Bonder Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Tak jsem se rozhodl založit vlákno, kde budu zapisovat své dojmy a poznatky, postovat fotky svých hodinek, abych se mohl zpětně dívat na svůj vývoj. Začnu menší hodinkovou zpovědí abyste věděli co jsem vlastně zač. Hodinky jsem nosil už jako dítě a to díky mým rodičům. Perioda 8 - 14 let nebyla nikterak zajímavá. První byly Casio digi kde jsem pořád zkoušel jejich podsvícení a hrál hru jak rychle zmáčknu 2x po sobě stopky. Druhé byly quartz hodinky Camel s tankem na cifru, ty byly fakt super. Vypadaly jako mosazné a na mojí ruce ala parátko vypadaly dost drsně No a nakonec jsem si vyprosil jednoduché Casia z řady Edifice s modrým cifrem a žlutou vteřinovkou. Ty leží v šuplíku do teď. Pak byla odmlka______________________________________________________________________________________________nenosil jsem na ruce nic. V 19ti letech v 1.ročníku na vysoké škole jsem byl nucen si najít brigádu, abych měl peníze a byl schopný držet krok s vrstevníky, kteří měli to štěstí, že je živili rodiče. Pracoval jsem v obchodě a prodával jsem mobily. 1. výplata nebyla nic moc, ale ta druhá, už měla 5 cifer. Sice těsně, ale měla Tak jsem šel s peněženkou plnou peněz po obchoďáku a řekl si, že si koupím hodinky. No co jsem asi tak koupil Quartz Casia z kolekce Beside. Kdyby někoho konktrétně zajímalo co to je, tak je to model BEM304. No parády jsem s nimi udělal hromadu. Všem se moc libíly a já na sebe byl pyšný. A pořád jsou to krásné hodinky. Mám k ním sentimentální vztah a navždy si je nechám. Vždy mi připomenou moje začátky. Jak pracovní, tak hodinkové. Pak následovaly jedny sportovní Casia Edifice 524SP. To už jsem na sebe taky pyšný nebyl. Leží v šuplíku. V roce 2011 jsem se se při brouzdání na aukru zamiloval co Citizenu Promaster. Model BJ7010. Pořád studia, pořád jsem prodával mobily. Takže jsem musel začít šetřit. Nakonec jsem šetřit nemusel, o prázdninách jsem vzal směny navíc a ještě k tomu se ty hodinky vyskytly na aukru za 4500,- což bylo dost pod cenou, takže jsem je okamžitě koupil. To zpracování, to dýnko a ta lumi, to byl naprosto jiný svět. Opět jsem na sebe byl pyšný V té době jsem se kvůli těchto hodinek zaregistroval zde, abych o nich zjistil něco víc, protože dát tolik peněz za hodinky, to už musím vědět za co. Nezjistil, tak jsem tady dalši 3 roky nevkročil Je podzim 2014 a já si vzpomněl, že se blíží mé 25. narozeniny a že bych chtěl hodinky. Vše bylo odsouhlaseno, budget byl 10k (což není moc, ale taky jsem mohl dostal h...o že) a já se rozhodl, že chci rádiové Citizeny. A všechno to začalo..... .... nicméně pokračovat ve zpovědi budu příště. I tak myslím, že Vás, kteří dočtete až sem bude jen hrstka Jako bonus (jestli se to tak dá brát) fotky z dnešní vycházky. Můj nejnověší přírustek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Smelo pokračuj, ja som dočítal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Ja jsem taky docetl a tesim se na dalsi fotky a poznatky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Take se primlouvam za dalsi dil;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Super ... jen to sem sazej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Dalsi vrstevnik na foru! Take jsem poctive cele precetl a tesim se na dalsi pokracovani! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekPK Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Prijemne čítanie..len tak ďalej Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Super, budu to tady sledovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Hezky hezky, taky jsem za pokračování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Takysem dočet a mimo parádní radosti z těch pětek se mi líbí to sebehodnocení :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Odesláno 2. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 A všechno to začalo.... Díky za super motivaci k dalšímu psaní! Takže pokračování: Podzim 2014, věděl jsem, že po Novém roce budou nové hodinky, rádiofky. NÁHODOU jsem si vzpomněl, že jsem se kdysi registroval na zdejší fórum. Heslo bylo zapomenuto, takže restart a mohlo se začít. Můžu říct, že ten okamžik byl začátkem. Hodinky jsou super záliba a podle přítelkyně je to lepší než utrácet za chlast Něco k rádiovkám. U nich jsem zjistil jednu podstatnou věc. Čím víc času k výběru, tím větší šance udělat kravinu! A asi jsem ji udělal. Celou dobu jsem chtěl Citizen AS4020, a těsně před tím než jsem je chtěl objednat jsem proletěl nabídku rádiovek od Citizenu a řekl si, že chci tyhle: Model JY8035. A asi mě štve, že jsou k 25.tinám a moc tomu neodpovídají, ale zároveň nechci ať jdou z domu když byly k narozeninám. No a tak si jeden den říkám, že je prodám a místo nich si koupím nějaké oblekovky (SARBY) a budu dělat že jsou fakt na těch 25 a druhý den říkám, že úplné kulatiny mě teprve čekají a tam už si nechám záležet. No a ty oblekovky můžu koupit jen tak v průběhu a neměnit. Aby toho nebylo málo, tak jsem zároveň s nimi koupil vintage pilotky Fortis, které mě baví tak, že je musím prodat nebo vyměnit viz. podpis. Doufám ,že to není UP Tento dvojnákup nebyl ten nejpovedenější a lehce mě to štve. Tímto žádám o pomoc. Buď mě namotivujte ať je prodám (myslím teď ty Citizeny, u Fortisu jsem na beton přesvědčený) a nebo mi prosím řekněte pár hřejivých slov aby zůstaly doma Pokračovat budu zase příště. To už snad chronozpověď dokončím btw. Na dnešní procházce jsem přezul na kůži a přebarvil jsem lunetu a ciferník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabik Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 (upraveno) Čus, me tyhle vlákna s příběhem bavěj. Je mi lito, ze si se netrefil s Citizenama do vkusu. Ale kdyz uz je to takhle, tak bych se je nebal prodat. Je zbytecny hromadit veci, nota bene, kdyz te spis stvou, nez aby delali radost. Kdyz je prodas ted, tak je sance, ze za ne dostanes vic penez. Kdyz bys je prodal pred vetsima kulatinama, tak teoreticky dostanes min penez, ale zase budes mit vetsi vyber hodinek. Muj nakup prvnich poradnejch hodinek se blizi (bud unor, nebo pulka brezna), takze mam dost casu vybrat spatne . Upraveno 4. ledna 2016 uživatelem gabik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Odesláno 4. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 No jestli to nebude tím, že mě quartz přestává bavit. Nevím no, jsem na vážkách, takže se možná v prodejním vlákně objeví. Možná ještě na ně zkusím nakoupit nějaké nato strapy a jiné řemeny a třeba mě to zas chytne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Odesláno 4. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Pokračovat budu zase příště. To už snad chronozpověď dokončím Poslední pokračování, dnes více pozitivní. Chronomag mě přivedl k prvním automatům, které jsou prostě parádní a myslím, že jsem si nemohl vybrat lépe. Nějak mi z toho vyplývá, že chronomag dovede pomoct, ale taky pěkně zamotat hlavu Asi je to i o povaze. Předtím než došlo k nešťastnému rozhodnutí došlo ještě k tomu lepšímu. Koupil jsem SNZF17 známé taky jako baby sumo nebo sea urchin. Nebyla to koupě století, drapl jsem je za 7000,- čili mnohem za víc než se dají normálně koupit. Nevím jestli je výhoda, že jsou z ofiko české distribuce, ale ten pocit... a ta záruka. Byly jako loňský opožděný dárek. Po výživných dvou měsících kdy přibyly 3 přírůstky nastal dlouhý půst. No a poslední přibyly před necelým měsícem a jsou to taky baby suma, jen v pepsi barvách. Za mě, dost povedený nákup. Sečteno, podrženo, chronologicky seřazeno: 2009 - Casio Beside BEM304L - super, zůstanou navždy2010 - Casio Edifice 524SP - špatenka, zůstanou v šuplíku (prodat je nemá cenu)2011 - Citizen Promaster BJ7010-24W - super, taky zůstanou doma2015 leden - Seiko SNZF17 - paráda, zůstanou navždy2015 únor - Citizen Navihawk JY8035-04E, jsem z nich v rozpacích a nevím co s nimi dál2015 únor - Fortis Sky-watches, půjdou z domuFortisky a Citizeny jsem kupoval zároveň, takže ten dvojnákup se nepovedl2015 prosinec - Seiko SNZF15 - paráda historie je za mnou. A co bude, to nevím... Jen vím, že to budou automaty a potápky. Dva mé nejlepší kousky, zde:a zde: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabik Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Heh, potápky, tak v tom mám taky jasno. Seiko Shogun jsou nádherný titanovky. Na Watchuseek je fotovlákno. Alimtuma kwa kutumia simu yangu juu ya hewa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Odesláno 5. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Alimtuma kwa kutumia simu yangu juu ya hewa. Nerozumim řeči tvého kmene. Translator vyplivl nějakou slátaninu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Ty citizen jsem kdysi ocumoval na krame. Hezky pocteni,jsem zvedav,cim se vytasis v budoucnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Odesláno 5. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 ani nejsou fotogenické. Nejsem fotograf a fotím mobilem, ale Seika se mi celkem daří cvaknout, Citizen ne. Zkusím to ještě pořešit experimenty s řemeny. Sám nevím co bude další kus. Pravděpodobně potápky od Seika nebo možná mosazné Armidy, ale jsem teď v útlumu a vyložene po ničem neprahnu ani nad ničím neslintám. Tedy nic na co finančně dosáhnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabik Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Nerozumim řeči tvého kmene. Translator vyplivl nějakou slátaninuTo je má bejt Tatarsky "Posláno vzduchem za použití telefonu", ale jsem to teď vypnul. Pardon za OT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Odesláno 6. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 To je má bejt Tatarsky "Posláno vzduchem za použití telefonu", ale jsem to teď vypnul. Pardon za OT. Tak to nebyla slátanina, ale já jsem tatar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se