ruben Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Zdravym chronomagy! Chcem sa podelit o radost z noveho prirastku... Kupoval som u AD v Bratislave v Sherone.Den pred kupou som si isiel "obzriet" stav skladu v obchode Moj ciel boli klasicke cierne Suby s datumom. Tie bohuzial nemali na sklade. Suby s datumom mali iba zelene "hulky", ponukli mi este cierne GMTM2. Tu sa zacala dilema ze do ktoreho modelu ist, a tak som otvoril temu s pomocou pri vybere http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/92143-rolex-gmt-master-ii-vs-rolex-subhulk/ . Dakujem vsetkym zucastnenym za rady, ktore viedli k tomu ze som na druhy den volal do obchodu ci nemaju aj GMTM2 BLNR. V telefone pani povedala ze "nieco by sa aj naslo" ale ze sa mam teda zastavit osobne. Ja ze ok, tak mi ich do vecera zarezervujte. Vecer prichadzam do obchodu, vypytal som si ich pozriet... boli uplne super, hned laska na prvy pohlad, predtym som BLNR nazivo este nevidel... Spytal som sa ze ci ich mozem este porovnat so zelenymi submy, a ciernymi GMT, a pani na to ze GMT sa dnes predali, a zelene suby tu este mame, ale su zarezervovane pre zakaznika! tak si hovorim ze super ze som sa im najprv ozval telefonicky a zarezervoval ich,... a zaroven som bol celkom prekvapeny ako rychlo sa rlx predava v Bratislave Volba teda padla bez vahania, a som stastny majitel ROLEX GMT Master 2 BLNR Pocas balenia do krabice este prebehla mala debata o tom ze preco mi vlastne neukazali tie BLNR den predtym, ich vysvetlenie bolo ze nemaju vsetky modely (hlavne suby a GMTM2) vystavene vo vyklade alebo vo vytrine vnutri, pretoze casto ich chodia nakupovat japonski turisti, pretoze u nich su aj drahsie ako v europe, a hlavne si drzia image nedostupnych hodiniek, a nieje bezne ich v statoch azie dostat. Tak ze maju dohodu s rolex aby ich primarne nevystavovali a nepredavali zahranicnym turistom, ale drzia ich v sejfe, a skor ich ukazu lokalnemu zakaznikovy ktory ich priamo zhana. ...Neviem ci je to pravda alebo len "rozpravka od predajcu" ale celkom zaujimava story... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Ta story mi teda moc nesedí, ale hodinky super. Těším se na další foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 delas mi radost, chlapce ukecal si slevu? jaka je aktualni cenikova? za me je to v techhle modelech: 1. GMT2C BLNR2. Hulk3. suby C4. GMT2C nevim, jaky sou cenovy rozdily u AD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 (upraveno) Pochybuju, ze dostal slevu. Jsou tam dost nekompromisni. A gratuluju! Tyhle mam presne take v hledacku Upraveno 16. ledna 2016 uživatelem ondralbc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 v Sheronu uz zas davaj slevy, ale jen vobcas a jen na neco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Sibir: Prodavac mi rekl, ze na Rolex nedavaji nikdy, na ostatni hodinky samo jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Ta story mi teda moc nesedí, ale hodinky super. Těším se na další foto +1 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruben Odesláno 16. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 cennikova cena 7850E . O zlave na rolex sa vobec ani nebavili ...povedali ze na hociake ine hodinky kludne ... pozeral som este IWC portugieser automatic 7days tam bola cennikova 12 800E a 15perc.mi ponukol hned dolu... mozno keby sa s nimi chvilu natahujem tak aj trochu viac, ale o rolex ziadna debata... A ked som si uvedomil ze vcera mali este na pulte hulky a cierne GMT a na druhy den uz neboli na predaj, tak mi bolo jasne ze tema zlavy im je ukradnuta delas mi radost, chlapce ukecal si slevu? jaka je aktualni cenikova? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Nadherny GMT,gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Gratuluju, ja to mel presne naopak. Sel sem koupit GMT a odesel se Subama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 cennikova cena 7850E .Cena dobrá! Gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Krása. Víc fotek:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Modrou mám rád, congrats Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Gratuluju, ja to mel presne naopak. Sel sem koupit GMT a odesel se Subama pac za tebe este nebyly BLNR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Super, BLNR su dobre :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Gratuluji, ať ti dlouho přináší jen radost. Já jsem se rozhodoval mezi LN a BLNR a nakonec zvítězila konzervativnější varianta, ale občas mě chytá rapl a chtěl bych LN vyměnit za plechový Pepsi anebo BLNR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Gratuluju, ta luneta nemá chybu! Já už asi nikdy nový hodinky a ani zánovní snad kupovat nebudu, těžko rozdejchávám to první ocejchování vlásečnicema:-) Konkrétně tady by mě z toho asi jeblo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Nádherný kousek! A cenu ti dali také nádhernou! Jinak by mne zajímalo, co je na té story s cizinci pravdy. Má někdo podobné informace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Výborně, velká gratulace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 (upraveno) Podle mě lepší varianta, než celočerné. A k ceně, u Rolexu prostě pochopili, že kdo Rolexky chce, tak na ně jednoduše musí mít ... Upraveno 16. ledna 2016 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se