eklektik Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 Když už jsem si pořídil natahovač, tak abych měl do něj co dávat, když jsou Sea Wolfy na ruce. Zatím mě nejvíc dostává tritiové osvětlení, ve tmě je fakt super. Jediné co bych změnil je místo rovného safíru konvexní. Tak nějak se mi na hodinkách líbí víc. Je to tento model: http://www.ballwatch.com/global/en-GB/collections/fireman---26/racer---nm2088c-s2j-bkwh---501.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Michelin Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 Tah se sponou se mi na Ballech moc libi. U techto mi prijde tak trochu humpolacky provedeni rucek.Ale jinak gratulace k zajimavymu kousku
Kid_A Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 (upraveno) jo, tahle koule ma koule! jak jsou tezky na ruce? vyúadaj sakra masivne Upraveno 9. ledna 2016 uživatelem Kid_A
furo Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 gratulujem, mal som ich a mal som ich rád
emef Odesláno 9. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2016 A pak jsem je měl já a taky jsem je měl moc rád. Zpracováním jsou to hodinky o hodně dražší. Fakt dobrej výběr.
Daemonultimate Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 Pěknej kousek s Ball vychytávkama - paráda a gratulace.
vraby Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 Zodiac,Ball pěkn? to máš od startu rozjeté. :-)
martar Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 Líbí se mi tvůj vkus - jdoucí ne úpln? mainstreamovou cestou - a přitom jsou oba kousky z tvé stáje parádní modely značek s historií. Fakt dobrý. Jen by mě zajímalo, jakou roli mají přiděleny hodinky v tvém kombu? Co je na lítačku a všední den a co je pro lepší příležitosti? Nebo je bereš jako rovnocenné a budeš střídat podle chuti?
eklektik Odesláno 10. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 Tah se sponou se mi na Ballech moc libi. U techto mi prijde tak trochu humpolacky provedeni rucek.Ale jinak gratulace k zajimavymu kousku Taky jsem měl nejprve podobnou reakci na ručky, ale teď si myslím, že celkem pasují vzhledem k celkové robustnosti hodinek. jo, tahle koule ma koule! jak jsou tezky na ruce? vyúadaj sakra masivne Mají 140 g, což je o 40 g víc než Sea Wolf (ty na ruce skoro necítím). Není to nepohodlná váha, osobně mi vyhovuje víc. Opticky možná vypadají větší kvůli mému dětskému zápěstí. gratulujem, mal som ich a mal som ich rád A pak jsem je měl já a taky jsem je měl moc rád. Zpracováním jsou to hodinky o hodně dražší. Fakt dobrej výběr. Vím, před koupí jsem koukal na fotky ve Vašich vláknech = jeden z důvodů koupě Líbí se mi tvůj vkus - jdoucí ne úpln? mainstreamovou cestou - a přitom jsou oba kousky z tvé stáje parádní modely značek s historií. Fakt dobrý. Jen by mě zajímalo, jakou roli mají přiděleny hodinky v tvém kombu? Co je na lítačku a všední den a co je pro lepší příležitosti? Nebo je bereš jako rovnocenné a budeš střídat podle chuti?Výběr je asi spíš náhoda. Prošel jsem toho hodně a v daném rozpočtu se mi tyhle dva kousky líbily nejvíc. Navíc mi obě značky přišly docela sympatické, když jsem o nich něco víc přečetl.Zatím pravidelně každý den střídám, ale mám volno od práce (zítra poprvé od Vánoc do officu). Ke košili bych to viděl spíš na Ball, zvlášt až je hodím na kůži. Mírně konvexní sklo by jim fakt slušelo. No, já už bych podruhé nezkousnul ohromnou trčící korunku. Nepíchá tě trochu do zápěstí? Že neni šroubovací? Oprava: Aha, už to vidm, je šroubovací. Super!Korunka mi nevadí, protože mi hodinky nepřepadnou přes zápěstní kost. Takže netlačí...
tano Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 Chlape, Tvuj vyber hodinek se mi sakra libi!!! Smekam podruhe, Ball se mi libi a doufam, resp. se primlouvam za foceni obou kousku a nejake ty postrehy. .
eklektik Odesláno 10. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2016 Chlape, Tvuj vyber hodinek se mi sakra libi!!! Smekam podruhe, Ball se mi libi a doufam, resp. se primlouvam za foceni obou kousku a nejake ty postrehy. .Díky, přiznám se, že všeobecně na fotky moc nejsem, páč to neumim. Dokonce ani nemám foťák. Navíc jsem zjistil, že fotit hodinky je několikanásobné utrpení. Ty odrazy a tak.. Ale slibuju, že zkusim časem něco přidat, včetně těch postřehů.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se