Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Limitovaná edice 1956 kusů, stroj 6R15 s ukazatelem datumu, univerzální vodotěsnost 100 metrů, průměr 40.5mm, safírové sklo, vnitřní antireflex. Retail 86 400 jenů (cca 17tis. Kč).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tenhle model se mi libi i v zakladu, takze za me dobry. Jen kdyby tam dali poradne plne dynko s nejakym tim blabolem, jakoze 'aniversary, limited atd.'

Odesláno

Za mne palec nahoru, velmi pekne hodinky.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

font čísel je font čísel a index je index.

Pokracuj... Mne se napr. nelibi petka a sedmicka. Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Navíc je font jedničky a font jedničky na dvanáctce rozdílný - taková disharmonie  :)

Jinak, za 6R15 se mi ta cena zdá trochu moc (byť strojek je to parádní)...

Návštěvník YPO
Odesláno

Pokracuj... Mne se napr. nelibi petka a sedmicka.

ta jednička je celkem dobrá .... vypadá jako trubka do stoupaček ... stejně jako pětka a sedmička .... jako celek dobrý instalatérský hodinky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Nick06 to napsal docela srozumitelně myslím. Font jedničky je fakt divnej a o indexu nemluvil.

Aha, uz to vidim. Sorry.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tady o blbce nezavadíš :-).

Ještě že mi včera kolaboval počítač a a skoro jsem tu nebyl.

Za mě se jim tahle limitka hodně povedla, font číslic mi nevadí. Dokonce mi ani nevadí sudé číslice, které normálně nemusím.

Odesláno (upraveno)

Foto moc povedene. Vlastni vytvor?

Je to výroční model - 60 let od uvedeni prvniho automatickeho natahu v Japonsku, ktere probehlo v roce 1956, v prodeji bude od pulky ledna 2016.. Ne, neni to moje fotka, je to prezentacni fotka od Seika :-)

https://mollewatch.wordpress.com/seiko-news/

P.s. po precteni uvedeneho clanku, mam to S na korunce jeste radeji... Nejake X... to se neda srovnat.. :-)

Upraveno uživatelem petr_cha

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...