jacob Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Limitovaná edice 1956 kusů, stroj 6R15 s ukazatelem datumu, univerzální vodotěsnost 100 metrů, průměr 40.5mm, safírové sklo, vnitřní antireflex. Retail 86 400 jenů (cca 17tis. Kč). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Waya03 Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Nevypadají špatně, snad jen cena to trochu kazí. Vyhrabal jsem na netu ještě jednu fotku z úhlu, je vidět hezky "plastické" číslice na ciferníku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jörg8X Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Pěkné jsou. Co by to mělo stát?
villain83 Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Pěkné jsou. Co by to mělo stát?Precti si to znova.
nickolas Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Tenhle model se mi libi i v zakladu, takze za me dobry. Jen kdyby tam dali poradne plne dynko s nejakym tim blabolem, jakoze 'aniversary, limited atd.'
tano Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 Za mne palec nahoru, velmi pekne hodinky.
Nick06 Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 font čísel se mě vůbec nelíbí-hlavně ta 1
People Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Ono ta jednotka je vlastne index.
Nick06 Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Ono ta jednotka je vlastne index.font čísel je font čísel a index je index.
Návštěvník Zmizík Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 (upraveno) font čísel je font čísel a index je index.Pokracuj... Mne se napr. nelibi petka a sedmicka. Upraveno 31. prosince 2015 uživatelem Zmizík
wizard-ov Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Navíc je font jedničky a font jedničky na dvanáctce rozdílný - taková disharmonie Jinak, za 6R15 se mi ta cena zdá trochu moc (byť strojek je to parádní)...
petr_cha Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Nevim, jestli se mi libi hodinky, ale tahla fotka urcite :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Pokracuj... Mne se napr. nelibi petka a sedmicka. Nick06 to napsal docela srozumitelně myslím. Font jedničky je fakt divnej a o indexu nemluvil.
Návštěvník YPO Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Pokracuj... Mne se napr. nelibi petka a sedmicka.ta jednička je celkem dobrá .... vypadá jako trubka do stoupaček ... stejně jako pětka a sedmička .... jako celek dobrý instalatérský hodinky
Delapancha Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Nevim, jestli se mi libi hodinky, ale tahla fotka urcite :-) tapatalk_1451577600700.jpegFoto moc povedene. Vlastni vytvor?
jacob Odesláno 1. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Foto moc povedene. Vlastni vytvor?Tady o blbce nezavadíš :-).
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Nick06 to napsal docela srozumitelně myslím. Font jedničky je fakt divnej a o indexu nemluvil.Aha, uz to vidim. Sorry.
Návštěvník Kamil Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Tady o blbce nezavadíš :-).Ještě že mi včera kolaboval počítač a a skoro jsem tu nebyl. Za mě se jim tahle limitka hodně povedla, font číslic mi nevadí. Dokonce mi ani nevadí sudé číslice, které normálně nemusím.
petr_cha Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 (upraveno) Foto moc povedene. Vlastni vytvor?Je to výroční model - 60 let od uvedeni prvniho automatickeho natahu v Japonsku, ktere probehlo v roce 1956, v prodeji bude od pulky ledna 2016.. Ne, neni to moje fotka, je to prezentacni fotka od Seika :-) https://mollewatch.wordpress.com/seiko-news/ P.s. po precteni uvedeneho clanku, mam to S na korunce jeste radeji... Nejake X... to se neda srovnat.. :-) Upraveno 1. ledna 2016 uživatelem petr_cha
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se