odjinud Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Všeobecně je problém, že textilní zboží, co se lifruje do Východní Evropy je horší kvalita než to samé, co se prodává na západě a hlavně v USA.Takže kvalitní džíny koupit jedině někde tam - a nebo v sekáči :-)Zkrátka jsme "popelnice Evropy" a často i za vyšší ceny, bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 proč?usit rifle je tak slozite jak vytvorit hodinky? to snad ne ani casove to nebude zdaleka stejne ale to asi znas ze ? jen cekas na reakci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Měl jsem kde co Levis, Mustang, Replay, BigStar, atd.. ale už léta letoucí nosím jenom DIESEL.. kupuji je po netu v Itálii/Německu ve výprodeji, což je 30-50% dolu, navíc u nás je DIESEL předraženej.. kvalita ze zkušenosti super, matroš pohodlnej, barva drží ikdyž je nosím a peru dnes a denně.. navíc i solidní výběr ostatních kalhot, takže nemusím lozit po krámech a zkoušet, objednám na netu a hotovo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 usit rifle je tak slozite jak vytvorit hodinky? to snad ne ani casove to nebude zdaleka stejne ale to asi znas ze ? jen cekas na reakci. já nevím, nemohu rozumět všemu, a na rozdíl od tebe se tak ani netvářím fascinuje mě, jak v tom máš jasno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 http://www.novinky.cz/zena/styl/391444-na-trh-prichazeji-nove-dziny-ktere-neni-treba-prat.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Tak srovnavat vyrobu hodinek a usiti rifli to snad ani nejde Ale jde věř mi. Můžeš mít hadr z číny za dvě kila nebo ručně tkané a šité gatě v Japonsku ze zimbabwské bavlny barvené přírodním indigem za stonásobek té čínské ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
student Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Našel jsem levisky po fotrovi,kupované před 40 roky,a tloušťka hadry byla asi třikrát tlustější než dnes.S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Našel jsem levisky po fotrovi,kupované před 40 roky,a tloušťka hadry byla asi třikrát tlustější než dnes.S.Muzu se zeptat, co je hadra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Hadra = látka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zde Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Já se musím přimluvit za Levi'sky, myslím, že jsou opravdu nejlepší. Kupuju od roku 1972 a až na pár vyjímek se k nim vždycky vrátím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Všechny rifle co jsem kdy měl se mi v rozkroku prodřely, jen Levi'sky držej už přes tři roky, takže za mě taky dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Na hodinkovem foru bych prirovnal Levis k Rolexu. Masovka, osvedcene modely po desetileti. Ale i v dzinach existuje neco jako "haute denimerie". Akorat nepochazi ze Svycarska ale ze zeme vychazejiciho slunce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 (upraveno) Tak jsem dnes absolvoval utrpení v několika prodejnách Levi's, kde na můj požadavek černých stretch džín "pod pupek" vždycky dlouho hledali mou velikost, motivováni slibem, že jich vezmu rovnou víc, aby nakonec nic vhodného nenašli. V jednom krámě štíhlý, mladý a i jinak nesympatický chlapec dokonce naznačil, že nejsem konfekční typ. Následovala návštěva několika dalších butiků zde doporučených značek, v posledním mi při převlékání mé chatrné, těžce zkoušené džíny na koleni ruply a zároveň mi ruply i nervy. Našel jsem nejbližší Wrangler a koupil plnou tašku černých Wrangler Texas Stretchek... mám na pět až sedm let vystaráno. Sice jsem tu na n? nadával, ale aspoň mi sedí a nemusim poslouchat blbý kecy. Padlo na to několik hodin, vyhrazených původně nejen na nákup kalhot, ale i na ALTRO a seštelování věčného kalendáře... Uff , už je mi líp Upraveno 29. ledna 2016 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 (upraveno) . Upraveno 29. ledna 2016 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Na hodinkovem foru bych prirovnal Levis k Rolexu. Masovka, osvedcene modely po desetileti. .Myslim ze na taketo prirovnanie sa hodi skor Tissot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Jo napadl me taky Tissot, ale nechtel jsem urazit Levis...Ale i Levis ma LVC (Levis Vintage Clothing) radu, ktera je o neco lepsi nez ty sunty z Turecka.Kazdopadne ja uz bych si od nich nic nekoupil, to radsi Lee 101. Ohledne dzinu mam ale vystarano tak do roku 2020. Aktualni stav je Kuro Jeans 1x, Momotaro 1x, 3sixteen 1x, Rogue Territory 1x, Pure Blue Japan 2x, Iron Heart 1x, Unbranded 1x. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Ale tak na leviskach zacinal asi skoro kazdy, bolo to ako prechod od kvarcu k automatom, obliect sa do levis...hentie tvoje znacky nepoznam, to bude asi nieco haute ja mam uz len 4x trussardi a 1xboss (ten je drziak jak hovado, ne-a-ne sa predrat, povodne cierny, teraz sedivy, ale latka drzi). A este by som nasiel doma 1xPrada ale nic extra to neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 (upraveno) Tak jsem dnes absolvoval utrpení v několika prodejnách Levi's, kde na můj požadavek černých stretch džín "pod pupek" vždycky dlouho hledali mou velikost, motivováni slibem, že jich vezmu rovnou víc, aby nakonec nic vhodného nenašli. V jednom krámě štíhlý, mladý a i jinak nesympatický chlapec dokonce naznačil, že nejsem konfekční typ. Následovala návštěva několika dalších butiků zde doporučených značek, v posledním mi při převlékání mé chatrné, těžce zkoušené džíny na koleni ruply a zároveň mi ruply i nervy. Našel jsem nejbližší Wrangler a koupil plnou tašku černých Wrangler Texas Stretchek... mám na pět až sedm let vystaráno. Sice jsem tu na n? nadával, ale aspoň mi sedí a nemusim poslouchat blbý kecy. Padlo na to několik hodin, vyhrazených původně nejen na nákup kalhot, ale i na ALTRO a seštelování věčného kalendáře... Uff , už je mi líp tvl, skoro jako já dneska, že si jako koupím kalhoty, nápad dobrej, ale ta realizacepřijedu do Štěrbohol, naberu správně přímý kurs Mustang, ale uvnitř jsem vyměkl, místo toho abych záhlásil ukažte mi barvy mičigenů 36/30 jsem začal vymejšlet vymyšlený a po zadání rovnej střih a nízkej pas jsem nesl pět kousků do kabinky, no blbec výzkumník. Po dvaceti minutách zkoušení kdy jedny byly malý, další velký a ty co mi sedly se natahovaly jak guma vod tepláků a všechny na zip, jsem to vzdal, fiasko. Svitlo mi, že tudy cesta nevede, omluvil jsem se mičigenům, BEZ ZKOUŠENÍ u pokladny zaplatil barvu, co ještě nemám, abych doma zjistil, že seděj jak p...l na hrnec, takže vlastně happy end s trapnou mezihrou Upraveno 31. ledna 2016 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 Mustang, to sou mrkvace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 BEZ ZKOUŠENÍ u pokladny zaplatil barvu, co ještě nemám, abych doma zjistil, že seděj jak p...l na hrnec,jako nakupovat ve Štěrboholech bez zkoušení, to chce odvahu (už jsem si párkrát vybral přesně svou velikost a zjistil, že je to spíš na medvěda - a příjemný pocit ze zhubnutí to nebyl) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se