Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bily nebo kremovy, oba jsou moc pekne a hazi ruzne barvy na ruznem svetle. Nebal bych se i verze s bilym cifrem a zlacenymi rucickami a indexy. Taky moc pekne. Jen ne kazdemu musi sedet rimska cisla druhe generace. Prvni generace je v designu trosku nadcasovejsi, ale rekl bych i nudnejsi...

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Poraďte mi prosím. Silně uvažuju o těchto Citizenech, ale hodinky budou sloužit jako kompletky, takže i k obleku do divadla třeba a já nejsem schopen posoudit, jestli by jim slušela i kůže? Co říkáte, šly by i s nějakou fajnovou kůží? Na meshi se mi líbí, ale s tou kůži to neumím opravdu posoudit...?

Vím, že to nejsou hodinky pro kůži, ale... 

Co myslíte, šlo by?

Buď vezmu tyhle citizeny, nebo ty orienty. Psal jsme teď jednomu prodejci, co je má na webu skladem, tak uvidím co napíše. Každopádně silně uvažuju i o těch Citizenech.

Díky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Za mě teda nevím co kůže (myslím, že spíš nic moc), ale hlavně k obleku a do divadla je moc nevidím. Ty Orienty, by tam teda určitě pasovaly mnohem líp a vůbec bych z těchto dvou bral ty Orienty. :)

Moc se mi nelíbí font číslic na lunetě a popravdě ani ten mesh mi nepřipadá moc přirozeně.

Upraveno uživatelem MíraMíra
Odesláno (upraveno)

Dobrý den vespolek. Přemýšlím již delší dobu o oblekovkách a tak jsem se zde začetl a mám z toho zamotnou hlavu. Nejdřív jsem si říkal, že koupím quartzy a bude hotovo, ale po čtení a dívání se zde na obrázky už vím, že chci něco jiného. Můj rozpočet je o tisícku víc, než je název vlákna, tak poprosím o radu. Co se týká požadavků, tak by to asi splnily Bambina béžovomodrá, ale jsou nedostupná. Po různém prohlížení shopů se mi zamlouvají např.Boccia Titanium 3586-02, co Vy na ně? Co jsem různě zkoušel, tak na mojí ruku je přijatelný průměr min. cca 41 mm. Rád bych koupil v ČR. Děkuji předem za Vaši ochotu s radou.

Upraveno uživatelem mim007
Odesláno

Ahoj, já jsem určitě pro Bambina, pokud by byly dostupné. Je pravda, že sehnat požadovaný typ bude s příchodem třetí generacec Bambino o něco složitější (ani creation nebo longisland je nemají skladem). Co nějaké Tissot Visodate (občas se objeví i v prodejní sekci), možná SARB033 (ale ty jsou o něco menší, což ale oblekovkám vůbec nevadí) nebo Certina DS Podium (také sledovat prodejní sekci). Přeji šťastnou ruku :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zítra 17.1.2016 budu v Praze, jaký obchod mi doporučíte na kouknutí, případně výběr a koupi automatu do cca 7.000,- Kč?

Děkuji moc :notworthy:

Ahoj, Boccie v automatu máme skladem. Škoda, že jsem si vlákna nevšiml dříve a mohli jsme se na neděli domluvit. Hodinky bych ti ukázal.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...