbozi a ceny.

- Otazka je tedy - mam vzit slevu a mit "alte" hodinky, nebo vratit a cekat dal, pripadne poridit nove (cena cca 27 000,-)?

- Dalsi otazkou je luneta - nemam na zadnych hodinkach otocnou lunetu (IWC maji vnitrni :-) ) a tak nemuzu posoudit jak ma chodit - ma docela volny chod - muze nekdo v Praze a okoli pri pivku posoudit?

- Pripadne upozornit na servis kde delaji Marathon

http://www.ebay.co.uk/itm/MARATHON-Tritium-H3-GSAR-Military-Diver-Automatic-Tachy-Date-Armband-Watch-/231775048265?ssPageName=ADME:X:RRNTB:GB:3160

Tak dekuji na reakce

Upraveno uživatelem vaba
Odesláno

Na předposlední fotce je dobře vidět, že jsou "JN 2010". Škoda, že jsi si toho nevšiml. Lepší je, že prodejce prodává za 315 liber buy it now hodinky, které máš ty doma :-).

Na aukci tech mych to nebylo znatelne, takze jsem bral podle popisu. Ma jich vic kusu, ja je taky koupil za podobnou castku (bylo tam postovne), pokud by byly 2013, tak OK.

Odesláno

Já ti nevím...lumi v půlce životnosti, strojek zralý na servis...

Na 2.stranu to není nějak moc. Za tyhle peníze koupíš tak kvarcky od jiných H3 výrobců hodinek.

Odesláno

Na aukci tech mych to nebylo znatelne, takze jsem bral podle popisu. Ma jich vic kusu, ja je taky koupil za podobnou castku (bylo tam postovne), pokud by byly 2013, tak OK.

Když rozkliknu popis aukce, který jsi sem dal (konec 13. prosince, cena 314 liber), tak tam je ta výroba 2010 vidět dobře :-). Ale to je jedno, prodejce neměl v popisu uvádět lež.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Já ti nevím...lumi v půlce životnosti, strojek zralý na servis...

Chceš říct, že tritium vydrží jen 10 let?

Já bych si je nechal. Podobně kvalitní tool hodinky s 2824, safírem, vodotěsností, atd. za cenu lehce přes 10 tisíc?

Odesláno

Určite ich vráť a kúp nové. Ak by si si ich aj nechal časom by Ťa to žralo a nemal by si z nich radosť.

To je presne vyjadreni meho uvazeni - pockat a poridit nove a mit z nich radost :-)

Nize jsou ale take nazory, ktere mi nejsou vzdalene - nechat, a uzivat si tool hodinky, potom jeste poridit nove.

Pokud to nemají být "definitivky", tak bych si je nechal, zkusil bych větší slevu a vesele je nosil...

Nee, definitivni nejsou (u vetsiny "pacientu" tady setrvaly stav).

Vazim se reakci - prevazuje "vratit". Pokus o vyssi slevu (100 ?) slevu odeslan, v pripade zdrahani refundace, vcetne nakladu na dopravu zpet.

Uvidime jak se obchodnik "vyceni".

• po 3 týdnech...
Odesláno

Takze - hodinky poslany zpet, dnes refundace ve vysi zaplacene castky na PayPal + naklady na postovne zpet (i kdyz uzas od obchodnika na vysi postovneho z CZ s pojistenim do Vidne - cca 450 CZK)

Dobry vysledek, ale bude mne to neco stat - objednavku novych (jeste rozhodnuti zda zde CZ nebo zase risknout USA.

Vecne dilema.

Dekuji za reakce

Odesláno

...i kdyz uzas od obchodnika na vysi postovneho z CZ s pojistenim do Vidne - cca 450 CZK

Ani se nedivím, mohl si mu to totiž poslat jako pojištěné cenné psaní a vyšlo by to na 200,-Kč.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...